Ajax – Brighton: Fogadási Tippek és Európa-liga Előzetes – 2023.11.09.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 november 08.
Ajax
Teljesítmény:
N N V V V
  • Johan Cruijff Arena
  • November 09. 18:45
Nézd élőben itt:
Rabona
Brighton
Teljesítmény:
D D N V D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A legrangosabb után ismét a második meg a harmadik számú kupasorozatok felé vesszük az irányt. Továbbra is tartom, hogy az Ajax – Brighton egy rangadó, még ha most egyik csapatnak sem megy igazán a játék. A hollandok új edzőt kaptak, és talán megindulnak felfelé, ám lehet, hogy az Európa-ligában már mindegy. Igazából talán még jobb is, ha kiesnek, mert fókuszálhatnak arra, hogy a szégyent, vagyis a holland élvonalból való kiesést, elkerüljék.

A Brighton továbbra sem találja magát, legalábbis a szezon eleji formájukhoz képest sehol sincsenek. És ez most már a menedzserük számára is aggasztó, látható, hogy nem találja a kiutat ebből az olasz.

Féltávnál igazából még bárki továbbjuthat, még a hazaiak is, szépen körbeverték egymást az első három fordulóban.

Sportfogadás tekintetében a bet365 a vendégeket favorizálja, 1,73 a vendégek szorzója 4,00 a hazaiaké, 4,20 a döntetlen.

Ajax

Pörögnek az események az Ajax háza táján. Maurice Steijn az Utrecht elleni 4-3-as vereség után mondott le a vezetőedzői posztról, a helyét ideiglenesen Hedwiges Maduro vette át. Vele sem jöttek a pontok, az egykori kiváló védővel két meccsből kettőt bukott el a holland együttes.

Nemrég aztán bejelentették az új edzőt, John van’t Schip vette át az együttest, aki legutóbb a görög szövetségi kapitány volt, az elmúlt két szezonban viszont nem dolgozott.

Úgy tűnik, ő össze tudja kaparni ezt a széthullóban levő együttest, eddig ugyanis két mérkőzésből kettőt nyertek meg.

A Volendamot 2-0-ra győzték le, majd a hétvégén a Heerenveen ellen nyertek 4-1-re. Ez már hasonlított a régi Ajaxra, és a játékosok is úgy hajtottak, mintha valamit nagyon bizonyítani szeretnének. Betalált Steven Bergwijn, Bryan Brobbey, illetve Chuba Akpom, aki kettőt rúgott csereként beszállva.

Az EL-ben eddig nem sok sikere volt a hollandoknak, kétszer ikszeltek, illetve legutóbb kikaptak, így a csoport utolsó helyén állnak most. Sivert Mannsverk, Jay Gorter, Amourricho van Axel Dongen és Geronimo Rulli sérültek.

A várható kezdőcsapat:

Ramaj – Rensch, Sutalo, Hato, Sosa – van den Boomen, Taylor, Tahirovic – Berghuis, Akpom, Bergwijn

Egymás elleni meccsek

Elmaradt a gólzápor a két támadó csapat mérkőzésén. A Brighton annyit adott ki magából, amennyi a sikerhez szükséges volt, az Ajax meg annyit, amennyire képes volt. És ez most ennyit jelentett, egy tisztességes vereséget.

Tudvalevő, hogy a hollandok az egyik legnehezebb időszakukat élik, az amszterdamiaknál nemrég be is következett egy edzőváltás, és a cél most már a kiesés elkerülése az Eredivisie-ben.

A Brighton Joao Pedro és Ansu Fati góljaival győzte le az Ajaxot, és azt kell mondjuk, teljesen megérdemelten, hiszen gólszerzési esélye szinte nem is volt a vendégeknek.

Előző meccs eredménye
2023.10.26.Európa-liga
brighton
2:0
ajax
Európa-liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Brighton

Úgy igazán még mindig nem sikerült kijönni a gödörből a Brightonnak, az együttes a legutóbbi öt meccséből csak egyet nyert meg. Kikaptak a Man Citytől, ikszeltek a Poollal, a Fulhammel és az Evertonnal is, csak az Ajax elleni győzelem alkalmával örülhettek.

A hétvégén illett volna nyerniük, hiszen a kiesés elől menekülő Everton ellen léptek pályára, hamar hátrányba kerültek, és csak a meccs végén, egy öngóllal sikerült egyenlíteniük.

Egyelőre az EL-ben ők is csalódást keltenek, magunk között szólva, ennél többre számítottunk tőlük. A Marseille elleni iksz még hagyján, az Ajaxot meg legyőzték, szóval elsősorban én az AEK Athén elleni vereségre gondolok, amit hazai pályán szenvedtek el.

No meg a helyezésük sem bizalomgerjesztő, jelen állás szerint az EKL-ben folytatják, de azért várjuk még ki a végét.

Sérültek: Solly March, Julio Enciso, Pervis Estupinan, Jakub Moder és Danny Welbeck.

A várható kezdőcsapat:

Steele – Veltman, van Hecke, Dunk, Milner – Gross, Gilmour – Fati, J. Pedro, Mitoma – Ferguson

Tippelde

Nos, az edzőváltás megtette a hatását, van’t Schipék most először tűnnek esélyesebbnek ellenfelüknél. Még akkor is, ha a bukik nem ezt gondolják.

Ha a múltkor nem is, most megnyílhat a gólcsap.

Tippjeink a következők:

1.: Mindkét fél szerez majd gólt

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Steven Bergwijn bármikor gólt szerez

Az aktuális ajánlatokért látogasd meg a bukméker weboldalát.

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső