Aston Villa – Sheffield United: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2023.12.22.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 december 20.
Aston Villa
Teljesítmény:
N D N N D
  • Villa Park
  • December 22. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Sheffield United
Teljesítmény:
V N V V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A mai napot egy angol első osztályú találkozóval fejezzük be, de a héten még jelen vagyunk, és könnyen lehet, hogy a két ünnep között is jövünk majd angol meccsekkel, de csak csökkentett üzemmódban.

Az Aston Villa – Sheffield United találkozó akkora országos egyes, hogy kis híján nekünk kell fizetni a bukmékereknek, ha a hazaiakra tippelünk. Unai Emery összehozta az utóbbi évek (vagy évtizedek) legjobb Villáját, amely konkrétan bajnoki címre is esélyes lehet. A harmadik helyen álló együttes otthon kivételesen jó, így az edzőváltáson átesett, kiesőhelyen levő Sheffield Unitednak sok esélye nincs a pontszerzésre.

És mondom, ez meglátszik a sportfogadás szakértőinek szorzóin is. A GGbetnél 1.21 a hazai győzelem, 7.50 a döntetlen, 16.00 a vendégsiker.

Aston Villa

Csodájára járnak Unai Emery munkájának, a baszk szakvezető anno egyszer már megbukott Angliában – akkor az Arsenal kispadján ült -, második regnálása azonban egyelőre igazi sikersztori. Az Aston Villa pár évvel ezelőtt még az alsóházban ténfergett, hiába volt egy jó alap, arra nem tudott építkezni sem Dean Smith, sem Steven Gerrard. Emery viszont pár okos igazolással, jó játékosokat felépítve megcélozta a dobogót. Erre nem sokan gondoltak volna…

A csapat most a harmadik helyen, és az élen álló Arsenal csak egy pontra. Tekintve, hogy Artetáék és a mögöttük levő Liverpool és hajlamos a bukásra, az is lehet, hogy a karácsonyt Ollie Watkinsék töltik az élen…

A csapat nagy meccseket játszott mostanában, legyőzték egymás után a Manchester Cityt és az Arsenalt, majd a hétvégén a Brentford elleni meccsen is győztek. Necces találkozó volt, legyünk őszinték, a méhek ugyanis sokáig vezettek, de Ben Mee kiállítása megváltoztatta a status quo-t. Alex Moreno gólja az egyenlítést, Ollie Watkinsé a győzelmet jelentette. Mondjuk a végén Emi Martínez meg a többiek, például Boubacar Kamara, megcsinálta a balhét, maradjunk annyiban. Utóbbit ki is állították. Jó kis meccs volt…

Az Arsenal nyert, de a Pool bukott, úgyhogy megint közeledett a gárda, és ne feledjük, hazai mérlegük a legjobb a PL-ben. Hiába utazott a Villa Parkba több nagycsapat is, mindenki üres kézzel távozott… A mérleg most 8-0-0.

Azt már említettem, hogy Boubacar Kamara eltiltott, azt viszont még nem, hogy Lucas Digne és Douglas Luiz eltiltása letelt, ők tehát újra pályán lehetnek. Kisebb sérülést szerzett Pau Torres, de a játéka elvileg nem forog veszélyben, sérült továbbá Tyrone Mings, Emiliano Buendía és Bertrand Traoré, valamint Youri Tielemans játéka kétséges.

A várható kezdőcsapat:

Martínez – Cash, Konsa, D. Carlos, Moreno – Douglas Luiz, Ramsey – Bailey, McGinn, Diaby – Watkins

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2021.03.03.Premier League
sheffield united
1:0
aston villa
Premier League
2020.09.21.Premier League
aston villa
1:0
sheffield united
Premier League
2020.06.17.Premier League
aston villa
0:0
sheffield united
Premier League
2019.12.14.Premier League
sheffield united
2:0
aston villa
Premier League
2019.02.08.Championship
aston villa
3:3
sheffield united
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Sheffield United

Ahogy arra számítani lehetett, megtörtént a Blades-nél az edzőváltás, visszatért Chris Wilder, aki anno már ült a csapat kispadján, ő vezette fel őket anno a Premier League-be. A kiesést már nem várta meg, még a szezon közben érkezett a helyére Paul Heckingbottom… akit most újra Wilder váltott.

Eddig három meccsen irányította a Sheffieldet, ebből kettőt elbukott a csapat, egyet, a Brentford ellenit, megnyerte.

A hétvégén a Chelsea otthonába látogattak, és bár nem adták könnyen magukat, végül a kékek 2-0-ra nyertek.

Nem jó ez, a Sheffieldnek minden meccsen szüksége volna pontra, mert kezdenek lemaradni a többiektől. Tökutolsók, a legrosszabb bennmaradó a Nottingham, amely hat pontra van tőlük.

Idegenben is ők a leggyengébbek, már csak ők mondhatják azt el, hogy nem nyertek bajnokit távol a Bramall Lane-től. Egy döntetlen mellett hétszer kaptak ki, négy szerzett góljuk van, illetve huszonkettő kapott.

Jó, hogy Jack Robinson visszatérhet a védelembe, nem jó, hogy még így is vannak sérültek: Chris Basham, Tom Davies, Rhys Norrington-Davies, John Egan, Daniel Jebbison és Rhian Brewster nem áll rendelkezésre.

A várható kezdőcsapat:

Foderingham – Ahmedhodzic, Robinson, Trusty – Bogle, Hamer, Vini Souza, Brooks – McAtee, Archer – McBurnie

Tippelde

Legyünk őszinték, a Sheffieldnek szinte semmi esélye. Az Aston Villa jó játékkal gyűjti be a győzelmeket, otthon és idegenben egyaránt veszélyesek, de otthon még egyetlen botlásuk sem volt. Most sem lesz.

Tippjeink a következők:

1.: Aston Villa győzelem (0-1-es hendikep)

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Ollie Watkins bármikor gólt szerez

Kétgólos vezetésnél a LightCasino meg sem várja a lefújást, azonnal jóváírja a fogadást!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső