Blackburn Rovers – Millwall: Fogadási Tippek és Championship Előzetes – 2024.03.05.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 március 04.
Blackburn Rovers
Teljesítmény:
V V D D D
  • Ewood Park
  • Március 05. 20:45
Nézd élőben itt:
Rabona
Millwall
Teljesítmény:
N N V V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A nap hátralévő részében az angol másodosztályú bajnokság néhány meccsét fogjuk górcső alá helyezni. A hétvégén a Blackburn csapatával már foglalkoztunk, jól kiszúrtak velünk Brittain-ék, úgyhogy most megadjuk a lehetőséget nekik, hogy javítsanak.

Az új edzővel játszó Blackburn még mindig nyeretlen John Eustace érkezése óta, ami elgondolkoztathatja a vezetőséget, jól döntöttek-e, amikor az egykori Birmingham-menedzsert ültették le a padra.

Az ellenfelük a szintén gyengén teljesítő Millwall, amely viszont mostanság kétszer is győzni tudott, és ezt a formát meglovagolva az Ewoodban is pontok megszerzésére készülnek.

Fura azt látni, hogy ez a két csapat tavaly még a rájátszásért küzdött, most meg alig pár pont választja el őket a kieséstől.

Jöjjön a Blackburn Rovers – Millwall találkozó!

Blackburn Rovers

Tudtuk, hogy a Blackburn hétvégi mérkőzése szoros lesz. Nem mertünk állást foglalni, ki nyerhet a Swansea ellen, és jó tippekkel álltunk elő, amibe végül beleköpött a vendégcsapat. A hattyúk kétgólos előnyénél szépített Sammie Szmodics, megszerezve maga 19. gólját, amivel továbbra is vezeti a góllövőlistát. Ám ez apró öröm, mivel csapata végül kikapott. És mi is buktuk saját tippünket.

A Blackburn érdekes jelenség. Minden szezon elején a feljutási esélyeikről beszélnek a szakértők, aztán valahogy ez mégsem jön össze. Idén vannak ettől a legtávolabb, most a 17. helyen állnak. Emiatt Jon Dahl Tomassonnak távoznia is kellett, a helyére kis szünet után John Eustace került, akiről azt tartják, az egyik legtehetségesebb fiatal edzők között lehet számon tartani.

Lehetséges, hogy ez így van, azonban most még nem mutatta ezt meg az Ewood közönségének. Mióta megérkezett, a Rovers legjobb eredménye az volt, hogy tizenegyespárbajra kényszerítették a Newcastle-t, végül azonban kiestek.

Mióta Eustace ül a padon, a Blackburn összesen hat meccset játszott, három döntetlen lett, három pedig vereség…

Miután a mögöttük álló Millwallt fogadják, fontos lenne nyerni, főleg azért, mert egyetlen pontra már a kiesőhelyen levő Stoke figyeli őket. A két csapat között meg még ott a Huddersfield, a Birmingham és a QPR.

Otthon a csapat 6-3-8-at hozott össze, vagyis meccsei mindössze harmadát tudják megnyerni.

Az alábbi játékosok nem lesznek biztosan pályán: Harry Leonard, John Fleck, Joe Rankin-Costello, Hayden Carter.

Ketten még pályáznak arra, hogy kezdők legyenek, Sondre Tronstad és Ryan Hedges talán ott lehet a csapattal.

A várható kezdőcsapat:

Pears – Hyam, McFadzean, Wharton – Brittain, Buckley, Dolan, Pickering – Szmodics, Moran – Gallagher

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.10.24.Championship
millwall
1:2
blackburn rovers
Championship
2023.05.08.Championship
millwall
3:4
blackburn rovers
Championship
2022.10.01.Championship
blackburn rovers
2:1
millwall
Championship
2022.03.08.Championship
blackburn rovers
0:0
millwall
Championship
2021.08.14.Championship
millwall
1:1
blackburn rovers
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Millwall

Ebben az idényben már a negyedik menedzser irányítja a Millwallt. Gary Rowett után pár napra Adam Barrett ugrott be, majd kinevezték Joe Edwardsot, aki pár hónap után lécelt le, nem önmagától. Február vége óta Neil Harris dirigál, aki a harmadosztályú Cambridge Unitedtól érkezett.

A világot várhatóan ő sem fogja megváltani, de azt a minimális célt el kell érnie, amit kitűztek neki: Ne essen ki.

Nehéz lesz, ahogy fent is mondtam, a kiesőzóna mindössze egy pontra, létfontosságú lenne sikereket aratni. Harris irányításával a Millwall eddig kettőből kettőt nyert, előbb a Sotont verték idegenben, majd a hétvégén a Watfordot hazai közönség előtt. A győztes gólt Zian Flemming szerezte.

Lehet, hogy Harris mégis megváltja a világot? Korai lenne még megmondani, de láthatóan hozott lendületet, tudja, hogyan kell motiválni a játékosokat.

A Millwall játéka nem változott varázsütésre meg, de legalább eredményesek.

A csapat idegenben eddig ötször nyert, ötször ikszelt, hétszer kapott ki.

Kiesett Kevin Nisbet és Shaun Hutchinson, a mesternek nincs oka változtatni az előző kezdőn.

A várható kezdőcsapat:

Sarkic – Leonard, Tanganga, Cooper, McNamara – Honeyman, Mitchell, Saville, Watmore – Flemming, Obafemi

Tippelde

Megjött a lendület a vendégekhez, eddig kettő meccsen hat pontot szereztek az ú menedzser kinevezése óta. Miután a Blackburn továbbra is csak szenved, benne van a pakliban egy újabb pontvesztés.

Fő tippek:

1.: Millwall győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

Egyéb tippek:

1.: Millwall győzelem vagy döntetlen

2.: Összes kapuralövés: Under 19,5

Az unalmas döntetlenekkel is lehet nyerni! A Rabona oldalán, amennyiben egy meccs 0:0 lesz, és a fogadásod veszít, visszakapod a téted!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső