Arminia Bielefeld – Nürnberg: Fogadási Tippek és Bundesliga 2 Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 június 02.
Arminia Bielefeld
Teljesítmény:
N D D D N
  • Schüco Arena
  • Június 06. 13:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Nürnberg
Teljesítmény:
D D D V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A német másodosztályú bajnokság hajrájába érve egy dolog tűnik biztosnak: Fel fog jutni, sőt, bajnok lesz az Arminia Bielefeld. De ismerve ezt a bajnokságot még itt is jöhet egy óriási csavar, hiszen a BuLi 2 sosem a kiszámíthatóságáról volt híres, ez pedig idén sincs másképp.

Ellenfelük óriási bajban van, az újrakezdés óta egyszer sem sikerült győzniük és nagyon a nyakukban lohol a Karlsruhe és a Wehen, így csipkedniük kell magukat, nehogy kiessenek. A lehető legnehezebb ellenfél jutott most nekik.

Nézzük meg, mire mennek egymással a csapatok az Arminia Bielefeld – Nürnberg meccsen.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Kiel – Arminia Bielefeld

A mindig kellemetlen ellenfelek közé nyugodtan sorolhatjuk a Kielt, akik bár közelében sincsenek a feljutást érő helyeknek, mégis tartom, hogy remek gárdáról van szó.

Nem számíthattak sétagaloppra a bielefeldiek és igencsak meg kellett szenvedniük a hazai gárda ellen. Pedig szépen indult a mérkőzés, már az első félidőben vezetést szereztek, miután Klos passzát Clauss váltotta gólra a 23. percben. Nagyjából ezzel mindent el is mondtam az első félidőről, a második azonban annál több izgalmat hozott.

Már a második félidő elején sikerült egyenlíteni a Kielnek: Az 51. percben egy baloldali beadást követően Muhling volt eredményes. Felpörgött a Kiel, elkezdtek támadni és Fortuna nagyon kegyes volt az éllovashoz, mert a kékmezes hazaiak két felsőlécet is rúgtak, így csak a szerencsének köszönhették, hogy nem 3-1 állt az eredményjelző táblán.

Előbb egy tizenhatosról eleresztett lövés csattant a kapufán (igaz, ezt Ortega tolta ki oda nagy bravúrral), majd Lee kihagyta a kihagyhatatlant, üres kapura, négy méterről, senkitől sem zavartatva a felsőlécre bombázott. A Bielefeld pedig annál jobb csapat, hogy az ilyen szerencsés szituációkat ne használja ki. A 93. percben a csereként beállt Schipplock befejelte a győzelmet érő gólt csapata számára.

Nem történt volna katasztrófa, ha pontokat veszítenek Klosék, de azért így csak jobb szájízzel hajtották álomra a fejüket, előnyük ugyanis 5 pont a második helyezett VfB Stuttgarttal szemben, de a Bielefeld egyel kevesebb meccset játszott.

Egymás elleni meccseik:

Nagyon kiegyenlített mérleggel rendelkezik a két csapat, ugyanis ugyanannyi alkalommal nyert a Bielefeld, mint a Nürnberg. Ez kilenc-kilenc meccset jelent, tarkítja még az örökmérleget 6 döntetlen. Az utóbbi években azért érezhető volt a Nürnberg lejtmenete, utolsó győzelmüket 2017 márciusában szerezték.

Legutolsó meccsük fölényes bielefeldi sikert hozott, 5-1-re nyertek Nürnbergben.

Előző 5 meccs eredménye
2019.11.10.Bundesliga 2
nürnberg
1:5
arminia bielefeld
Bundesliga 2
2018.03.09.Bundesliga 2
arminia bielefeld
1:0
nürnberg
Bundesliga 2
2017.09.30.Bundesliga 2
nürnberg
1:2
arminia bielefeld
Bundesliga 2
2017.03.12.Bundesliga 2
nürnberg
1:0
arminia bielefeld
Bundesliga 2
2016.09.25.Bundesliga 2
arminia bielefeld
1:3
nürnberg
Bundesliga 2
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Nürnberg – Vfl Bochum

A Bochum tippje alatt már írtam erről a meccsről és már az nehéz volt, így másodszor még nehezebb. Egy nagyon unalmas mérkőzésen vannak túl a csapatok, ahol a kapuk nem is igazán forogtak veszélyben, az egész találkozón kettő alkalommal tudták egyáltalán eltalálni azt, gól nem is született.

Érdekes, hogy a Nürnberg nem ment neki ellenfelének, hiszen nekik nagyon meleg a pite a tabella alján. A Karlsruhe szépen gyűjtögeti a pontokat és a Wehen is látótávolságon belül van, a nürnbergiek azonban kissé megrogytak…

Összefoglalás

Megrogytak, igen, ez a jó szó. Az újrakezdést követően reális esélyük volt elhozni a három pontot a St. Pauli otthonából, jobban is játszottak, helyzeteket hagytak ki, majd kapusukat kiállították, a meccset elveszítették és aztán jött három döntetlen.

Egyszóval: Nagyon nagy szükség volna egy győzelemre, amit biztosan nem fog ezüsttálcán átnyújtani nekik a Bielefeld, ők minél hamarabb (hasonlóan, mint egy osztállyal feljebb a Bayern München) szeretnének bajnoki címet ünnepelni.

A Bielefeld előnye most 5 pont, de ha bepótolják elmaradt meccsüket ez könnyen 8-ra duzzadhat, onnan pedig már nagyon nehéz volna elveszíteni a bajnoki címet. Öt forduló van a végéig.

Továbbra is ők kapták a bajnokságban a legkevesebb gólt, miközben a gólszerzésben élenjárnak. Két vereségük van a szezonban, kétlem, hogy most jönne a harmadik.

És ha a Nürnberg üldözői nyernének (erre a Wehennek minden esélye megvan, a tökutolsó Dresdennel játszanak, a Karlsruhe pedig az Aue-hoz látogat – nekik nehezebb dolguk lesz), akkor lesz igazán nagy a gond.

Hogy a Wehen vagy a Karlsruhe nyer-e… Abban majd két másik elemzésben foglalkozunk, de azt hiszem, a Nürnberg nem fog. Nem kell 5-1-es eredményre számítani, mint az odavágón, de nyerni fognak.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső