Rotherham – Plymouth: Fogadási Tippek és Championship Előzetes – 2024.04.05.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 április 03.
Rotherham
Teljesítmény:
N V D V V
  • AESSEAL New York Stadium
  • április 05. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Plymouth
Teljesítmény:
V V V D V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mára becsúszik egy kis angol másodosztályú foci is, méghozzá egy olyan meccs, aminek eredményét nehezen fogjuk kitalálni. Talán majd helyet kap a Discordon futó tippjátékunkban is. Aki esetleg nem tudná, minden héten 1000 eurót osztunk szét egy ingyenes tippverseny keretein belül. Ha még nem játszol, csatlakozz hozzánk!

Na de… vissza a Rotherham – Plymouth mérkőzéshez. Alapjáraton azt mondanám, ez egy sima kettes, de a Rotherham most kicsit összegubancolta a dolgokat. Ők nem kérdés, ki fognak esni. De viszik-e magukkal a Plymouth csapatát? Ha megverik őket, akkor lehet, ha nem… Nos, akkor is. Ugyanis van még hátra hat forduló.

Izgalmas mérkőzés lesz, és nem vitás, a vendégeknek jobban kell a pont. A hazaiak minden bizonnyal vagy most, vagy a jövő héten búcsúznak a Championshiptől ideiglenesen.

Rotherham

Nagyon izgalmasan fog alakulni a kiesés elleni küzdelem az angol másodosztályban, de ennek nem fogja részét képezni a Rotherham. Nem azért, mert sikerül bennmaradniuk, épp ellenkezőleg, ők már most kiestek. Matematikailag még nem, de ez már csak hetek kérdése. Akár már ezen a héten is eldőlhet, hogy már matematikai esélyük sincs.

A tavalyi év is elég neccesen alakult számukra, de akkor még a középmezőny végén fejezték be a pontvadászatot. Most pedig tökutolsók. Az előttük álló Sheffield Wednesday is 16 pontra van, a bennmaradást jelentő 21. pozíció pedig 18 pontra. Ott épp a mostani ellenfelük áll.

Minden mutatóban a Rotherham a másodosztály legrosszabb csapata. Övék a legkevesebb győzelem, a legtöbb vereség, a legkevesebb rúgott és a legtöbb kapott gól.

És milyen érdekes, a hétvégén sikerült nyerniük. A negyvenedik fordulóban negyedszer. Az ellenfél a Millwall volt, akik szintén nem futnak jó idényt, de közel sem olyan rosszat, mint a Rotherham.

A mérkőzés 2-1-es hazai győzelmet hozott, Seb Revan és Charlie Wyke találtak be.

A Rotherham minden győzelmét otthon aratta, de még így is ők a legrosszabbak a Championshipben, mérlegük 4-7-9.

Sérültjeik: Andre Green, Grant Hall, Tyler Blackett, Jordan Hugill, Christ Tiehi, Peter Kioso, Sean Morrison.

A várható kezdőcsapat:

Johansson – Odoffin, Humphreys, Revan – Seriki, Rinomhota, Clucas, Rathbone, Bramall – Nombe, Wyke

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.12.16.Championship
plymouth
3:2
rotherham
Championship
2022.02.26.League One
plymouth
0:1
rotherham
League One
2021.08.07.League One
rotherham
2:0
plymouth
League One
2018.04.28.League One
plymouth
2:1
rotherham
League One
2017.12.16.League One
rotherham
1:1
plymouth
League One
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Plymouth

Eddig tartott Ian Foster felé a türelem, a Plymouth menedzserét a hétvégi – újabb – vereséget követően menesztették pozíciójából. Az újonc hazai pályán játszott a Bristol City ellen, és 1-0-ra kikapott. Mivel a mostanában játszott mérkőzéseken a győzelem nem közeli barátja a Plymouthnak, nem várhattak tovább a vezetők.

Az utolsó tíz meccséből egyet nyert meg a gárda, kétszer ikszelt, a többin kikapott. Foster helyére ideiglenesen Neil Dewsnip érkezett, és a szezon végéig marad. Ha bent tartja a Plymoutht, talán még állandó szerződést is kaphat.

Nem lesz nehéz, de nem is megoldhatatlan, hiszen egyelőre nincsenek kiesőhelyen. A 21. pozíciót foglalják el 41 ponttal, mögöttük ott a Huddersfield (40) és a Sheffield Wednesday (39), előttük a Birmingham (42), a Millwall (44), valamint a Stoke és a Blackburn (45-45).

Mindössze két idegenbeli meccsüket tudták idén megnyerni, hétszer ikszeltek, tizenegy vereségük van.

Az egyetlen hír, aminek a drukkereik örülhetnek az az, hogy nincs sérült.

A várható kezdőcsapat:

Hazard – Pleguezuelo, Gibson, Galloway – Sorinola, Randell, Houghton, Miller – Whittaker, Hardie, Gyabi

Tippelde

Nem ez a forduló legkönnyebb meccse, ez kétségtelen, de az ilyen kihívásokat sokan szeretik. Más emberek meg inkább futnak előle.

A két csapat nem futhat el a meccs elől, hanem meg kell azt nyerniük. Bár lehet, hogy a Rotherhamnek már mindegy…

Fő tippek:

1.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

Játssz, tippelj és nyerj: A Greatwin játékán 5.200.000 Ft a fődíj

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső