Crystal Palace – Brighton: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2023.12.21.

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2023 december 20.
Crystal Palace
Teljesítmény:
D V V D V
  • Selhurst Park
  • December 21. 21:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Brighton
Teljesítmény:
V N D N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Csapongók leszünk ma, egy spanyol után egy angol bajnoki következik. Aztán megint egy spanyol, és megint egy angol. Most jön a Premier League 18. fordulójából a Crystal Palace – Brighton, amely tavaly még nagyon sima vendég lett volna. Most is lehet, hogy az lesz, de már vannak bizonyos kétségeink Roberto De Zerbi csapatával kapcsolatban. Nagyon hullámzó a teljesítményük, tova szállt az a bizonyos varázs.

Ha valaki, az olasz rendet tud tenni, de szükség volna néhány téli igazolásra, ugyanis az ősz folyamán rengeteg alapember dőlt ki, ezért is lett ennyire gyenge (?) az első félév.

A Crystal Palace sem lehet igazán büszke arra, amit kitett az ablakba, Roy Hodgson együttese közel van a kiesőhelyekhez – bár pontban azért viszonylag biztonságban van -, ráadásul jó ideje nyeretlenek.

Az online sportfogadás szakemberei szerint a sirályok az esélyesek, de amit mondtam, az látszik a szorzókon is. Nem túl magabiztosak a vendéggyőzelem kapcsán a Quickwinnél sem, 2.30 a Brighton győzelme, 3.30 a Crystal Palacé, 3.50 az iksz.

Crystal Palace

Papíron már csak fél év van Roy Hodgson szerződéséből, és ha így mennek tovább a dolgok, akkor vagy nem tölti ki a szerződését, vagy nem fogják marasztalni őt. A Crystal Palace mélyrepülésben van, a középcsapat most már nem is annyira középcsapat, egyre közelebb van a kiesőzóna, a fővárosiak szerencséje az, hogy akadnak jóval gyengébb együttesek a Premier League-ben.

Az együttes az egyik leggyengébb formát mutatja mostanság, az elmúlt hat meccsükön két pontot szereztek, utoljára a Burnley-t győzték le, annak is lassan két hónapja.

És milyen érdekes, nem megy számukra a játék, de a Manchester City ellen mégis pontot tudtak szerezni. A hétvégén a címvédő otthonába látogattak, és a City már két góllal elhúzott, amikor Ayew-ék összeszedték magukat. A szépítő gól Jean-Philippe Mateta nevéhez fűződött, majd az egyenlítést Michael Olise tizenegyesével érték el a 95. percben. Szóval szükség volt egy kis segítségre a hazai védőktől, pontosabban Phil Foden butaságára, aki akkorát rúgott ellenfelébe a tizenhatoson belül, hogy a csattanást még a szomszéd városban is hallották.

A csapat összesen tizenhét pontot szerzett eddig, ebből tizenkettőt idegenben. Szóval a hazai mérleg nem túl pofás, a második legrosszabb a 20 csapatos bajnokságban. Egyszer tudtak győzni, kétszer döntetlent játszottak, öt vereségnél járnak, ebből négy most egyhuzamban történt…

Nagyon hosszú a sérültlista, mellyel Roy Hodgsonnak meg kell birkóznia: Joel Ward a City ellen sérült meg, ezzel pedig csatlakozott Cheick Doucouréhoz, Odsonne Edouardhoz, Eberechi Ezéhez, Rob Holdinghoz, Jesurun Rak-Sakyi-hoz és Jefferson Lermához, viszont Jordan Ayew eltiltása után visszatérhet.

A várható kezdőcsapat:

Henderson – Clyne, Andersen, Guehi, Mitchell – Riedewald, Richards – Olise, Eze, Ayew – Mateta

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.03.15.Premier League
brighton
1:0
crystal palace
Premier League
2023.02.11.Premier League
crystal palace
1:1
brighton
Premier League
2022.01.14.Premier League
brighton
1:1
crystal palace
Premier League
2021.09.27.Premier League
crystal palace
1:1
brighton
Premier League
2021.02.22.Premier League
brighton
1:2
crystal palace
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Brighton

Talán szigorúan kezelem a Brighton csapatát, de csak azért, mert többet látok bennük, mint amit kapok. A sirályok tavaly az egyik legnagyobb meglepetést okozták, ennek köszönhetően Európába is kimerészkedtek, és ott meg is állták a helyüket, konkrétan megnyerték az Európa-liga csoportot, amelybe kerültek. Pedig az egy erős négyes volt az Ajaxszal, a Marseille-jel és az AEK Athénnal.

De a bajnokság más tészta, ott annyira nem jönnek a sikerek. Ennek köszönhetően a Brighton most csak a kilencedik helyen áll, aminek mondjuk öt évvel ezelőtt nagyon örültek volna a drukkereik, most inkább csalódottak.

Csalódottak a hétvégi eredményük miatt is, bár az Arsenal ellen kikapni nem szégyen… a meccs 2-0 lett a hazaiaknak.

Rengetegen esnek ki a keretből különböző sérülések miatt, főleg ez a védelmet érinti. Legutóbb Joel Veltmant kellett lecserélni, és a hírek szerint a szélső védő ezúttal sem lehet pályán, minden bizonnyal a fiatal Jack Hinshelwoodnak kell megint beugrania.

Merthogy sérült még a védőként, középpályásként és támadóként is bevethető Solly March, sérült Pervis Estupinan, Adam Webster és Tariq Lamptey is. Ja, és akkor még Julio Encisoról és Ansu Fatiról nem is beszéltem.

A Brighton idegenben gyenge, nincs erre más szó. Összesen három meccsüket nyerték meg távol az otthonuktól, egyszer ikszeltek, négyszer kikaptak.

A várható kezdőcsapat:

Steele – Hinshelwood, Dunk, Van Hecke, Igor – Gross, Baleba – Adingra, Pedro, Mitoma – Ferguson

Tippelde

A két csapat legutóbbi tíz meccséből öt lett döntetlen, azon belül is 1-1. Ez most sem egy teljesen hülye elképzelés. A Crystal Palace-nak nem megy, a Brightonnak szintén nem, bár ők azért valamivel jobbak. És nem csak forma, hanem úgy en bloc a csapat tekintetében.

Véleményünk szerint a pontosztozkodás reális, ezért fogunk erre tippelni.

Tippjeink a következők:

1.: Döntetlen

2.: Két és fél gól alatti eredmény

3.: Pontos eredmény: 0-0 vagy 1-1

Az EmirBettel mindig nyersz! Szerezz egy ingyenes fogadást akár 10.000 Ft értékben a következő sikertelen fogadásod után!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső