Freiburg – RB Leipzig: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes – 2024.04.06.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 április 04.
Freiburg
Teljesítmény:
N N V V N
  • Europa-Park
  • április 06. 15:30
Nézd élőben itt:
Rabona
RB Leipzig
Teljesítmény:
D N N D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A mai napot a német labdarúgó bajnokság fogja uralni, egészen egyszerű okból kifolyólag. Ott találtuk a legtöbb releváns és jónak tűnő mérkőzést.

Egy magyar rangadót azért mégsem hagyhatunk ki, igaz? A Freiburg – RB Leipzig találkozón egyszerre akár négy magyar is pályán lehet(ne) -, a hazaiaknál Sallai Roland és Szalai Attila, a vendégeknél Gulácsi Péter és Willi Orbán. Szóval mindenképp akartunk erről a meccsről beszélni.

No meg azért az sem mindegy, hogy a csapatok hogyan állnak a tabellán, a hajrához közeledve még milyen céljaik lehetnek. Erről is fogunk beszélni.

Freiburg

Nemrégiben bejelentette Christian Streich, a Freiburg vezetőedzője, hogy 16 év munka után elhagyja a csapatot. A nyáron új edző után kell nézni, és ez egy baromi szokatlan helyzet most mindenkinek. A vezetőségnek is, akik talán nem is tudják, hogyan kell új edzőt szerződtetni, a játékosoknak, akik egész itteni karrierjük során egy emberrel dolgoztak, és magának az edzőnek is, akinek fogalma sincs, mi van az Europa-Parkon kívüli világban.

A Freiburg igyekszik megmenteni ezt a szezont azzal, hogy legalább az első hat közé odaférkőzik, de ez nem lesz egyszerű, a szezon második felének elejét ugyanis nagyon elszúrták. Most a 8. pozíciót foglalják el, és hátrányuk öt pont az ott levő Eintracht Frankfurthoz képest.

Nemrég két bosszantó, fájó vereséget is begyűjtöttek: a West Ham szedte szét őket az EL-ben (1-0-s előnyről érkeztek, összesítésben 5-1-gyel távoztak), majd a Bayer Leverkusen verte őket 3-2-re saját közönségük előtt.

A hétvégén viszont sikerült győzni, idegenben 3-0-ra nyertek a Borussia Mönchengladbach ellen. Betalált Michael Gregoritsch, Merlin Röhl és Doan Ritsu, illetve játszott Szalai Attila is végre, csereként küldték pályára. Sallai Roland sérülés miatt kimaradt.

A teljesen magyar rangadó nem fog összejönni, mert Sallai még most is sérült, ahogy Philipp Lienhart, Matthias Ginter, Noah Weisshaupt, Kenneth Schmidt és Daniel-Kofi Kyereh is.

A várható kezdőcsapat:

Atubolu – Kübler, Keitel, Gulde – Doan, Eggestein, Höfler, Günter – Röhl, Höler – Gregoritsch

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.11.12.Bundesliga
leipzig
3:1
freiburg
Bundesliga
2023.05.06.Bundesliga
freiburg
0:1
leipzig
Bundesliga
2023.05.02.Német Kupa
freiburg
1:5
leipzig
Német Kupa
2022.11.09.Bundesliga
leipzig
3:1
freiburg
Bundesliga
2022.05.21.Német Kupa
freiburg
1:2
leipzig
Német Kupa
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

RB Leipzig

A Lipcse nem tudott győzni a hétvégén, és ezzel még hátrébb, még messzebb került a Bajnokok Ligája felé vezető úton. Nem is fognak időben beérni jelen állás szerint, lemaradásuk most három pont a Dortmundhoz képest. Persze van azért még hét kör, szóval…

Nincs rossz formában a Leipzig, ezért is volt meglepő, hogy a Mainz-cal nem tudtak elbánni, akik idén mélyen tudásuk alatt szerepelnek, és jelenleg a kiesés sem elképzelhetetlen. Azt nem mondom, hogy nem érdemeltek volna győzelmet, ugyanis 23 alkalommal próbálkoztak, ráadásul xG-jük is magas volt, 2.94-nél fújták le a meccset…

Bár a Bajnokok Ligájától idén búcsúztak, mégsem lehetnek teljesen elégedetlenek magukkal. Új együttes épül, szokásosan sok a fiatal, rutintalan játékos, és igen, most a bajnoki csatározásokba nem tudtak beleszólni, ha elérnék a negyedik helyet, azzal szerintem elégedettek lennének.

Mérlegük idén 15-5-7, vannak tehát váratlan eredményeik, idegenben meg pláne, ott 6-2-5-tel állnak.

Jó hír a csapatot irányító Marco Rose számára, hogy Yussuf Poulsent leszámítva mindenki bevethető állapotban van.

A várható kezdőcsapat:

Gulácsi – Henrichs, Orbán, Lukeba, Raum – Haidara, Schlager – D. Olmo, Baumgartner, Simons – Openda

Tippelde

Erős csapatok erős meccse lesz ez, ahol nem kizárt a meglepetés. A Lipcse idegenben nem teljesített túl jól idén, de mostanság ott sincsenek problémáik. Keretük teljesebb, egészséges szinte mindenki, ami nagy segítség lehet egy Freiburg-szintű csapat ellen. Mi most inkább mellettük vagyunk…

Fő tippek:

1.: RB Leipzig győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

3.: Két és fél gól feletti eredmény

Két góllal vezet a csapatod? Akkor nyert ügyed van, mert ebben az esetben a Sportaza már ki is fizeti a nyereményed!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső