Hull – Middlesbrough: Fogadási Tippek és Championship Előzetes – 2024.04.10.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 április 09.
Hull
Teljesítmény:
N V V V D
  • KCOM Stadium
  • április 10. 20:45
Nézd élőben itt:
Rabona
Middlesbrough
Teljesítmény:
N N D D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Nagyon hasonló lesz a mai program a tegnapihoz képest. Ugyanis ismét a Championship küzdelmeibe merülünk bele, majd a nap végén a Bajnokok Ligája negyeddöntőivel folytatjuk.

Az angol másodosztály a világ egyik legerősebb és legkiegyensúlyozottabb bajnoksága. Ez a Premier League-be történő utolsó ugródeszka, aki feljut, az irgalmatlan mennyiségű pénzhez jut, és megindulhat a dicsőség útján. A feljutás azonban nem egyszerű. Vegyük csak a Hullt és a Middlesbrought, akik évek óta szeretnének szintet lépni, ez idáig azonban nem jött ez össze.

De most összejöhet! A Hull nyert helyzetből rontott, de még van esélyük, ahogy Michael Carrickéknek is. A két együttesnek ugyanannyi pontja van, szóval nem semmi mérkőzés várható.

Kezdjük a napot a Hull – Middlesbrough mérkőzéssel!

Hull

Néhány szezonnal ezelőtt a Hull City egy nagyon szürke középcsapat volt a Championshipben. Általában az alsóbb régiókban találhattuk meg őket, de úgy tűnt, a szurkolók ezzel ki vannak békülve. Grant McCann irányította akkor a csapatot, aztán történt egy tulajdonosváltás. Egy török pénzember lett a főnök, aki hozta a saját embereit, és Shota Arveladze váltotta McCannt. Ez nem kevés feszültséget okozott, amit a tulaj különböző ígéretekkel próbált oldani. Legolcsóbb meccsbelépő, feljutás a PL-be…

A georgiaival ez nem sikerült, de aztán Liam Rosenior vette át a helyét. Aki idén már nagyon közel jár ahhoz, hogy a rájátszásba kerüljön az együttes. Igaz, most épp egy rosszabb időszakukat élték, egymás után négy meccsen át maradtak nyeretlenek, minek köszönhetően a többiek beérték és meg is előzték őket. De még öt forduló alatt megcsinálhatják a szerencséjüket.

A hétvégén ezért már elkezdtek tenni, legyőzték a Cardiff együttesét idegenben. A Lipcséből kevés játéklehetőség miatt visszahívott, majd újra kölcsönadott Fabio Carvalho igazi vezérévé vált a csapatnak, ezúttal duplázott, illetve az Aston Villa nevelése, Jaden Philogene-Bidace is gólt szerzett.

Ezzel annyit értek el, hogy ott maradtak a feljutásra esélyes csapatok közelében, a 9. helyen. Van 61 pontjuk, a 6. helyen álló Norwich három győzelemre van tőlük. Nem megoldhatatlan, de nem is egyszerű helyzet. Főleg, mert a két együttes között még ott a Coventry meg a Middlesbrough.

A Hull hazai pályán hetek óta nyeretlen, mérlegük sem az igazi, hétszer nyertek, hétszer ikszeltek, hatszor kaptak ki.

Simán lehet, hogy a menedzser ugyanazt a csapatot küldi pályára, mint a hétvégén, de időközben felépült Lewie Coyle és Ryan Giles is, akik azért az alapcsapathoz tartoznak.

A várható kezdőcsapat:

Allsop – Slater, Jones, Greaves, Jacob – Omur, Morton, Seri, Philogene-Bidace – Tufan, F. Carvalho

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.12.13.Championship
middlesbrough
1:0
hull city
Championship
2023.04.19.Championship
middlesbrough
1:1
hull city
Championship
2022.11.01.Championship
hull city
0:2
middlesbrough
Championship
2022.04.09.Championship
middlesbrough
1:0
hull city
Championship
2021.10.02.Championship
hull city
2:0
middlesbrough
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Middlesbrough

Őszintén szólva hetekkel ezelőtt én már lemondtam a Boro feljutásáról, de Michael Carrick nem. És hát ez számít igazán, ő ül ugyanis a gárda kispadján, én meg csak jártatom a számat. A MU egykori játékosa – és ideiglenes menedzsere – tavaly már közel került a PL-hez, és most is ez lehet a helyzet. Hat pontra vannak a Norwichtól, és van még hátra öt forduló.

Jó formában várják az összecsapást, vereséget jó ideje nem szenvedtek, az utóbbi öt meccsből kettő döntetlennel végződött, míg három győzelemmel.

A hétvégén megverték a Swansea csapatát 2-0-ra Emmanuel Latte Latth duplájával.

Ugyan már nyolc alkalommal kaptak ki idegenben, mérlegük mégsem mondható gyengének, konkrétan a hatodik legtöbb pontot szerezték. Van még kilenc győzelmük és három döntetlenük.

Meglehetősen sok sérültje van a csapatnak, Darragh Lenihan és Tom Smith nem is játszhat már idén, sérült még Alex Bangura, Dael Fry, Marcus Forss, Riley McGree és Josh Coburn.

A várható kezdőcsapat:

Dieng – Ayling, Howson, Clarke, Thomas – Barlaser, O’Brien – Jones, Azaz, Greenwood – Latte Lath

Tippelde

A Cardiff elleni rangadón aratott győzelem ugyan jót tett a fejeknek, de hazai teljesítményük minket nem győzött meg. A Hullnak még idő kell, amíg felvehetik a versenyt a legjobbakkal, szerintünk ők ezen a héten kiszállnak a feljutásért vívott kis különmeccsből.

Fő tippek:

1.: Middlesbrough győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt

Egyéb tippek:

1.: Pontos eredmény: 1-2

Az unalmas döntetlenekkel is lehet nyerni! A LightCasino oldalán, amennyiben egy meccs 0:0 lesz, és a fogadásod veszít, visszakapod a téted!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső