Alaves – Real Madrid: Fogadási Tippek és LaLiga Előzetes – 2023.12.21.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 december 20.
Alaves
Teljesítmény:
V V N D N
  • Mendizorroza
  • December 21. 21:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Real Madrid
Teljesítmény:
N N D N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Könnyebb mérkőzés jön, legalábbis sportfogadás szempontjából. A Deportivo Alaves csapatához látogat a Real Madrid, amelynek simán hoznia kellene az év utolsó meccsét. A királyi gárda újabb alapemberét veszítette el, Carlo Ancelottiékra rájár a rúd, de ettől függetlenül a vitóriai együttest két vállra kell fektetniük.

Már csak azért is, mert le vannak maradva a Girona mögött, ám a Real Betis ezen az ügyön segíthet. A zöld-fehérek otthon fogadják az élen álló katalánokat, és már egy döntetlennel is az élre küldhetik Rodrygoékat. Feltéve, hogy a blancók is hozzák saját meccsüket.

Általában gólzáporos madridi siker szokott születni, erre lehet számítani most is. A Librabetnél 1.58 a vendégsiker, 6.00 a hazai, 4.30 az iksz.

Jöjjön az Alaves – Real Madrid találkozó!

Alaves

Nincsenek merész céljai a Deportivo Alaves együttesének, mindössze annyi, hogy ne essenek ki. És abban eddig egész jól állnak. Igaz, a 18. helyen levő – és ezzel együtt már kiesőhelyen álló – Celta Vigo tőlük mindössze három pontra van, ám az egymás elleniknek meg a gólkülönbségeknek köszönhetően a Villarreal még mögöttük, plusz ott a Cadiz és a Mallorca, amely éket ver a galíciaiak és közéjük.

Azt viszont nem mondhatjuk most el, hogy az Alaves jó formában lenne. Az elmúlt három meccsükön egy pontot szereztek, ikszeltek a Mallorcával, kikaptak a Las Palmastól, legutóbb pedig a Gironától. Ami aggasztó, hogy a Granada elleni bajnoki óta – ami november végén volt – nem találtak a kapuba bajnokin.

A kupában viszont mehetnek még egy kört azután, hogy a Terrassa csapatát 1-0-ra legyőzték Xeber Alkain találatával.

Otthon szerezték pontjaik többségét, 16-ból 13-at, erre építhetnek még a Real Madrid ellen is. Mérlegük 4-1-3.

Abdel Abqar letöltötte az eltiltását, és el is fogja foglalni helyét a kezdőben, ami azt jelenheti, hogy Nahuel Tenaglia ül le a kispadra. Van még egy kérdéses poszt, a csatárpozíció, Kike García és a fiatal Samu Omorodion küzdenek a kezdő ék szerepéért.

Sérült Aleksandar Sedlar és Giuliano Simeone, rajtuk kívül más azonban nem marad ki. Különleges meccs lesz ez Antonio Blanco számára, aki a Real Madrid nevelése, de most az Alaves mezét húzza magára.

A várható kezdőcsapat:

Sivera – Abqar, Marin, Duarte – Gorosabel, Guevara, Blanco, Lopez – Sola, Omorodion, Rioja

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2022.02.19.LaLiga
real madrid
3:0
alaves
LaLiga
2021.08.14.LaLiga
alaves
1:4
real madrid
LaLiga
2021.01.23.LaLiga
alaves
1:4
real madrid
LaLiga
2020.11.28.LaLiga
real madrid
1:2
alaves
LaLiga
2020.07.10.LaLiga
real madrid
2:0
alaves
LaLiga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Real Madrid

Újabb érzékeny veszteség érte a Real Madridot, Thibaut Courtois és Eder Militao után most David Alaba dőlt ki. A sógorok legjobb, legnagyobb sztárja, David Alaba szenvedett keresztszalag-szakadást, ami miatt a szezonjának vége, és arra sem látnak túl sok esélyt, hogy az EB-n ott lehet.

Az újabb védő kiesésével Carlo Ancelotti nehéz helyzetbe került, ám nem tudni egyelőre, hogy mit lépnek, igazolnak-e új védőt vagy sem. Nagy pénzeket nem akarnak kifizetni, ez biztos, viszont a Rüdiger – Nacho kettős nem tűnik a legbiztosabb pontnak. Az AS beugrónak Aurélien Tchouaménit jelölte meg, aki be tud szállni, ha kell.

Amúgy a meccs, ahol Alaba megsérült, fölényes győzelemmel ért véget, a Villarreal volt az ellenfél, és Jude Bellingham, Rodrygo, Brahim Díaz és Luka Modric találtak be. És ha már a horvát középpályás szóba került, lejáró szerződését nem hosszabbítják meg Madridban állítólag…

A Real Madrid két pontra van a Gironától, ha győznek, és a kiscsapat pontot veszít, az élen töltik az évet, ha nem, akkor másodikok lesznek.

Idegenben eddig 6-2-1-et hoztak össze, az Atletitől kaptak ki, ikszeltek a két sevillai csapattal, a Sevillával és a Real Betisszel.

Sérültekről már esett szó, de nem teljes a lista Courtois-val, Militaoval és Alabával. Hiányzik még Dani Carvajal, Arda Güler, Eduardo Camavinga és Vinicius Jr. is.

A várható kezdőcsapat:

Kepa – Vazquez, Rüdiger, Nacho, F. García – Valverde, Kroos – Brahim, Bellingham – Joselu, Rodrygo

Tippelde

Az év utolsó meccsét a Madrid szeretné nyugodtan lehozni. Sérülések és dráma nélkül. Az Alaves pedig ehhez jó ellenfél lehet. A vitóriai kiscsapat számára nem ez a meccs a fontos, hanem a közvetlen vetélytársak elleni, így egy sima vendéggyőzelemmel számolunk.

Tippjeink a következők:

1.: Real Madrid győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

Amennyiben 6.000 Ft-tal fogadsz a Sportaza oldalán, minden gól után 3.000 Ft-os Freebet üti a markotok!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső