AC Milan – AS Roma: Fogadási Tippek és Európa-liga Előzetes – 2024.04.11.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 április 10.
AC Milan
Teljesítmény:
N N N N N
  • Giuseppe Meazza
  • április 11. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
AS Roma
Teljesítmény:
N D N V D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Nagy izgalmakon vagyunk túl, gondolom mindenki látta a tegnap esti meccseket. Egész jól teljesítettünk, bár voltak dolgok, amikre nem lehetett előre felkészülni. Ma este még a BL-t nézzük majd, holnap viszont már az Európa-ligát és az Európa-konferencialigát. Öt mérkőzést hoztunk ma ebből a két sorozatból. Konkrétan itt lesz az összes EL-negyeddöntő, illetve az EKL-ből is lesz egy meccs.

Az olasz rangadó az első, amiről beszélni fogunk, összekerült egymással az AC Milan és az AS Roma. Izgalmas találkozó várható, és legalább így biztosan tudjuk, hogy minimum egy olasz csapat ott lesz a legjobb négy között…

Jöjjön az AC Milan – AS Roma találkozó!

AC Milan

Lehet, hogy a következő szezontól már nem Stefano Pioli fogja irányítani a rossonerit, de az biztos, hogy mindent megtesz a minőségi, szép búcsúért a vezetőedző. Az AC Milantól már a tél folyamán ki akarták rúgni, és tény, hogy akkor valóban nem ment annyira a csapatnak. De összeszedték magukat, és bár bajnokok már biztosan nem lesznek (matematikai esélyük ugyan van még, de más egyéb már nincs), az Európa-ligában még eljuthatnak a csúcsra.

Beszéljünk előbb a Serie A-ról, itt az AC Milan a második helyet foglalja el. Előnyük hat pont a harmadik Juvéval szemben, hátrányuk az első helyezett Interrel szemben 14 pont, ami szinte behozhatatlan. Van ugyan még hét forduló, az összesen 21 pontot jelent, de Simone Inzaghiék annyit nem fognak elszórni.

A hétvégén a Leccét fogadták hazai pályán, és meglehetősen sima győzelmet arattak Christian Pulisic, Olivier Giroud és Rafael Leao góljaival.

Nézzük most az Európa-ligát. Ugyebár a csapat a BL-ből került át, és két körrel ezelőtt szállt be az EL küzdelmeibe. Előbb a Rennes együttesét ütötték ki, majd a Slavia Praha következett, ezt nagyon könnyen abszolválták, 7-3-as összesítéssel.

Formájuk kiváló, az elmúlt hét meccsüket egyaránt megnyerték, veretlenségük nyolcmeccses most már.

Problémák megint a védelemben vannak, Malick Thiaw, Pierre Kalulu és Fikayo Tomori is hiányozni fog, előbbi kettő sérülés, utóbbi eltiltás miatt. Sérült továbbá Alex Jimenez és Tommaso Pobega.

A várható kezdőcsapat:

Maignan – Calabria, Kjaer, Gabbia, Hernandez – Adli, Reijnders – Pulisic, Loftus-Cheek, Rafael Leao – Giroud

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2024.01.14.Serie A
milan
3:1
roma
Serie A
2023.09.01.Serie A
roma
1:2
milan
Serie A
2023.04.29.Serie A
roma
1:1
milan
Serie A
2023.01.08.Serie A
milan
2:2
roma
Serie A
2022.01.06.Serie A
milan
3:1
roma
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

AS Roma

Nincs is jobb főpróba egy fontos meccs előtt, mint a legnagyobb riválist legyőzni. Ezt tette az AS Roma, amely a Stadio Olimpicoban győzte le nemezisét, a Laziot. A meccs persze nem volt mentes a feszültségtől, Paulo Dybala tett erről többek között, de a győztes gól ezúttal nem az ő, hanem Gianluca Mancini nevéhez fűződött.

A Roma igazából hozta a kötelezőt, jelenleg van ekkora különbség a két együttes között, és a sikernek köszönhetően még jobban elhúztak a vereséget szenvedő Atalantától, akik a Cagliari otthonában kaptak ki.

A csapat most már ötödik, egy győzelemnyire a negyedik Bolognától. Szóval számukra még igencsak fontos, hogy a bajnokságban is jól teljesítsenek.

Ami az Európa-ligát illeti, csoportjában csak második lett a gárda a Slavia Praha mögött, akiket a mostani ellenfél ütött ki egy körrel ezelőtt. Azóta – az egyenes kieséses szakaszban – két meccsük volt, játszottak a Feyenoord ellen (összesítésben 3-2), majd a Brighont intézték el (összesítésben 4-1).

Idegenben az utóbbi három meccsükön egyszer sem nyertek, kétszer ikszeltek és egyszer kikaptak.

Sérült két játékos, Houssem Aouar és Sardar Azmoun, eltiltott Evan Ndicka, és nem nevezték Dean Huijsent és Rasmus Kristensent.

A várható kezdőcsapat:

Svilar – Celik, Mancini, Llorente, Angelino – Cristante, Paredes, Pellegrini – Dybala, Lukaku, El Shaarawy

Tippelde

Egyik csapat sem fog fejjel a falnak rohanni, tekintve, hogy vár még rájuk egy visszavágó. Azonban a Milannak ki kell használnia azt, hogy otthon játszik. Szűk hazai győzelem reális lehet.

Fő tippek:

1.: AC Milan győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

3.: Két és fél gól feletti eredmény

Növeld a szorzóidat! Tégy egy multifogadást a 20BET oldalán, és nyerj akár 100%-kal több pénzt!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső