Real Sociedad – PSG: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes – 2024.03.05.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 március 04.
2024. március 05. kedd, 21:00 Reale Arena
Real Sociedad
vs
PSG

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Nagyon úgy néz ki, hogy az egyik szereplője már megvan a legrangosabb európai kupa negyeddöntőjének. Hacsak valami meglepetés nem történik, a rossz formában levő Imanol Alguacil-csapat, a Real Sociedad ki fog esni. A baszkoknak egy kétgólos hátrányt kellene ledolgoznia, ami még úgy is nagy falat lehet, hogy hazai pályán szerepelnek.

Merthogy az ellenfél a Luis Enrique vezette Paris Saint-Germain. Amely már nem olyan bombasztikus, amely már nincs tömve sztárokkal, valahogy mégis működik. Nem mondom, hogy zökkenőmentesen, de egyelőre működik.

A spanyol mester hazatér, hogy honfitársait üsse ki a nyeregből, és nagyon meglepődnénk, ha ez nem sikerülne.

Következzen a Real Sociedad – PSG találkozó!

Real Sociedad

Ez az idény alapjáraton nem a Real Sociedadról szólt, ez már korábban is látszott, Imanol Alguacilék nem lesznek képesek arra, hogy megismételjék tavalyi eredményüket. Most pedig kifejezetten gödörbe kerültek, ami jelentősen befolyásolhatja a következő évüket. Lecsúsztak a hetedik helyre már egy ideje, és most, hogy a Betis kikapott, nem tudták ezt kihasználni. Ők is kikaptak, a Betist pedig a városi rivális, a Sevilla mentette meg.

Velük játszottak a baszkok, és Youssef En-Nesyri vezérletével meg is verték a Sociedadot. A vendégek részéről André Silva és Brais Mendez talált be, de végeredményben az egész találkozón csak üldözték a hazaiakat.

A BL-nek is lassan vége, papírforma szerint, hiszen az első mérkőzést a francia együttes 2-0-ra nyerte meg, és a spanyoloknak nem sok esélyük volt. Kaput eltaláló lövésük nem is volt.

Szintén a franciák továbbjutását vetíti elő az, hogy a Sociedad az utolsó öt meccséből négyet is elveszített, egyedül a Mallorcát győzték le.

Hazai pályán az utolsó hét (!) meccsükön maradtak nyeretlenek, négy döntetlent három vereség követett.

A mester számára elérhetetlen lesz ezen a mérkőzésen Ander Barrenetxea, Alvaro Odriozola, Carlos Fernandez, Aihen Munoz, Martín Merquelanz és Aritz Elustondo.

A várható kezdőcsapat:

Remiro – Traoré, Zubeldia, Le Normand, Galan – Mendez, Zubimendi, Merino – Kubo, Silva, Oyarzabal

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2024.02.14.Bajnokok Ligája
psg
2:0
real sociedad
Bajnokok Ligája
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

PSG

Egyre többen gondolják azt, hogy Luis Enrique már arra készül, elengedje Kylian Mbappét. Állítólag a támadó már közölte, most már tényleg nem hosszabbítja meg lejáró szerződését, és állítólag már a Real Madriddal is megvan az egyeszség. De majd meglátjuk. Ebből csak azt akartam kihozni, korábbi csapata, nevelőegyesülete ellen Mbappé csak negyvenöt percet kapott a pályán, a Monaco elleni meccs félidejében kapták le őt. És ez már egyre gyakoribb. Persze azt is lehet mondani, a Sociedad elleni meccsre tartalékolták őt.

Amúgy a hercegségbeliek elleni találkozó nem hozott gólt, de a PSG-nek ez is belefér. Az a bajnokság, amelyben a címvédő legnagyobb üldözője a tavalyi 14… Az nehezen komolyan vehető, és emiatt elnézést a Ligue 1 szerelmeseitől.

A párizsiak előnye még mindig 11 pont, mérlegük 16-7-1, szóval nem kell aggódniuk, hogy nem tudják megnyerni a ligát.

De ligagyőzelmekkel tele már a padlás, a szurkolóknak és a vezetőknek BL-siker kell. Eggyel közelebb léphet ehhez most a PSG.

Idegenben az AC Milantól kaptak ki még novemberben, azóta minden találkozójukat vagy megnyerik, vagy legalább lehozzák döntetlenre.

Több sérültje van a vendégcsapatnak, legutóbb Marco Asensio esett ki, így a kezdőbe kerülhet az egyre több szerepet kapó Bradley Barcola Mbappé és Dembele mellett.

Sérült még Layvin Kurzawa, Sergio Rico, Milan Skriniar, Presnel Kimpembe és Danilo Pereira, szóval Luis Enrique számára a védelem összeállítása okozhat majd nehézséget.

A várható kezdőcsapat:

Donnarumma – Hakimi, Marquinhos, Lucas Hernandez, Mendes – Zaire-Emery, Ugarte, Vitinha – Dembele, Mbappé, Barcola

Tippelde

Nem vagyok meggyőződve a PSG győzelméről, a továbbjutásukról azonban igen. Sok múlik azon, hogyan kezd neki a meccsnek a Sociedad, mikor esik majd az első gól.

Fő tippek:

1.: PSG győzelem vagy döntetlen

2.: Két és fél gól alatti eredmény

Egyéb tippek:

1.: Szögletek száma: Under 10,5

2.: Kylian Mbappé szerzi az első gólt

Szerezz ingyenes fogadást az OlympusBet oldalán! A sikertelen tipped után 10.000 Ft-ot is visszakaphatsz a bukmékertől.

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső