Bayern München – Lazio: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes – 2024.03.05.

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2024 március 04.
2024. március 05. kedd, 21:00 Allianz Arena
Bayern Munich
vs
Lazio

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Szombaton ugyan volt némi meglepetés, de a vasárnap piszok jól sikerült, ezt kár lenne elvitatni. Megmarad talán a forma a keddi és szerdai meccsekre. Mondanám, hogy főleg a Bajnokok Ligája kerül előtérbe, de ez lehetetlen, hiszen két mérkőzést rendeznek csak kedden, kettőt szerdán. Viszont lesz másodosztályú angol forduló, amivel kiegészítettük ezt a mai napot.

Priorizálni lehet és kell is, úgyhogy a BL-lel kezdjük. A bajban levő Bayern München 1-0-s hátrányból kell, hogy fordítson hazai pályán, miközben sok minden elmondható róluk, de az nem, hogy megbízhatóan szállítanák a győzelmeket.

Viszont a Lazio sincs élete formájában, egymás után kapja a pofonokat, és Sarriék holnap este búcsúzhatnak Európa elitjétől.

Jöjjön a Bayern München – Lazio mérkőzés!

Bayern München

Elég régóta követem a német bajnokságot, a német élcsapatokat, köztük a Bayern Münchent. És nem emlékszem arra, mikor voltak ennyire rossz formában. Ahogy Manuel Neuer és Thomas Müller is említették, kár lenne a nyakába varrni mindent Thomas Tuchelnek, ha a gyerek nem kap jó jegyet, nem mindig és nem mindenben a tanár a hibás. Ez nagyon pontos megfogalmazás, kétlem, hogy hirtelen elfelejtett volna edzősködni a rengeteg szép sikert megélt edzőpáros.

Ami viszont biztos, hogy utolsó meccseit játssza a német – meg magyar segítője -, ugyanis már eldőlt, hogy a szezon végén Tuchel közös megegyezéssel távozik.

Ami a bajnoki címet illeti, a címvédést, az ismét távol került, sőt, a hétvégén még távolabb, mint eddig valaha. A Bayern München ugyanis újfent pontokat bukott, ezúttal Freiburgban. Sallai Roland kezdőként 77 percet töltött a pályán, Szalai Attila megint csak kispados volt. A csapatuk viszont pontot szerzett, hiába talált be Mathys Tel és Jamal Musiala is a vendégeknél.

A döntetlen nem jött jókor, a Leverkusen ugyanis újra nyert, a különbség most a két csapat között 10 pont kereken, és a mögöttük levő VfB Stuttgart is közeledni tudott.

Nem könnyű a helyzet a BL-ben sem, hiszen 1-0-s hátrányt kell ledolgozniuk egy alapjáraton védekezésre berendezkedő csapattal szemben.

Nem lehetetlen feladat, erre ki is fogok később térni, de az biztos, hogy sokat kell javulniuk. Utolsó öt hazai meccsükből csak egyet buktak el, otthon tehát van esély a párharc totális megfordítására.

A gond csak az, hogy Tuchel messze nem a legjobb csapatával állhat ki. Továbbra is sérült Noussair Mazraoui a védelemből, ahogy Sacha Boey és Bouna Sarr is, valamint Dayot Upamecano eltiltott, őt a Lazio elleni odavágón állították ki.

A középpályán Kingsley Coman, Leroy Sané és Serge Gnabry is sérült, emiatt a fiatal Mathys Tel újra a kezdőben kaphat lehetőséget.

A várható kezdőcsapat:

Neuer – Kimmich, de Ligt, Kim, Davies – Pavlovic, Goretzka – Tel, Müller, Musiala – Kane

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi három egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2024.02.14.Bajnokok Ligája
lazio
1:0
bayern münchen
Bajnokok Ligája
2021.03.17.Bajnokok Ligája
bayern münchen
2:1
lazio
Bajnokok Ligája
2021.02.23.Bajnokok Ligája
lazio
1:4
bayern münchen
Bajnokok Ligája
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Lazio

Korábban említettem azt, hogy Maurizio Sarriék sincsenek top formában, ami egy Bayern München előtti rangadón azért fontos lenne.

Az olasz együttes a legutóbbi öt meccséből hármat is elveszített. Mindet az olasz bajnokságban, mindet top csapatok ellen. Először a Bologna verte őket az Olimpicoban, majd kikaptak az Artemio Franchiban a Fiorentinától, végül ismét otthon, ezúttal az AC Milantól. A hétvégi mérkőzés játékvezetője nem lesz a római drukkerek kedvence, ugyanis Luca Pellegrini mellett Adam Marusicot és Matteo Guendouzit is kiállította, az olasz lapok horrornak nevezték tevékenységét. A tényen azonban nem változtat, egyetlen góllal a vendégek bizonyultak jobbnak.

A Lazio a tavalyi teljesítményétől messze elmarad, a bajnokságban most a 9. helyen állnak. Egyetlen reményük a kiemelkedő szezonra a BL-ben lenne, ott meg a Bayern München állja útjukat.

És hát idegenben nem túl meggyőző a csapat. Nemrég kikapott tehát a Fiorentinától, előtte az Atalantától, a BL-ben pedig az Atletico Madridtól. Szóval az erős/hasonló csapatok ellen általában ők kényszerülnek térdre.

Két sérült van a keretben, Patric és Nicoló Rovella. A védelem közepén így Romagnoli és Gila szerepel majd, valamint fontos megjegyezni, hogy az odavágón sérülés miatt kimaradó Mattia Zaccagni a kezdőben szerepelhet.

A várható kezdőcsapat:

Provedel – Marusic, Gila, Romagnoli, Hysaj – Guendouzi, Cataldi, Luis Alberto – Felipe Anderson, Immobile, Zaccagni

Tippelde

Legyen bármilyen rossz formában a Bayern München, egy Laziot otthon meg kell tudniuk verni. Ha nem, akkor Tuchel még a szezon végét sem fogja megvárni. A Lazio nincs jó formában, és a nála erősebbek rendre meg tudják verni, főleg idegenben.

Fő tippek:

1.: Bayern München győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

Egyéb tippek

1.: Harry Kane bármikor gólt szerez

2.: Gól a második félidőben

3.: Sárga lap: Under 4,5

Versenyezz más Ivibet játékosokkal és szerezz ingyenes fogadásokat! Több mint 2.400.000 Ft összdíjazás!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső