Dánia – Svájc: Fogadási Tippek és Barátságos Mérkőzés Előzetes – 2024.03.23.

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2024 március 22.
Dánia
Teljesítmény:
V N N N N
  • Parken Stadium
  • Március 23. 20:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Svájc
Teljesítmény:
V D D D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A héten utolsó alkalommal jelentkezünk. Ezúttal is válogatott mérkőzésről fogunk szót ejteni, sőt még a következő hét is azokkal indul. Jönnek majd a pótselejtezők döntői, további válogatott barátságos meccsek, a hétvégén viszont már visszatérünk a normál kerékvágásba.

A mai utolsó meccsünk a Dánia – Svájc találkozó lesz. Két szimpatikus, fejlődő csapat, amely okozhat meglepetést majd a nyár folyamán.

Dánia és Svájc is hozta a selejtezőben, amit hozni kell, de voltak kellemetlenebb meglepetéseik. Ezeket kell kiküszöbölni még most, mert itt az eredmény még nem számít…

Dánia

Negyedik éve irányítja a válogatottat Kasper Hjulmand, és elég ambivalens érzéseink vannak az eddigi ténykedése miatt. Az EB-n három éve a dán csapat volt a torna legszimpatikusabb csapata, nem túlzás, hogy a fél világ őket szerette volna a döntőben, őket szerette volna győztesnek.

Sokan ugyanezt látták bennük Katarban is, úgy hitték, a világbajnokságon is messze eljuthatnak. De akkor egy annyira gyenge produkcióval álltak elő, hogy azt nem volt jó nézni. Csoportjukban utolsók lettek, mindössze egy pontot tudtak szerezni egy nem túl acélos kvartettben. Franciaország mellett Ausztrália és Tunézia volt ott, akiket azért illett volna megverni.

A kudarc ellenére Hjulmand mellett kitartottak, és a kövi EB-re csoportelsőként vezényelte ki őket a mester. Kicsit necces volt, de végül nem okozott gondot a Kazahsztán és Észak-Írország elleni vereség.

Mert a kettő között – egy kivételével – az összes meccsüket megnyerték.

A keretnél nem okozott meglepetést Hjulmand, mindenki itt van, aki számít, leszámítva talán egy embert. Nemrég mutatkozhatott be a csapatban a Celtic középpályása, Matt O’Riley, őt azonban most kihagyta csapatából a kapitány.

Aki amúgy elmondta, igyekszik a gyakran megsérülő játékosokat tehermentesíteni, gondolt itt többek között Rasmus Höjlundra, akit név szerint is kiemelt, miszerint nagyon sok időt töltött a pályán kívül a különböző sérülései miatt.

Ütőképes dán csapat formálódik, amely ismét régi fényében tündökölhet. Akár már ezen a meccsen is.

A teljes keret:

Kapusok: Kasper Schmeichel, Frederik Rönnow, Mads Hermansen

Védők: Andreas Christensen, Simon Kjaer, Joachim Andersen, Jannik Vestergaard, Victor Nelsson, Alexander Bah, Joakim Maehle, Elias Jelert, Victor Kristiansen

Középpályások: Christian Eriksen, Thomas Delaney, Morten Hjulmand, Pierre-Emile Höjbjerg, Christian Nörgaard, Mathias Jensen, Mikkel Damsgaard, Andreas Skov Olsen

Támadók: Mohamed Daramy, Andreas Dreyer, Kasper Dolberg, Rasmus Höjlund, Jonas Older Wind, Yussuf Poulsen

A várható kezdőcsapat:

Schmeichel – Bah, Kjaer, Christensen, Maehle – Delaney, Höjbjerg, Nörgaard – Daramy, Höjlund, Dreyer

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2019.10.12.Eb-selejtező 2020
dánia
1:0
svájc
Eb-selejtező 2020
2019.03.26.Eb-selejtező 2020
svájc
3:3
dánia
Eb-selejtező 2020
1999.09.04.Eb-selejtező 2000
dánia
2:1
svájc
Eb-selejtező 2000
1998.10.14.Eb-selejtező 2000
svájc
1:1
dánia
Eb-selejtező 2000
1985.10.09.Vb-selejtező 1986
dánia
0:0
svájc
Vb-selejtező 1986
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Svájc

Nem Svájcon és Murat Yakinon múlt, hogy ott lehetnek az EB-n, mert a selejtező végét alaposan elszúrták. Az utolsó négy meccsükön nyeretlenek maradtak, háromszor ikszeltek, majd Romániától kikaptak. Így is a csoport második helyén végeztek, mert Izrael nem tudott élni a lehetőséggel.

https://www.sportfogadasonline.com/blog/wp-admin/media-upload.php?post_id=36180&type=image&TB_iframe=1

Azonban ez a szereplés figyelemfelhívás a kapitány és játékosai részére. Ez a teljesítmény az EB-n nagyon kevés lesz.

A hírek szerint Yakinnak számtalan nehezítő tényezővel kellett szembe néznie a selejtező folyamán, beszélnek itt öltözőn belüli feszültségről, amelyet a rutinos játékosok okoztak.

Az előző kerethez képest vannak változások. Visszatért Silvan Widmer, Kevin Mbabu és Becir Omeragic is, illetve van két újonc, Vincent Sierro, a Toulouse csapatkapitánya, valamint Derek Kutesa, a Servette szélsője.

A kulcsjátékosokra ezúttal is számíthat Yakin, Granit Xhaka és Xherdan Shaqiri továbbra is jó szolgálatot tehet a válogatottnak.

A teljes keret:

Kapusok: Gregor Kobel, Yann Sommer, Yvon Mvogo

Védők: Manuel Akanji, Nico Elvedi, Fabian Schär, Cedric Zesiger, Becir Omeragic, Eray Cömert, Ricardo Rodríguez, Ulisses García, Silvan Widmer, Kevin Mbabu

Középpályások: Denis Zakaria, Granit Xhaka, Remo Freuler, Michel Aebischer, Vincent Sierro, Uran Bislimi, Xherdan Shaqiri

Támadók: Dereck Kutesa, Dan Ndoye, Ruben Vargas, Renato Steffen, Noah Okafor, Zeki Amdouni

A várható kezdőcsapat:

Sommer – Schär, Akanji, Elvedi – Widmer, Zakaria, Xhaka, Shaqiri, Rodríguez – Okafor, Amdouni

Tippelde

Hasonló játékerőt képvisel a dán és a svájci együttes, szóval szoros eredményre számítunk. Bár szerintem abszolúte butaság a korábbi meccseket szemügyre venni, de azért elmondom, eddig kivétel nélkül nagyon szoros meccseket játszottak egymással.

Fő tippek:

1.: Döntetlen vagy dán győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

Egyéb tippek:

1.: Pontos eredmény: 1-0 vagy 1-1

A FEZbet 6.000 Ft-os Freebettel ajándékoz meg, ha a fogadásépítőd egyik meccse csalódást okoz.

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső