Aston Villa – Chelsea: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2024.04.27.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 április 25.
Aston Villa
Teljesítmény:
N V N N D
  • Villa Park
  • április 27. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Chelsea
Teljesítmény:
V V N D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Van még egy angol mérkőzés nálam, ami érdekes lehet többeknek. Az Aston Villa – Chelsea találkozóról van szó, a negyedik a kilencedik ellen. Aki idén nem követi az angol bajnokságot joggal hiheti, hogy a vendégek állnak a negyedik helyen, hiszen nemrég BL-t nyertek, meg úgy egyébként is, egy nagyobb múlttal rendelkező, sikeresebb csapatról van szó, legalábbis ami a közelmúltat illeti.

De nem, Unai Emery küzd a Bajnokok Ligájáért, a Chelsea meg maximum az EL-ért vagy az EKL-ért.

A fiatal együttes nagyon komoly pofont kapott a hét elején, jó lenne javítani. És abból kiindulva, hogy ők már az FA Kupában legyőzték a Villát – idegenben – az esélyük is megvan. Még ha nem is túl erős az az esély a sikerükre.

Aston Villa

Bár a Lille elleni EKL-meccset elbukták, mégis ott vannak a legjobb négy között Unai Emeryék. Az Aston Villa tizenegyespárbajban jutott az elődöntőbe, pedig be kell vallani, nem játszottak jól. De szerencséjük volt, Matty Cash megpattanó lövése a kapuban landolt, majd jött Emi Martínez, akit tizenegyespárbajban nem igazán lehet megfogni. Most sem sikerült. Igaz, ezzel sok ember szemét szúrni kezdte, mert a viselkedése… hát, a megszokott volt.

Néhány nap múlva a Villa hazai pályán a PL-ben játszott, ellenfelük Kerkez Milos együttese volt. A Bournemouth nem okozott problémát, simán, 3-1-re nyertek a hazaiak. Betalált Morgan Rogers, Moussa Diaby és Leon Bailey.

Őrzi negyedik helyét a Villa a Tottenham előtt, de a Spursnek van két elmaradt mérkőzése. Ha mindkettőt hozzák, akkor akár még meg is előzhetik McGinnéket, és akkor oda a BL.

Ezt megakadályozván újabb és újabb győzelmeket kell kivívni, és közben drukkolni a Tottenham aktuális ellenfeleinek.

Hazai pályán jobb a Villa, megbízhatóbb, sokáig hibátlanok, veretlenek voltak. Ez már a múlt, de még mindig 12-2-3-as eredményt tudnak felmutatni, ami a negyedik legjobb a Premier League-ben.

Sérült Jacob Ramsey, Alex Moreno, Tyrone Mings, Emiliano Buendia, Boubacar Kamara és Nicoló Zaniolo, míg Douglas Luiz újfent a pályán lehet eltiltása után.

A várható kezdőcsapat:

Martínez – Cash, D. Carlos, P. Torres, Digne – Douglas Luiz, Tielemans – Diaby, McGinn, Rogers – Watkins

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2024.02.07.FA Kupa
aston villa
1:3
chelsea
FA Kupa
2024.01.26.FA Kupa
chelsea
0:0
aston villa
FA Kupa
2023.09.24.Premier League
chelsea
0:1
aston villa
Premier League
2023.04.01.Premier League
chelsea
0:2
aston villa
Premier League
2022.12.11.Barátságos Mérkőzés
chelsea
0:1
aston villa
Barátságos Mérkőzés
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Chelsea

Volt már sok gyenge meccse a Chelsea-nek idén, de azt hiszem, az utolsó volt mind közül a legrosszabb. Az Arsenal olyan simán lépett át rajtuk, mint egy harmadosztályú kiesőjelöltön. Amit White-ék akartak, az bejött, bármi, amit a vendégcsapat tett, sikertelen volt.

Itt már nem lehet azzal védekezni, hogy fiatal a csapat, ez a kudarc egyszerűen megalázó volt. Ebben a Chelsea-ben lehet fantázia, de ahhoz még jó pár játékosnak érnie kell, a felesleges, be nem váló embereket el kell adni, és kell egy vezér, mert jelenleg az nincs.

Maurizio Pochettino nem győzött bocsánatot kérni a mérkőzést követően, szerinte mindent elárul a csapat kiegyensúlyozatlanságáról, hogy az FA Kupában nyújtottak után egy ilyen sima vereségbe szaladtak bele.

A nemzetközi porondot még ennek ellenére elérhetik, igaz, hibára már nincs nagyon lehetőség.

Van 47 pontjuk, a MU-nak 53 van. Ez még megoldható, és akkor jövőre újra megpróbálhatják.

Idegenben négy mérkőzés óta nyeretlenek, mérlegük 5-4-7, de az FA Kupában tudtak ők nyerni a Villa Parkban.

Sérültek: Enzo Fernandez, Ben Chilwell, Malo Gusto, Levi Colwill, Christopher Nkunku, Reece James, Robert Sanchez, Lesley Ugochukwu, Romeo Lavia, Wesley Fofana.

A várható kezdőcsapat:

Petrovic – Gilchrist, Disasi, Badiashile, Cucurella – Chukwuemeka, Caicedo – Palmer, Gallagher, Sterling – Jackson

Tippelde

Idén jobb csapat a Villa. Bár nem tudtak nyerni az FA Kupában, attól még ők a jobbak. Látható ez a táblázaton is, a forma alapján. Mi az ő sikerüket tartjuk reálisabbnak.

Fő tippek:

1.: Aston Villa győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

Tombolázz és nyerj! A Rabona 5.000 Ft után egy tombolaszelvényt ad, a fődíj pedig 820.000 Ft

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső