Young Boys – Manchester City: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes – 2023.10.25.

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2023 október 24.
2023. október 25. szerda, 21:00 Stadion Wankdorf
Young Boys
vs
Man City

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

A mai nap utolsó összecsapása megint csak egy olyan, amire a sportfogadás kedvelői legyintenek. Merthogy ebben nincs lóvé, nem lehet nagyot nyerni. Nem értek egyet. Egyrészt a Young Boys – Manchester City maga is okozhat meglepetéseket, másrészt pedig, ha mégsem, akkor is lehet találni jó tippeket erre a találkozóra.

A Young Boystól eddig azt kaptuk, amit vártunk, ők és a Red Star ketten igyekeznek odaérni a harmadik helyre, míg az első két helyet már leosztották a Citynek és a Lipcsének. Na jó, két meccs után ezt túlzás mondani, de hát tényleg errefelé tartunk…

A mostani találkozón semmi esélyt nem adnak a hazaiakra, még a legkedvesebb buki is 15.00-szörös pénzt fizet a Young Boysra.

Egyébként ez a buki a 22bet, akik a döntetlenre 9.00-et, a vendégekre 1.20-at fizetnek.

Young Boys

Már a sorsoláskor eldőlt, hogy Raphael Wicky csapatának legfeljebb az Európa-ligára lehet esélye, hiszen a Leipziggel és a címvédő Manchester Cityvel kerültek egy csoportba. Tudnak ők, ha akarnak, de azért az elmúlt évek Young Boysához képest ez a mostani csapat azért egy fokkal gyengébb.

Az eddigi két meccsükön összesen egy pontot gyűjtöttek. Az elsőben a Lipcsét hazai pályán fogadták, és bár felvették velük a versenyt, végül 3-1-re kikaptak.

A másodikon pedig hiába voltak előnyben a Red Star ellen, a 88. percben kaptak egy gólt, ami miatt csak egy pont járt nekik. Góljaikat Filip Ugrinic és Cedric Itten szerezték.

A bajnokságban a második helyen állnak az FC Zürich mögött, épp most lett volna esélyük megelőzni őket, de csak gól nélküli döntetlenre futotta a Wankdorf Stadionban.

Térdsérülése miatt Kastriot Imeri nem léphet pályára, egyébként elvileg mindenki bevethető.

A várható kezdőcsapat:

Racioppi – Janko, Camara, Benito, García – Males, Ugrinic, Niasse – Elia – Monteiro, Itten

Egymás elleni meccsek

A két csapat korábban még sosem találkozott egymással.

Élő fogadás:
Igen
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Manchester City

Ritkán látható formában a Manchester City: A legutóbbi öt meccsükből hármat is elveszítettek. Pep Guardiola együttese kikapott a Newcastle Unitedtól a Ligakupában, aztán a Wolverhamptontól és az Arsenaltól a bajnokságban. Viszont a hétvégi rangadójukat megnyerték a Brighton ellen, ha nem is könnyen. A sirályok nem adták könnyen a bőrüket, és az utolsó percek izgulósak lettek, hiába vezetett 20 perc után már két góllal a City. Egyébként Erling Haaland és Julian Alvarez találtak be.

Ami a Bajnokok Ligáját illeti, a csapat címvédőhöz méltó eredményeket ér el, vagyis eddig mindkét meccsüket nyerték. A Crvena zvezdát és az RB Leipziget is 3-1-re verték, ha most győznek, gyakorlatilag megvan a továbbjutás, ami persze nem bravúr, hanem a kötelező minimum.

Bár mostanában gyengélkednek idegenben (mindhárom vereséget távol az Etihadtól érték el), ezúttal nem számítanak a bukik botlásra, a Young Boys azért nem egy Newcastle, nem is egy Arsenal, de véleményem szerint nem is egy Wolverhampton…

A csapatból egyetlen játékos fog hiányozni, Kevin De Bruyne, itt nem számít Manuel Akanji kiállítása, azt majd a Premier League-ben kell letöltenie.

A várható kezdőcsapat:

Ederson – Walker, Dias, Aké, Gvardiol – Rodri, Kovacic – Foden, Álvarez, Doku – Haaland

Tippelde

Minket eddig nem győzött meg a svájci együttes, és igazság szerint erősen meglepne, ha fel tudnák a versenyt venni Pep Guardioláékkal.

Maga a vendéggyőzelem nem ad nagy nyereményt, így azt maximum hendikeppel érdemes megtenni, ha valaki elhiszi, hogy a City több góllal nyer a YB ellen. Mi elhisszük.

Tippjeink a következők:

1.: Man City győzelem (1-0-s hendikeppel)

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

A FEZbet megint készült a Bajnokok Ligájára! Köss egy 6.000 Ft-os kombit, és kapsz egy 12.000 Ft-os Freebetet!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső