Brentford – Arsenal: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2023.11.25.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 november 22.
Brentford
Teljesítmény:
V N N N V
  • Brentford Stadium
  • November 25. 18:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Arsenal
Teljesítmény:
N N V V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

És akkor újra itt vagyunk az angol bajnokságban. Három első osztályú bajnokit ígértem, kettő már megvolt, jöjjön a harmadik. Ez a két csapat a Ligakupában már találkozott nemrég, most jön a bajnoki visszavágó.

Az Arsenal terve nem változott, szeretnének bajnokok lenni, ami a Manchester City, a Liverpool meg a többiek mellett nem lesz egyszerű. De van egy ütőkártya most Mikel Arteta kezében, méghozzá az, hogy a Pool meg a City a hétvégén egymás ellen játszik. Ha ikszelnek, élre kerülhetnek az ágyúsok, de ha valamelyikük nyer, a másikat akkor is megelőzik. Feltéve, ha saját meccsüket megnyerik.

Nem lesz könnyű túra, a Brentford masszív, jó csapat, jó edzővel, remek játékoskerettel, jó kis közösséggel. Épp kezdtek formába kerülni, amikor jöttek Szoboszlaiék, és megállították őket, de ez a kudarc talán csak még eltökéltebbé teszi majd a méheket.

Sportfogadás szempontjából nehéz meccs, hiába tűnik a szorzók alapján egyszerűnek.

A Betinia oldalán 5.00 Frankék sikere, 1.70 Artetáéké, 4.00 az iksz.

Jöjjön a Brentford – Arsenal mérkőzés!

Brentford

Egy rendkívül gyenge időszak után kezdett magára találni a Brentford, amely még mindig legjobb támadója nélkül kénytelen lejátszani a meccseit. Ivan Toney továbbra is bűnhődik, amiért illegális szerencsejátékban vett részt, de egyébként nem lehet mondani, hogy Yoane Wissa és Bryan Mbeumo ne tettek volna meg mindent, hogy feledtessék a csatárt.

Szóval a Brentford kezdett magára találni, megverték a Burnleyt, aztán a Chelsea-t és a West Hamet. Jó kis eredmények, ám a Liverpoollal nem bírtak.

Szoboszlaiék 3-0-ra nyertek ellenük, de a meccs után Klopp nagyon szép szavakkal méltatta Thomas Frank menedzsert és az egész csapatot. A játékkal különösebb gond nem volt, csak kijött a tudásbeli különbség a két csapat között.

A Brentford várhatóan most is a középmezőnyben, annak az elején fog végezni, de ha nem is, hát hátul nem fogjuk látni őket.

Otthon csak a negyedik meccsüket tudták megnyerni, a mérlegük most 2-3-1.

Toney mellett nem játszhat Aaron Hickey, Mikkel Damsgaard, Rico Henry, Keane Lewis-Potter, Kevin Schade és Josh Dasilva.

A várható kezdőcsapat:

Flekken – Ajer, Collins, Pinnock, Mee, Roerslev Rasmussen – Jensen, Nörgaard, Janelt – Mbeumo, Wissa

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.09.27.Angol Ligakupa
brentford
0:1
arsenal
Angol Ligakupa
2023.02.11.Premier League
arsenal
1:1
brentford
Premier League
2022.09.18.Premier League
brentford
0:3
arsenal
Premier League
2022.02.19.Premier League
arsenal
2:1
brentford
Premier League
2021.08.13.Premier League
brentford
2:0
arsenal
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Arsenal

Nagy esély előtt áll Mikel Arteta csapata, ahogy mondtam, akár még az első helyre is ugorhatnak, ha az előttük álló két csapat ikszel egymással. Ami azért nem elképzelhetetlen.

Teljesen mindegy, mit játszik egymással Jürgen Klopp és Pep Guardiola együttese, ha az Arsenal nem nyer. Márpedig erre megvan minden esély, nemrég a Ligakupában is sikerült ellenfelük fölé kerekedni, Reiss Nelson góljával győztek akkor. Ám azon a találkozón azért messze más volt a csapatok motivációja, a kezdőcsapatokban is lesz eltérés.

A szünet előtt az Arsenal a Burnley-t verte otthon 3-1-re, Leandro Trossard után William Saliba és Oleksandr Zinchenko vette be James Trafford kapuját.

Fabio Vieirát egy nagy butaság miatt kiállították, ő eltiltás miatt tehát nem lehet itt, de nem ő lesz az egyetlen hiányzó. David Raya azért nem játszhat, mert kölcsönben szerepel, és pont a Brentford adta őt kölcsön, a szerződés szerint pedig anyaegyüttese ellen ki kell hagyni őt.

Gabriel Jesus az argentinok elleni meccset végigjátszotta, ő tehát felépült, de Emile Smith Rowe, Jurrien Timber, Cedric Soares, Ben White, Martin Ödegaard és Thomas Partey nem biztos, hogy pályán lehetnek.

A várható kezdőcsapat:

Ramsdale – Tomiyasu, Saliba, Gabriel Magalhaes, Zinchenko – Rice, Havertz, Jorginho – Saka, Trossard, Martinelli

Tippelde

Az Arsenal kétségtelenül erősebb csapat, de mint láthatjátok, itt is elég sok a hiányzó. A Brentford kemény csapat, főleg hazai pályán, ne legyünk meglepődve, ha pontot szereznek…

Tippjeink a következők:

1.: Brentford győzelem vagy döntetlen

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt

Heti Reload bónusz a Powbet oldalán! A bónusz mértéke 50%, legfeljebb 150.000 Ft-ig

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső