AC Milan – Lecce: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes – 2024.04.06.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 április 03.
AC Milan
Teljesítmény:
N N N N N
  • Giuseppe Meazza
  • április 06. 15:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Lecce
Teljesítmény:
D N V D V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A pénteki kínálat nem nyűgözött le, úgyhogy a mai utolsó meccset szombatról hozom nektek. Ez sem egy világmegváltó találkozó, az AC Milanhoz utazik a Lecce, sima egyes sokak szerint. Első ránézésre szerintünk is.

A Serie A legfőbb kérdése véleményem szerint eldőlt, de a dobogó második és harmadik foka még kiadó. Nem beszélve arról, milyen nagy meccsek vannak hátrébb. A rossoneri az ezüstöt szeretné megkaparintani, emiatt fontos lenne a győzelem, a Juventus még kellő közelségben van ahhoz, hogy megelőzze Stefano Pioliékat.

A Lecce a középmezőnyben, mégis veszélyben. Hiába 13.-ak, mindössze négy pont választja el őket a most épp kiesőhelyen levő Empolitól…

Következzen az AC Milan – Lecce mérkőzés!

AC Milan

Na jó, talán túloztam, mikor azt mondtam, a Juventus kellő közelségben van Olivier Giroud-ékhoz. Miután az öreg hölgy újabb vereséget szenvedett a hétvégén (1-0-ra a Lazio ellen kaptak ki Rómában), az AC Milan pedig nyert, így most már hat pont kettejük között a különbség.

Az Inter viszont ugyanúgy messze van, és őket nem is fogják tudni beérni. Egy ilyen szezon után azonban szép lehet az ezüst is. A számtalan nehézség ellenére a Milan összeszedte magát, és egymás után hozza a győzelmeket, a szebbnél szebb eredményeket.

Most talán egy fokkal könnyebb mérkőzés vár rájuk, mint a múlt hétvégén. A Fiorentina otthonába látogattak, és Ruben Loftus-Cheek és Rafael Leao góljaival 2-1-re nyertek. Nem volt könnyű, annál inkább fontos ez a siker.

Most jön egy hazai meccs tehát, ott pedig kifejezetten jól megy a csapatnak. Minden bajnokit figyelembe véve, amit itt játszottak, tíz győzelmet szereztek, kétszer döntetlent értek el, kétszer kikaptak.

Egyébként az együttes még áll az Európa-ligában is, a jövő héten majd az AS Roma ellen fognak pályára lépni.

A firenzei meccsen először gólt szerző Loftus-Cheek a lefújás előtt egy durva szabálytalanságért kapott egy sárga lapot, ami miatt eltiltott lesz, mellette pedig az alábbi játékosok maradnak ki sérülés miatt: Simon Kjaer, Pierre Kalulu, Alex Jimenez, Tommaso Pobega.

A várható kezdőcsapat:

Maignan – Calabria, Thiaw, Tomori, Hernandez – Bennacer, Reijnders – Chukwueze, Pulisic, Rafael Leao – Giroud

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.11.11.Serie A
lecce
2:2
milan
Serie A
2023.04.23.Serie A
milan
2:0
lecce
Serie A
2023.01.14.Serie A
lecce
2:2
milan
Serie A
2020.06.22.Serie A
lecce
1:4
milan
Serie A
2019.10.20.Serie A
milan
2:2
lecce
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Lecce

Ha csak a helyezését nézzük a csapatnak, nagyon is elégedettek lehetnek a szurkolók, a 13. hely nem rossz egy olyan csapattól, amelyik majdnem kihullott tavaly. Azonban a helyzet kicsit bonyolultabb, ha megnézzük azt is, kinek mennyi pontja van. A 18. helyen álló Empoli – ahol Davide Nicola előbb visszahozta őket a bajnokságba, majd most kiengedtek megint – 25 ponttal áll, a Leccének meg 29 van. Magyarul két vereség elegendő lehet ahhoz, hogy kiesőhelyre zuhanjon a csapat.

Formájuk messze nem kielégítő mostanában, az utolsó öt meccsből kettőt elvesztettek, kettőn ikszeltek, egyszer nyertek.

A hétvégén legalább a pont összejött az AS Roma ellen, erre nem sokan tippeltek volna őszintén szólva.

Amúgy ez az iksz nem a Lecce számára hízelgő, ők ugyanis mentek előre, ahogy csak bírták, és gólokat is szerezhettek volna.

A Lecce teljesítménye inkább otthon erős, ott már több nagyot is meg tudtak fogni. Többek között a Milant is ősszel, de ikszelt itt a Bologna és ugye a Roma, kikapott a Fiorentina.

Idegenbeli mérlegük már messze nem ilyen jó. Összesen egy meccset nyertek, hatszor ikszeltek, nyolc alkalommal meg kikaptak.

Még mindig nem épült fel Kastriot Dermaku, valamint sérült még Mohamed Kaba is.

A várható kezdőcsapat:

Falcone – Gendrey, Pongracic, Baschirotto, Gallo – Almqvist, Blin, Ramadani, Dorgu – Krstovic, Piccoli

Tippelde

Egészen márciusig nyeretlen volt idegenben a Lecce, akkor a Salernitanát tudták legyőzni. Nem remekelnek, messze nem, márpedig a Milan otthonában még a 100% is kevés lehet.

Fő tippek:

1.: AC Milan győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt. Nem

Kétgólos vezetésnél a FEZbet meg sem várja a lefújást, azonnal jóváírja a fogadást!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső