Atletico Madrid – Athletic Bilbao: Fogadási Tippek és LaLiga Előzetes – 2024.04.27.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 április 25.
Atletico Madrid
Teljesítmény:
V V N N N
  • Wanda Metropolitano
  • április 27. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Athletic Bilbao
Teljesítmény:
D D N V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Lehet, hogy a bajnoki cím már eldőlt – még az sem biztos -, de maradtak izgalmak a spanyol élvonalbeli pontvadászat utolsó pár fordulójára. Például még nem biztos, hogy ki lesz a negyedik induló a Bajnokok Ligájában. A Real Madrid már biztosan ott lesz, a Girona és az FC Barcelona elég sanszos, így már csak egy hely kiadó. Itt pedig a legnagyobb esélyes az Atletico Madrid és az Athletic Bilbao.

Ez a két együttes pedig most egymás ellen fog pályára lépni. Nemrég a kupában a baszkok tudtak győzedelmeskedni az elődöntőben oda-vissza legyőzték a matracosokat, de a bajnokság mindig más, mint egy kupamérkőzés.

Az Atleti meglepő veresége után javítana, a Bilbao maga mögött akarja hagyni azt a hárommeccses nyeretlenségi sorozatot, amit összehoztak.

Következzék az Atletico Madrid – Athletic Bilbao mérkőzés!

Atletico Madrid

Rájár a rúd mostanában Diego Simeone csapatára. Az Atletico Madrid a Bajnokok Ligájából úgy esett ki, hogy a második találkozóra előnnyel érkeztek, majd egy pár nap múlva a bajnokságban szenvedtek egy elég fura vereséget.

Menjünk időrendben. A BL-ben a negyeddöntő jelentette a végállomást, pedig nem egy legyőzhetetlen ellenfelet kaptak a colchonerok. A Borussia Dortmundra sok mindent lehet mondani, de azt nem, hogy legyőzhetetlenek volnának. Nem szeretném őket degradálni, mert jó csapatnak tartom Edin Terzic együttesét, de erre a 4-2-re nagyon nem számítottam. A kudarcot nem tudták feldolgozni a matracosok, ez abból is látszik, hogy a hétvégén az Alaves is legyőzte őket.

Ezzel az Atletico nem veszített pozíciót, de az Athletic Bilbao már csak három pontra tőlük. Plusz, a saját meccsét megnyerő Girona megint távolabb került.

A fő cél már csak az lehet, hogy a BL-t érjék el. Ennyit tud tenni az argentin.

Szerencséjükre hazai környezetben fognak játszani, itt eddig csak a Barca tudott nyerni, más nem. Mérlegük 14-1-1.

Sérült Vitolo és Memphis Depay, eltiltott Stefan Savic, kétséges Alvaro Morata.

A várható kezdőcsapat:

Oblak – M. Hermoso, Gimenez, Azpilicueta – Llorente, de Paul, Koke, Barrios, Lino – Correa, Griezmann

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2024.02.29.Spanyol Kupa
athletic bilbao
3:0
atletico madrid
Spanyol Kupa
2024.02.07.Spanyol Kupa
atletico madrid
0:1
athletic bilbao
Spanyol Kupa
2023.12.16.LaLiga
athletic bilbao
2:0
atletico madrid
LaLiga
2023.02.19.LaLiga
atletico madrid
1:0
athletic bilbao
LaLiga
2022.10.15.LaLiga
athletic bilbao
0:1
atletico madrid
LaLiga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Athletic Bilbao

Mostanában nem megy Ernesto Valverde csapatának sem, pedig nagyon közel a cél, a Bajnokok Ligáját jelentő negyedik hely. Fantasztikus lenne egy ilyen eredmény, tekintve, hogy a Bilbaonál van egy szabály: csak baszkok játszhatnak náluk. Tehát nincs lehetőség százmilliókért erősíteni, sokat építenek az utánpótlásra, az alacsonyabb ligás játékosok megvásárlására.

A Bilbao három kör óta nem tud nyerni, előbb kikaptak a Real Madridtól, majd ikszeltek a Villarreallal és a hétvégén a Granadával. Igazán ez utóbbi a meglepő, hisz Myrto Uzuniék ki fognak esni, plusz a mérkőzésen a Bilbao játszott otthon. Mégis 1-1 lett, góljukat Gorka Guruzeta szerezte. Betalált még Inaki Williams is, csak nem a jó kapuba…

A Bilbao otthon erős igazán, idegenben mérlegük öt győzelemből, öt döntetlenből és öt vereségből áll.

Két sérült van, Aitor Paredes és Yuri Berchiche, egy eltiltott, Oscar de Marcos.

A várható kezdőcsapat:

U. Simon – Lekue, Vivian, Paredes, Berenguer – Ruiz de Galarreta, Gomez – I. Williams, Sancet, N. Williams – Guruzeta

Tippelde

Két csalódást keltő csapat a pályán. Mármint nem a szezonban nyújtanak csalódást – bár a Madrid valamilyen szinten azért igen -, hanem mostanában. A kupameccs alapján a vendégek győzelme nem lehetetlen, de bizonyára az Atletico Madrid is tanult a hibáiból…

Fő tippek:

1.: Döntetlen

2.: Két és fél gól alatti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt

Szerezz havonta 20.000 Ft értékű ingyenes fogadást a Dreambet oldalán, és induljanak nagyszerűen a kedvenc bajnokságaid!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső