Leicester – Watford: Fogadási Tippek és Championship Előzetes – 2023.11.25.

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2023 november 22.
Leicester
Teljesítmény:
V V N N N
  • King Power Stadium
  • November 25. 16:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Watford
Teljesítmény:
N D D N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A másodosztályt sem szeretnénk elhanyagolni. Szombat délután két olyan csapat találkozik, akik nemrég még élvonalbelieknek mondhatták magukat. Aztán jött egy rossz idény, és puff, máris itt a Championship, ahonnan marha nehéz felkerülni. Tudja ezt a Watford, sejti ezt a Leicester.

Akik amúgy vezetik a bajnokságot, de a legutóbbi két fordulóban kikaptak, és így az Ipswich újra beérte őket.

Ellenfelük tavaly gyalázatosan gyenge idényt produkált, és most sincsenek ott a feljutásra esélyes csapatok között. Hazai pályán a rókáknak el kell intézniük a darazsakat.

Nem én mondom ezt, hanem az online sportfogadás szakemberei. A szorzóikból ez jön le nekem.

A Dream.bet csapata most 1.60-at ad a hazaiakra, 4.40-et a döntetlenre, 6.00-t a vendégekre.

Jöjjön a Leicester – Watford találkozó!

Leicester

A Burnley csapatát láttuk a Leicesterben. Mármint a tavalyi Burnley-t, amely olyan simán nyerte meg a másodosztályt, mint a fitty. A rókák is remekül kezdtek, és még lehet az is, hogy simán győznek, de most egy kicsit elakadtak. Enzo Maresca csapata a legutóbbi két fordulóban kétszer kapott ki, ennek ellenére vezetik a bajnokságot, csak épp utolérte őket a meglepetéscsapat, az Ipswich.

Összeszedtek eddig 39 pontot, 13 győzelmük és 3 vereségük van, iksz nincs. A Leeds United és a Middlesbrough verte őket szűken, talán jókor jött a válogatott miatti pihenő, talán sikerült visszarázódni a jó útra.

Remek lehetőség ez, a Watford – mondjuk ki – nem áll készen az élvonalra, belesüppedtek a másodosztályba, ami amúgy nem nehéz, még a PL kiesőinek sem.

Otthon eddig nyolc meccsből hatot nyertek, kettőt elbuktak.

Az olasz négy játékosára nem számíthat, van köztük alapember is. Wilfred Ndidire gondolok elsősorban, de Dennis Praet, Callum Doyle és Yunus Akgün is szerepet kapna, ha bevethető volna.

A várható kezdőcsapat:

Hermansen – Justin, Vestergaard, Faes, Pereira – Casadei, Winks, Dewsbury-Hall – Fatawu, Iheanacho, Mavididi

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2022.05.15.Premier League
watford
1:5
leicester
Premier League
2022.01.08.FA Kupa
leicester
4:1
watford
FA Kupa
2021.11.28.Premier League
leicester
4:2
watford
Premier League
2020.06.20.Premier League
watford
1:1
leicester
Premier League
2019.12.04.Premier League
leicester
2:0
watford
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Watford

Mostanában nem szoktam dicsérni a Watfordot, anno többet láttam bennük, és csalódás volt, ahogy a vezetőség a válsághoz hozzáállt. Összevásároltak mindenféle játékost, az edzőket pedig egymás után rúgták ki. Igaz volt ez akkor, amikor a Premier League-ben voltak, igaz volt ez most, a Championshipben is.

Ám azt is hozzá kell tenni, a Watford az elmúlt hetekben remekel. Jó ideje nem kaptak ki, és most már a győzelmekkel sem adósak. Veretlenségük hat forduló óta tart, háromszor nyertek, háromszor ikszeltek, legutóbb a Rotherham edzőjét buktatták meg, miután hazai pályán megalázó verést mértek a csapatra. Mileta Rajovic két gólt szerzett, mellette még Edo Kayembe, Tom Ince és Matheus Martins talált be.

De még így is csak a 13. helyen állnak, mérlegük 5-6-5. A rájátszást jelentő hatodik helytől most öt pontra vannak, nem ledolgozhatatlan.

Idegenben viszont nem jók, egyszer győztek, háromszor ikszeltek és ugyanígy háromszor kaptak ki.

Örömteli azonban, hogy egyetlen hiányzó sincs a csapatban, így Valerien Ismaelnek bőven van lehetősége a választásra.

A várható kezdőcsapat:

Hamer – Andrews, Porteous, Hoedt, Lewis – Livermore, Kayembe, Koné – Asprilla, Rajovic, Sema

Tippelde

Idegenben kifejezetten gyenge a Watford, ám mostanában a Leicesternek is megvannak a maga gondjai. Hazai pályán vissza kell térniük, különben elbukják az első helyüket, ez pedig elegendő motiváció a győzelemre.

Tippjeink a következők:

1.: Leicester győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

4.: Pontos eredmény: 1-0 vagy 2-0

Ne szalaszd el a lehetőséget, szerezd meg az 10%-os heti reload bónuszt a Casinia oldalán!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső