AC Milan – Fiorentina: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes – 2023.11.25.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 november 22.
AC Milan
Teljesítmény:
D N V D V
  • Giuseppe Meazza
  • November 25. 20:45
Nézd élőben itt:
Rabona
Fiorentina
Teljesítmény:
N N V V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Teszünk egy kis kitérőt, egy vargabetűt, mielőtt visszatérünk a szigetországba. Ezt a kitérőt Olaszországban tesszük, az AC Milan – Fiorentina találkozóval. Stefano Pioli csapata szenved, nincs erre jobb szó, hiszen négy mérkőzés óta képtelenek nyerni. A bajnokságban, teszem hozzá, mert a Bajnokok Ligájában időközben nem kisebb hal akadt a horgukra, mint a PSG.

A gyenge bajnoki teljesítmény azonban látványos, lecsúsztak a dobogó legfelső fokáról a harmadikra, és most már ott van közel hozzájuk a Napoli, az Atalanta és a Fiorentina is.

Akik szintén tudnak gyengén játszani, a Fradi EKL-ellenfele nemrég vetett véget egy hárommeccses vereségsorozatnak.

A korábbi mérkőzéseikből kiindulva sem az izgalom, sem a gólok miatt nem kell aggódnunk. A sportfogadás szerelmesei bátran nézhetik az itteni piacokat, többek között azt, melyik csapat nyeri a meccset:

A Librabetnél 1.90 a hazaiak győzelme és 4.00 a vendégeké, 3.50 az iksz.

AC Milan

Az elsőről a harmadik helyre csúszott vissza az AC Milan, miután egymást követő négy mérkőzésen sem tudtak nyerni. Miután nagy küzdelmek közepette megverték a Genoát, nem akar összejönni a siker, legalábbis a Serie A-ban, ahogy mondtam, a BL-ben a PSG legyőzésével visszaverekedték magukat azok közé, akik továbbjuthatnak a kieséses részbe. De még az sincs meg…

Szóval, visszatérve a bajnokságra, az AC Milan előbb kikapott a Juventustól, aztán ikszeltek a Napolival. Újabb vereség jött, ezúttal az Udinese verte őket a San Siroban, végül pedig a Leccét sem tudták verni, még úgy sem, hogy az első félidőben Olivier Giroud és Tijjani Reijnders góljaival már elhúztak.

Ami nagy probléma, hogy nem csak a meccset bukták, hanem három alapemberüket is: Rafael Leaot és Davide Calabriát is sérülés miatt kellett lecserélni, Olivier Giroud pedig kiállíttatta magát, két mérkőzéses eltiltás lett a dologból.

És itt még nincs vége, nagyon sok a sérültje a csapatnak: Ruben Loftus-Cheek, Christian Pulisic, Simon Kjaer és Ismael Bennacer is kétséges, Marco Pellegrino, Pierre Kalulu, Marco Sportiello, Mattia Caldara biztosan nem léphetnek pályára.

Az együttes hazai mérlege sem túl kielégítő, három győzelemmel kezdtek, kétszer kikaptak.

Több helyen kell váltani, Alessandro Florenzi lesz a jobbhátvéd, Noah Okafor játszhat a jobbszélen – ha Loftus-Cheek és Pulisic sem épül fel), Luka Jovic lehet az egyetlen center.

A várható kezdőcsapat:

Maignan – Florenzi, Tomori, Thiaw, Hernández – Musah, Reijnders – Chukwueze, Krunic, Okafor – Jovic

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.03.04.Serie A
fiorentina
2:1
milan
Serie A
2022.11.13.Serie A
milan
2:1
fiorentina
Serie A
2022.05.01.Serie A
milan
1:0
fiorentina
Serie A
2021.11.20.Serie A
fiorentina
4:3
milan
Serie A
2021.03.21.Serie A
fiorentina
2:3
milan
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Fiorentina

Egész jól álltak Vincenzo Italianoék, de elszúrták, három egymást követő mérkőzésen is kikaptak. Elverte őket az Empoli, a Lazio és a Juventus is. Utóbbi kettővel nincs gond, de az Empoli… hát ők a kiesés ellen küzdenek idén…

A sorozatot lezárták, a Bologna ellen 2-1-re már nyertek, ami jól jött, főleg, hogy hibázott a Roma, és a Bologna pont előttük volt egy ponttal, így mindkettőt megelőzték, és felléptek a hatodik helyre.

A firenzeiek góljait Giacomo Bonaventura és Nicolas González szerezték.

A rangadókon idén nem teljesített jól a csapat, de az idegenbeli mérlegük nem rossz: 3-1-2.

Messze nem állnak olyan rosszul sérültek terén, mint ellenfelük. Michael Kayode, Dodo, Gaetano Castrovilli és Lucas Beltran sérültek, Luca Ranieri eltiltott.

A várható kezdőcsapat:

Terracciano – Parisi, Milenkovic, Martínez Quarta, Biraghi – Arthur Melo, Duncan – González, Bonaventura, Ikoné – Nzola

Tippelde

Esély van arra, hogy a violák megfogják az AC Milant, ennyi hiányzót lehet, nem bír el Stefano Pioli együttese. A forma sem indokolja ezúttal a hazai győzelmet, szóval pakliban van egy meglepi, amit ki lehet használni.

Tippjeink a következők:

1.: Fiorentina győzelem

2.: Fiorentina győzelem vagy döntetlen

3.: Két és fél gól alatti eredmény

Növeld a szorzóidat! Tégy egy multifogadást a 20BET oldalán, és nyerj akár 100%-kal több pénzt!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső