Atletico Madrid – Borussia Dortmund: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes – 2024.04.10.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 április 09.
2024. április 10. szerda, 21:00 Estadio Metropolitano
Atletico Madrid
vs
Borussia Dortmund

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Negyedik meccsünkre ott hagyjuk az angolokat, és áttérünk a Bajnokok Ligájába. Azon belül is a szerdai nap két negyeddöntőjét vesszük górcső alá. Kedden kifejezetten jó meccsek lesznek, de azért a szerdai kínálat sem mondható unalmasnak. Kilenckor kezdődik az Atletico Madrid – Borussia Dortmund, vele párhuzamosan pedig a Paris Saint-Germain – FC Barcelona.

Most az előbbiről lesz szó. Ha őszinték akarunk lenni, ez az a meccs, amit a leginkább lesajnálnak. Az emberek úgy gondolják, ennek a két csapatnak nincs esélye megnyerni a tornát, és lássuk be, ebben van valami.

De aki innen továbbjut, az már a legjobb négy között lesz. Ott meg azért bármi megtörténhet, láttunk már érdekesebb eredményeket…

Az Atleti kétszer is döntőbe tudott kerülni, de megjárta a finálét Edin Terzic csapata is. A közös az, hogy mindketten vesztesen hagyták el a pályát a döntőben…

Atletico Madrid

A Diego Simeone vezette Atletico Madrid nagy reményekkel vágott neki mesterük utolsó idényének. Már a legutóbbi szezonban arról volt szó, hogy az argentin távozik, ki sem tölti a szerződését, végül aztán meggondolta magát. Az Atletitől címet vártak a drukkerek, és lássuk be, nem fognak kapni. Legalábbis Spanyolországon belül biztosan nem. A hétvégén ért véget a Spanyol Kupa, az Atletit kiejtő Bilbao győzött, a bajnokságban csak negyedik a gárda, tizenhét ponttal vannak a Real Madrid mögött. Nekik már nem a dobogóra kell figyelni, hanem arra, hogy a Bilbao ne tréfálja meg őket a LaLigában is.

És akkor itt van a BL, ahol – mint mondtam – sok minden megtörténhet, de lássuk be, nem az Atletico a torna favoritja. De ha abból indulunk ki, hogy az Atleti az előző körben a tavalyi ezüstérmes Intert verte ki, talán kissé más a leányzó fekvése…

A nyolcaddöntő odavágóján a spanyoloknak esélyük sem volt, a visszavágón viszont tizenegyesekkel a matracosok felülkerekedtek olasz ellenfelükön.

Mint már többször írtam, az Atletinek volt lehetősége pihenni a hétvégén, nem volt forduló, ami kifejezetten jól is jöhetett. Az utolsó bajnoki meccsükön a Villarrealt verték 2-1-re idegenben Axel Witsel és Saúl Niguez góljaival.

A válogatott szünet alatt Antoine Griezmann rendbe jött, aki nagy segítségére válik majd a csapatnak. Szintén bevethető Alvaro Morata, ők ketten fognak támadni majd. Sérült Memphis Depay, Thomas Lemar, Vitolo, Mario Hermoso.

A várható kezdőcsapat:

Oblak – Witsel, Gimenez, Reinildo – Molina, Llorente, Koke, De Paul, Lino – Griezmann, Morata

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2018.11.06.Bajnokok Ligája
atletico madrid
2:0
dortmund
Bajnokok Ligája
2018.10.24.Bajnokok Ligája
dortmund
4:0
atletico madrid
Bajnokok Ligája
1996.10.30.Bajnokok Ligája
dortmund
1:2
atletico madrid
Bajnokok Ligája
1996.10.16.Bajnokok Ligája
atletico madrid
0:1
dortmund
Bajnokok Ligája
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Borussia Dortmund

Rangadót bukott a hétvégén a sárga-fekete együttes, ezzel pedig nagyon nehéz helyzetbe hozták magukat. Nem elég, hogy messzire kerültek a VfB Stuttgarttól, még az RB Leipzig is megelőzte őket. vagyis jelen pillanatban még csak Bajnokok Ligáját érő helyen sem állnak. Épp a sváboktól kaptak ki amúgy a hétvégén, saját pályájukon, ami miatt még inkább fájhat a vereség.

Lehet, hogy Terzic már fél szemmel a szerdai meccsre készült, ám kétlem, hogy ezt csak úgy elengedték volna, tényleg nagyon fontos volt a Dortmundnak, hogy nyerjenek Guirassyék ellen.

A vereség azért is lehetett érdekes sokaknak, mert az azt megelőző héten a Bayern München otthonában sikerült nyerni, és ezzel győzelmi sorozatuk ötmeccsesre rúgott.

A BL előző fordulójában a PSV Eindhovennel bántak el, idegenben 1-1-et játszottak, otthon 2-0-ra nyertek.

Sérültek: Donyell Malen, Ramy Bensebaini, Samuel Bamba.

A várható kezdőcsapat:

Kobel – Ryerson, Hummels, Schlotterbeck, Maatsen – Sabitzer, Can, Brandt – Sancho, Füllkrug, Adeyemi

Tippelde

Nem hinném, hogy ez lesz a nap leggólgazdagabbnak ígérkező meccse, az Atleti azért inkább a stabil védekezés híve, még ha minőségi támadóik is vannak.

Otthon szinte lehetetlen őket legyőzni, legalábbis idén ez csak emlékeim szerint egy csapatnak sikerült. És ez nem fog kettőre nőni holnap…

Fő tippek:

1.: Atletico Madrid győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

Egyéb tippek:

1.: Pontos eredmény: 1-0 vagy 2-0

Tombolázz és nyerj! A Rabona 5.000 Ft után egy tombolaszelvényt ad, a fődíj pedig 820.000 Ft

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső