Real Betis – Sevilla: Fogadási Tippek és LaLiga Előzetes – 2024.04.28.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 április 25.
Real Betis
Teljesítmény:
N N V V V
  • Benito Villamarín
  • április 28. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Sevilla
Teljesítmény:
N N N V D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Hoztam még egy spanyol mérkőzést, amely a hispánok egyik leginkább várt meccse. Nyilván Sevillában őrülnek meg ezért az emberek, a Real Betis – Sevilla mindig különleges élmény. Különösen azoknak, akik a helyszínen tudják megnézni a találkozót.

A Sevilla pár éve még Európa egyik legjobb csapata volt. Tavaly José Luis Mendilibar irányításával még az Európa-ligát is megnyerték, de a bajnokságban jó ideje képtelenek jól teljesíteni. Ezúttal is a zöld-fehérek állnak előrébb, és mivel a meccset az ő pályájukon rendezik, sok érv nem szól a vendégek mellett.

Maximum el lehet mondani, hogy egy ilyen rangadón a hazai pálya előnye néha eltűnik, ahogy a két csapat formája is. Mert ilyenkor mindenki kettőzött erővel küzd.

Real Betis

Szokták azt mondani mifelénk – meg másfelé is -, hogy egy fecske nem csinál nyarat, de látványosan magához tért a Real Betis, mióta Isco visszatért. Az irányító a Girona elleni mérkőzésen a kispadról szállt be, és csak a következő, Celta elleni meccsen kezdett. Ott jött is a siker, egy héttel később pedig a Valenciát is legyőzték az andalúzok.

Az idegenbeli mérkőzésen Ayoze Perez duplája kellett a sikerhez, itt tehát őt kell inkább kiemelni, de Isco pályán léte láthatóan jó hatással van mindenkire.

A Real Betis maga mögött hagyta a rossz formáját, és újra a nemzetközi porondért csatázik. Már most EKL-indulást érő helyen állnak, de ennyivel nem érik be, még van hat meccs arra, hogy a Real Sociedadot megelőzzék. Miután a baszkok a Real Madriddal fognak játszani, a Betis beérheti pontszámban Oyarzabalékat.

A csapat nem ontja a gólokat, és kifejezetten sok a döntetlen, például otthon már hatszor ikszeltek, nyolc alkalommal nyertek, kétszer kaptak csak ki.

Említettem, hogy nagyon fontos láncszem Isco a pályán, az irányító lehet, hogy kihagyja a vasárnapi meccset egy kisebb sérülés miatt. Ugyanígy van még Johnny, Sokratis és Assane Diao is, Marc Bartra felépülése jól halad, de biztosan nem látjuk a pályán, ahogy sérült Chimy Avila és Hector Bellerin is.

A várható kezdőcsapat:

R. Silva – Sabaly, Pezzella, Riad, Miranda – Rodriguez, Johnny Cardoso – Fornals, Isco, Perez – Willian José

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.11.12.LaLiga
sevilla
1:1
real betis
LaLiga
2023.08.03.Barátságos Mérkőzés
sevilla
1:0
real betis
Barátságos Mérkőzés
2023.05.21.LaLiga
sevilla
0:0
real betis
LaLiga
2022.11.06.LaLiga
real betis
1:1
sevilla
LaLiga
2022.02.27.LaLiga
sevilla
2:1
real betis
LaLiga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Sevilla

Nem merek már mondani a Sevilláról semmit, mert mindig meg tudnak lepni. Ez a szezon sem az övék volt, nem róluk szólt, ha mégis róluk szóltak a hírek, általában nem jó dolgokat hallottunk. A Sevilla képtelen a bajnokságban újra ott lenni a legjobbak között, tavaly is az alsóház közelében végeztek, most a 12. helyet foglalják el. Megint volt edzőváltás, nem is egy, a kispadot most Quique Sánchez Flores foglalja el.

A mesternek vannak jobb időszakai, ez a mostani ilyen. Három győzelemnél járnak, egymás után győzték le a Getafét, a Las Palmast és a Mallorcát. A kupadöntős elleni mérkőzést játszották utoljára, Youssef En-Nesyri mellett Isaac Romero talált a kapuba.

Trófea ebben az idényben már nem lesz, amit még megtehet ez a csapat az az, hogy legyőzik a városi riválist, és legalább a felsőházig eljutnak. Ez már valamiféle siker volna számukra.

Idegenbeli teljesítményük a jótól távol áll, négy győzelmük van mindössze, öt döntetlen és hét vereség.

A mérkőzésen nem játszhat Nemanja Gudelj, Djibril Sow és Adria Pedrosa.

A várható kezdőcsapat:

Nyland – Navas, Bade, Ramos, Marcao, Ocampos – Soumare, Agoume, Torres – Romero, En-Nesyri

Tippelde

Jelenleg ez a Sevilla egy középszerű együttes, ha tetszik, ha nem. Tudom, hogy tavaly EL-t nyertek, de annak már több hónapja. Azóta sok minden változott. A Betis magára talált ismét, és hazai pályán legyőzhetik a városi riválist.

Fő tippek:

1.: Real Betis győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

3.: Sárga lapok: Over 4,5

Játssz, tippelj és nyerj: A Boomerang játékán 5.200.000 Ft a fődíj

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső