Newcastle United – Borussia Dortmund: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes – 2023.10.25.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 október 24.
2023. október 25. szerda, 21:00 St. James Park
Newcastle United
vs
Borussia Dortmund

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Kétségtelenül a nap rangadója következik, ami minden sportfogadást kedvelő embert érdekel. Egyébként az F jelű négyes az, ahol nem lehet mellé lőni, ha jó meccsről akarsz beszámolni, csak kukkants be oda, tuti, hogy rangadókat fogsz találni. Nem hiába, ez a legerősebb kvartett, négy olyan csapattal, akiknek továbbjutási esélyeik lennének bármelyik másik csoportban. Itt meg kettő közülük ki fog esni.

És az egyik lehet, hogy a Dortmund lesz, akik két kört követően egy ponttal a csoport utolsó helyén állnak. Meglepetésre a Newcastle vezet, miután az előző fordulóban jól elverték a PSG-t hazai pályán.

Most is erre készülnek, a St. James Park közönsége a legutóbbi meccs után magasra tette a lécet. A Dortmundnak gyakorlatilag ez az utolsó esélye, ha most sem nyernek, piszkosul nehéz dolguk lesz…

Forma alapján mindkettejüknek van esélye a sikerre, de csak egyikük nyerhet. Vagy egyikük sem.

Az online sportfogadás szakértői hazai sikerre készülnek a szorzókkal, a Librabetnél 1.60 a Newcastle győzelme, 4.10 a döntetlen, 5.50 a vendégsiker.

Következzen a Newcastle United – Borussia Dortmund találkozó!

Newcastle United

Húsz éve volt a Bajnokok Ligájában legutóbb a Newcastle United, a szurkolók nagyon várták már, hogy újra a St. James Parkban láthassák a kedvenc játékosaikat. Megérte várni, az első hazai meccsükön a PSG-t győzték le 4-1-re, és így lépéselőnybe kerültek a továbbjutás szempontjából. Mivel előtte a Milan otthonában is egy ikszet elértek (ami nem volt könnyű), jelen pillanatban vezetik a csoportjukat. Pedig ez a legdurvább négyes az idei szezonban…

Közben jól megy a bajnokságban is Eddie Howe együttesének, a hétvégén Jacob Murphy, Anthony Gordon, Sean Longstaff és Callum Wilson góljaival 4-0-ra verték meg a Crystal Palace-t.

Ezzel a győzelemmel felléptek a 16. helyre, megelőzték a Brightont is. Nehezen indult a szezon, de a harmadik bajnoki vereség óta nehéz megállítani őket.

Növeli győzelmi esélyüket az, hogy otthon az idei hét meccsükből hatot megnyertek, csak a Liverpool jutott túl rajtuk.

Nagyon úgy néz ki, hogy Sandro Tonalit megfogta az, ami körülötte zajlik, az illegális sportfogadással lebukott középpályás még saját meccseire is fogadott (amikor még az AC Milan játékosa volt), így várhatóan nem kezdőként számít rá ezúttal sem Howe. A mester felkészül arra, hogy egy évre eltiltják a középpályást.

Sérült még Harvey Barnes, Sven Botman és Joe Willock.

A várható kezdőcsapat:

Pope – Trippier, Lascelles, Schär, Burn – Joelinton, B. Guimaraes, Longstaff – Almirón, Wilson, Gordon

Egymás elleni meccsek

A két csapat korábban még sosem találkozott egymással.

Élő fogadás:
Igen
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Borussia Dortmund

Gyengébben kezdte a szezont a Borussia Dortmund, és ennyi elég volt ahhoz, hogy lemaradjanak az éllovasoktól a Bundesligában. A sárga-feketék több váratlan pontvesztésen vannak túl, a Heidenheim és a Bochum is döntetlent játszott velük, de az ikszek a BL-ben sem maradtak el. Legutóbb az AC Milannal nem bírtak el egymással.

Mivel a PSG verte őket az első körben, a Dortmund most a tabella végén, egyetlen ponttal. És mint fent mondtam, egy újabb vereség el is döntheti, mi lesz velük.

A hétvégén a Werder Bremen ellen csak nagy nehezen nyertek hazai pályán, Julian Brandt hajrában szerzett gólja döntötte el a mérkőzést. Annál a teljesítménynél mindenképp több kellene, de ez nem könnyű, hiszen alapjáraton ANNYIRA jó formában nincs Edin Terzic együttese.

Mateu Morey, Thomas Meunier és Julien Duranville mellé csatlakozott Youssoufa Moukoko, ő szintén sérülés miatt nem játszhat majd.

A várható kezdőcsapat:

Kobel – Wolf, Hummels, Schlotterbeck, Ryerson – Can, Nmecha – Malen, Reus, Brandt – Füllkrug

Tippelde

Abból, amit idén láttam, egyértelműen a hazaiak felé húzok. Nem egyedül vagyok ezzel így, fent láthatta mindenki, milyen szorzókat adtak meg a fogadóirodák is. Persze nem azért hajlunk a Newcastle felé.

Tippjeink a következők:

1.: Newcastle győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

Ha nem vagy jó formában, a 22bet akkor is segít: Húsz vesztes fogadás után bónuszt kapsz az irodától.

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső