Sturm Graz – Atalanta: Fogadási Tippek és Európa-liga Előzetes – 2023.10.26.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 október 25.
Sturm Graz
Teljesítmény:
N N N N N
  • UPC Aréna
  • Október 26. 18:45
Nézd élőben itt:
Rabona
Atalanta
Teljesítmény:
N V N D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Túl a legrangosabb kupán, jöjjön a második számú! Meg a harmadik, hiszen magyar érdekeltségű találkozót is rendeznek, arról meg nem akarunk lemaradni. Egyelőre azonban az Európa-ligával kezdünk, a két Konferencialiga-meccs a végére marad. A Sturm Graz csapata fogadja odahaza az Atalantát, a sportfogadás szakértői pedig állítják, itt az olasz győzelem valószínűsíthető. Mérget azért nem mernének rá venni, ez látszik a szorzókból. És az is látszik, hogy miért. A Sturm remek formában várja az összecsapást, igaz, az EL D csoportjában csak egy győzelmük van. Meg egy vereségük, nem bírtak ugyanis a Sportinggal. De erről majd később.

Gian Piero Gasperini gárdája viszont hibátlan, és tervük az, hogy ezután is azok maradjanak.

Beszéltem itt a szorzókról nektek, de konkrétumokat nem mondtam. A bet365 irodájánál 4.00 a hazaiak győzelme, 3.60 a döntetlen, 1.91 a vendégsiker.

Jöjjön a Sturm Graz – Atalanta találkozó!

Sturm Graz

Emberére akadt a Salzburg idén? Könnyen előfordulhat. Ausztriában ugyanis az elmúlt tíz évben Szoboszlai Dominik egykori csapata lett a bajnok, most azonban a Sturm Graz olyan rajtot vett, hogy Struberék csak a hátukat nézik.

A Bundesliga egyetlen veretlen csapata a Sturm, nem árt figyelni rájuk ott és az Európa-ligában is.

Mielőtt rátérnénk az itteni szereplésükre, nézzük, hogyan szerepeltek a hétvégén:

A Hartberg együttesével játszottak, és hátrányból fordítottak Jatta és Prass góljaival. A végeredmény az első félidőben már kialakult, a másodikban már csak kínlódtak egymással.

Ahogy mondtam, vezetik a bajnokságot 8-3-0-s mérleggel, négy pont az előnyük a rekordbajnokkal szmeben.

Ami pedig az Európa-ligát illeti, itt három ponttal a harmadik helyen állnak, de nagyon közel a továbbjutás is. A Rakow együttesét 1-0-ra verték a második fordulóban idegenben, előtte otthon kaptak ki 2-1-re a Sporting CP ellen.

Hazai pályán igazából csak a kupákban kaptak ki, a Sporting előtt a BL-selejtezőben a PSV Eindhoven intézte el őket.

A hétvégi bajnoki mérkőzésen nem volt hiányzójuk, és úgy tudom, a Hartberg ellen sem sérült meg senki.

A várható kezdőcsapat:

Scherpen – Gazibegovic, Affengruber, Wuthrich, Schnegg – Gorenc Stankovic, Hierlander; Prass, Kiteishvili – Jatta, Wlodarczyk

Egymás elleni meccsek

A két csapat korábban még sosem találkozott egymással.

Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Atalanta

Az Atalanta csapatával már jobban képben vagyunk, valószínűleg többen követitek a Serie A küzdelmeit, mint a nyugati szomszédainkat. Gian Piero Gasperiniék egy kis kihagyás után tértek vissza a nemzetközi klubfutballba, és ha már itt vannak, igyekeznek valami nagyot letenni az asztalra. Egyelőre jól megy nekik a játék, két forduló után vezetik a csoportjukat. Először a Rakowot intézték el otthon 2-0-ra, majd a Sporting otthonából hoztak el pontokat. Érdekes meccs volt az, a támadók ezúttal képtelenek voltak gólt szerezni, de a védők kisegítették őket: Giorgio Scalvini mellett Matteo Ruggeri talált a kapuba.

A hétvégén újabb szép győzelmet arattak, az ellenfél az újonc Genoa volt, a helyszín pedig Bergamo. Nem volt könnyű Reteguiék legyőzése, sokáig képtelenek voltak betalálni a kapuba, de Ademola Lookman megtörte a jeget, a hosszabbítás végén Ederson is betalált.

Igazán fájó lehet Gasperini számára, de 28 milliós igazolása, El Bilal Touré még mindig nem tudott bemutatkozni, pedig egy jó gólérzékeny csatárra nagy szükség volna azután, hogy Rasmus Höjlund – na meg Duván Zapata – távozott.

Szintén sérült Lukas Vorlicky, illetve a középpálya motorja, Teun Koopmeiners.

A várható kezdőcsapat:

Carnesecchi – Toloi, Djimsiti, Scalvini – Zappacosta, De Roon, Ederson, Ruggeri – De Ketelaere, Scamacca, Lookman

Tippelde

Jó kis teszt lesz ez a vendégeknek, hogy hol is járnak épp. A csoportból való továbbjutás kötelező a csapatnak, de ha most kikapnak, azt megsínyli az együttes. Minimum egy pontot el kéne hozni Grazból.

Tippjeink a következők:

1.: Atalanta győzelem

2.: Három és fél gól alatti eredmény

3.: Gól az első félidőben

Szerezz havonta 20.000 Ft értékű ingyenes fogadást a Dream.bet oldalán, és induljanak nagyszerűen a kedvenc bajnokságaid!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső