Anglia – Brazília: Fogadási Tippek és Barátságos Mérkőzés Előzetes – 2024.03.23.

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2024 március 22.
Anglia
Teljesítmény:
D N N N N
  • Wembley Stadium
  • Március 23. 20:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Brazília
Teljesítmény:
V V V D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A válogatott szünet egyik leginkább várt mérkőzése következik. Európába merészkedik az újjáalakult brazil nemzeti válogatott, hogy előbb Angliával, majd Spanyolországgal mérkőzzön meg. Remek kis erőfelmérő lesz ez a dél-amerikaiak számára, de Gareth Southgate-ék számára is.

A Wembley-ben megrendezendő mérkőzés vonzza leginkább a szurkolókat a világ minden tájáról, nem meglepetés, hogy a pótselejtezők ellenére egy barátságos meccs került a figyelem középpontjába.

A brazil csapat kisebb válságban, ez egyértelmű, sőt hosszú távú terveik is dugába dőltek, miután Carlo Ancelotti meggondolta magát, és szerződést hosszabbított Madridban, így nem lesz szövetségi kapitány a nyártól. Az edzőkeringő könnyen lehet, hogy még nem ért véget, de a szövetség most Dorival Juniorban látja a megoldást.

Mit várhat az ember egy Anglia – Brazília meccstől? Igen, gólokat…

Anglia

A mai napig sokan szidják Gareth Southgate-et, amiért nem megfelelő taktikával futnak ki fiai a gyepre, az angol szurkolók egy része unalmasnak, túlontúl defenzívnek tartja a csapatot, emiatt pedig többen már a távozását követelték. Mindeddig hiába, mert a háromoroszlánosok főnökei kitartanak mellette. Ne feledjük, hogy régóta senki nem tudott olyan sikeres lenni a kispadon, mint Southgate, szóval a bizalom iránti megérdemelt.

A mostani Eb-selejtezőt is simán hozták le, Olaszországot, Ukrajnát, Észak-Macedóniát és Máltát megelőzve lettek elsők. Hatszor nyertek, kétszer ikszeltek, egy percre sem forgott veszélyben sem a kijutás, sem pedig az első helyezés.

Egy nagyon stabil csapatról van szó, akik az egész sorozat alatt 4 gólt kaptak… Ez azért sokat mond róluk.

A mester számára ez a mostani egy igazi erőfelmérő, nem mindennap találkozik az ember a világ egyik legjobbnak tartott csapatával, jó felkészülést jelenthet majd az EB-re.

A keretbe a megszokott arcokon kívül három újoncot is találhatunk, most először kapott meghívót az Everton védője, Jarrad Branthwaite, a Manchester United ifjú titánja, Kobbie Mainoo, illetve a Newcastle United szélsője, Anthony Gordon, aki amúgy szintén Everton-nevelés.

Hosszú idő után húzhatja magára a nemzeti mezt Joe Gomez, Ben Chilwell, John Stones és Ivan Toney is, utóbbi egy több mint féléves eltiltás után léphet pályára a válogatottban ismét.

A teljes keret:

Kapusok: Sam Johnstone, Jordan Pickford, Aaron Ramsdale

Védők: Jarrad Branthwaite, Ben Chilwell, Lewis Dunk, Joe Gomez, Ezri Konsa, Harry Maguire, John Stones, Kyle Walker

Középpályások: Jude Bellingham, Kobbie Mainoo, Conor Gallagher, Jordan Henderson, James Maddison, Declan Rice

Támadók: Jarrod Bowen, Phil Foden, Anthony Gordon, Harry Kane, Cole Palmer, Marcus Rashford, Bukayo Saka, Ivan Toney, Ollie Watkins

A várható kezdőcsapat:

Pickford – Walker, Stones, Maguire, Dunk – Rice, Gallagher – Saka, Bellingham, Foden – Kane

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2017.11.14.Barátságos Mérkőzés
anglia
0:0
brazília
Barátságos Mérkőzés
2013.06.02.Barátságos Mérkőzés
brazília
2:2
anglia
Barátságos Mérkőzés
2013.02.06.Barátságos Mérkőzés
anglia
2:1
brazília
Barátságos Mérkőzés
2009.11.14.Barátságos Mérkőzés
brazília
1:0
anglia
Barátságos Mérkőzés
2007.06.01.Barátságos Mérkőzés
anglia
1:1
brazília
Barátságos Mérkőzés
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Brazília

Ahogy már fent is említettem, a brazil válogatottnak ajtót mutatott Carlo Ancelotti, az olaszt pedig már mindenki a kispadon látta. Kivéve őt magát. A szezon közben szerződést hosszabbított a csapatánál, így nem fogja átvenni az irányítást a dél-amerikai válogatottnál. Sokan ennek örülnek, hiszen Brazília mindig helyi szakembert választott, és ódzkodtak egy európaitól. Emiatt most nem kell félniük.

Ami működött a Fluminensénél, az nem működött a brazil válogatottnál, ebbe bukott bele Fernando Diniz, aki – Calzonához hasonlóan – egyszerre irányított egy válogatottat és egy klubcsapatot. A mestert januárban menesztették, miután a vb-selejtező folyamán több kínos eredményt is elért az együttes. Ikszeltek Venezuelával, majd három egymást követő mérkőzésen is kikaptak: Uruguay, Kolumbia és Argentína is megverte őket. A helyére érkezett Dorival Junior, aki a Sao Paulot irányította addig.

Az új kapitány bátran nyúlt a fiatalokhoz, illetve a kevésbé ismert játékosokhoz, mint Murilo, Beraldo, Ayrton Lucas, de meghívót kapott a Real Madridhoz nyáron csatlakozó 17 esztendős Endrick is.

A teljes keret:

Kapusok: Bento, Ederson, Rafael

Védők: Danilo, Yan Couto, Ayrton Lucas, Wendell, Beraldo, Gabriel Magalhaes, Marquinhos, Murilo

Középpályások: André, Andreas Pereira, Casemiro, Douglas Luiz, Joao Gome, Lucas Paqueta, Pablo Maia

Támadók: Endrick, Gabriel Martinelli, Raphinha, Richarlison, Rodrygo, Savio, Vinicius Jr.

A várható kezdőcsapat:

Ederson – Danilo, Gabriel Magalhaes, Marquinhos, Wendell – Casemiro, B. Guimaraes, D. Luiz – Rodrygo, Richarlison, Vinicius Jr.

Tippelde

Összehasonlítva a régi brazil csapatokkal, ez a mostani fényévekkel tűnik gyengébbnek. Lehet, csak az én gondolataim ezek, de hol van ez mondjuk az 1998-as csapattól? Hát nagyon messze. Dorival Junior első mérkőzésén még keresni fogja önmagát a brazil csapat, plusz a mérkőzést Angliában rendezik, így mi hazai sikerre számítunk.

Fő tippek:

1.: Angol győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

Egyéb tippek:

1.: Harry Kane bármikor gólt szerez

Töltsd fel az egyenleged a Slotimo 50%-os újratöltési bónusszal akár 20.000 Ft értékben!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső