PSG – FC Barcelona: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes – 2024.04.10.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 április 09.
2024. április 10. szerda, 21:00 Parc des Princes
PSG
vs
Barcelona

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Pár évvel ezelőtt ez a párosítás két nagyon jó meccset hozott nekünk. Akkor végül a Barcelona egy utolsó pillanatos Sergi Roberto-gólnak köszönhetően továbbjutott. A védőként és középpályásként is bevethető játékos azóta is a katalánokat erősíti, de mérget mernék venni arra, hogy most nem ő lesz a nyerőember.

A PSG átalakult, ez már nem a tavalyi szupercsatárokból összerakott együttes, hanem egy visszafogottabb, óvatosabb csapat. Nem mondom, hogy erősebbek, azt sem, hogy gyengébbek. De a véleményem azért megvan.

Az biztos, hogy nehéz megmondani, ki juthat a négy közé. Lamine Yamal szerint a PSG – FC Barcelona meccset a vendégek fogják megnyerni az ő góljával 1-0-ra, de bizonyára ehhez lesz egy-két szava a hazaiaknak is. Különösen Luis Enriquének és Ousmane Dembelének, akik nem is olyan régen még a másik csapat sikeréért dolgoztak…

PSG

Nagyon valószínű, hogy a hazai porondon megint aratni fog a PSG. A bajnokság szinte már zsebben, azt már csak ők maguk tudják elrontani. Előnyük ugyanis tíz pont a Brest (!) csapatával szemben, tizenegy a Monacoval, tizennégy a Lille-lel.

A párizsiak ebben a szezonban egy jobb arcukat mutatják a bajnokságban, mindössze egyszer kaptak ki, viszont nagyon sok a döntetlenjük. Ha lenne egy valóban erős kihívójuk, nem lenne ez ennyire sima. A hétvégén játszották le kilencedik ikszüket, ezúttal a Clermont csent tőlük pontot. Az 1-1-es mérkőzésen Goncalo Ramos szerezte a hazaiak gólját. Látható volt egyébként, hogy a PSG már a Barcára készül, nem kezdett Achraf Hakimi, Gigio Donnarumma, Marquinhos, Kylian Mbappé, Ousmane Dembele vagy Vitinha.

A csapat hamarosan a Francia Kupában fog döntőt játszani, az elődöntőben a Rennes-t verték meg, ellenfelük majd az Olympique Lyon lesz.

És akkor ott van még a Szuperkupa, melyet a Toulouse ellenében nyertek meg.

Na meg a BL, a legfontosabb mind közül. A közel-keleti elnök már évek óta a Bajnokok Ligáját szeretné megnyerni, ez idáig azonban egyszer jártak ehhez közel, a covid évében a Bayern Münchentől kaptak ki a döntőben.

Az előző körben a Real Sociedadot, vagyis egy másik spanyol csapatot kaptak, velük gond nélkül elbántak.

Biztosan kimarad az egyre több lehetőséget kapó Bradley Barcola, mellette sérült Presnel Kimpembe, Sergio Rico, Layvin Kurzawa és Nordi Mukiele. Utóbbi lehet, hogy tud játszani, ám könnyen lehet, hogy nem tudja vállalni a játékot, így Warren Zaire-Emerynek kell pályára lépnie egy idegen pozícióban, mivel Achraf Hakimi eltiltott.

A várható kezdőcsapat:

Donnarumma – Zaire-Emery, Marquinhos, Skriniar, Mendes – Lee, Ugarte, Vitinha – Dembele, Ramos, Mbappe

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2021.03.10.Bajnokok Ligája
psg
1:1
barcelona
Bajnokok Ligája
2021.02.16.Bajnokok Ligája
barcelona
1:4
psg
Bajnokok Ligája
2017.03.08.Bajnokok Ligája
barcelona
6:1
psg
Bajnokok Ligája
2017.02.14.Bajnokok Ligája
barcelona
2:0
psg
Bajnokok Ligája
2015.04.21.Bajnokok Ligája
psg
4:0
barcelona
Bajnokok Ligája
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

FC Barcelona

Tudott pihenni a Barca is, hiszen nem játszottak spanyol bajnoki fordulót. Jól jött ez a pihenő, nagy hajrá vár majd a csapatra, akiknek még van esélyük a BL mellett a bajnokságban is. Hátrányuk a Real Madridhoz képest nyolc pont, ám még lesz egy közös meccsük, amit ha megnyernek, visszatérnek a bajnoki cím esélyesei közé. Meglátjuk, mert az ősszel a Real felül tudott kerekedni a Barca csapatán, és alapjáraton masszívabbnak tűnnek, mint Xavi csapata.

Nem hiába jelentette be a lemondását a mester, rájött, hogy itt nagy változásokra van szükség, amire nem biztos, hogy megvan minden keret és lehetőség. Rengeteg sérülés is hátráltatja őt, tehát tényleg nincs irigylésre méltó helyzetben az együttes korábbi ikonja.

A Barca a bajnokságban másfél héttel ezelőtt lépett pályára, akkor a Las Palmast nagyon szűkösen verték csak meg, pedig hetven percen át emberelőnyben lehettek. A győztes gólt Raphinha szerezte.

A BL-ben egy régi ismerősbe futottak bele, a Napoliba, akiket most is gond nélkül vertek. Idegenben 1-1, otthon 3-1.

A Barcának is meglehetősen sok a sérültje, Gavi és Alejandro Balde biztosan kiesett, Andreas Christensen, Pedri és Frenkie De Jong szintén sérültek, de van esély rá, hogy visszatérjenek szerdán.

A várható kezdőcsapat:

Ter Stegen – Kounde, Cubarsi, Araujo, J. Cancelo – De Jong, Gündogan, F. Lopez – Yamal, Lewandowski, Raphinha

Tippelde

Nem vagyok jós, de azt elmondhatom, hogy Lamine Yamal sem az. Én legalábbis nem hiszek neki.

Fő tippek:

1.: Döntetlen

2.: Két és fél gól alatti eredmény

Az EmirBettel mindig nyersz! Szerezz egy ingyenes fogadást akár 10.000 Ft értékben a következő sikertelen fogadásod után!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső