Arsenal – Bournemouth: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2024.05.04.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 május 02.
Arsenal
Teljesítmény:
N N N V V
  • Emirates Stadium
  • Május 04. 13:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Bournemouth
Teljesítmény:
N N V D V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Lehet, hogy megismétlődik a tavalyi angol bajnokság véghajrája. Akkortájt mindenki az Arsenalt látta bajnoknak, de jött a City, és megelőzték Mikel Arteta együttesét. Most is az az ágyúsok állnak az élen, de csak idő kérdése, hogy Erling Haalandék átvegyék az első helyet.

A helyzet ugyanis az, hogy a City egy mérkőzéssel kevesebbet játszott, és formájuk alapján nem valószínű, hogy visszaesnek. Miután nem sikerült címet védeni a BL-ben, Pep Guardiola minden gondolata a Premier League körül forog.

Ahogy az Arsenal játékosainak és edzőjének is. A sorsuk nem teljesen a saját kezükben van, ők mindösszesen annyit tehetnek, hogy hozzák a meccseiket. Például a szombati, Bournemouth ellenit.

Jöjjön az Arsenal – Bournemouth mérkőzés!

Arsenal

Nincs miért magát szégyellnie az Arsenalnak, de lehet, hogy idén sem tudnak trófeát nyerni. A BL-ből a Bayern München verte ki őket, ami vállalható, lehet, hogy a végső győztestől kaptak ki. A bajnokságban pedig a Manchester City lehet az, amely ismét kitol velük, ahogy tette ezt tavaly is.

Ahogy mondtam, van egy elmaradt meccse a Citynek, amit, ha megnyernek előzni fognak. Hogy erre mekkora az esély, nem tudni, most azt mondanám, kifejezetten nagy. De így nem állhat hozzá Mikel Arteta és legényei, nekik mindent meg kell tenni, hogy többet ne hibázzanak.

A hétvégén nem tették, a fővárosi derbin, a Tottenham elleni mérkőzésen sikerült nyerniük. Ugyan megnehezítették saját dolgukat, végül a hibák nem okoztak komoly zűrt.

Nem sokon múlt. Hiába vezettek 3-0-ra már (Pierre-Emile Höjbjerg öngólja után Bukayo Saka és Kai Havertz), David Raya és Declan Rice hibája is gólt eredményezett, így csak szűken tudtak nyerni riválisuk otthonában.

Őrzik egypontos előnyüket, de mint mondtam, ez nem biztos, hogy elég lesz.

Hazai pályán fogadják esélytelenebbnek gondolt ellenfelüket, ahol még csak két csapat tudott nyerni idén: a West Ham United és az Aston Villa.

Sérült ismét csak egy van, Jurrien Timber az első meccsén esett ki, úgy tűnik az egész szezonra.

A várható kezdőcsapat:

Raya – White, Saliba, Gabriel Magalhaes, Zinchenko – Ödegaard, Rice, Havertz – Saka, Trossard, Gabriel Martinelli

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.09.30.Premier League
bournemouth
0:4
arsenal
Premier League
2023.03.04.Premier League
arsenal
3:2
bournemouth
Premier League
2022.08.20.Premier League
bournemouth
0:3
arsenal
Premier League
2020.01.27.FA Kupa
bournemouth
1:2
arsenal
FA Kupa
2019.12.26.Premier League
bournemouth
1:1
arsenal
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Bournemouth

Míg az ősszel sokan azon agyaltak, mikor rúgják ki Andoni Iraolát, mennyire simán esik ki a Bournemouth, addig most hogy is néz ki a tabella? Igen, a cherries a 10. helyen áll, amire sokan nem számítottak. De több jó csapat gyengébb szereplése miatt ez is megtörténhet. De nem kell igazságtalannak lenni, teljesen megérdemlik Kerkez Milosék ezt az előkelő pozíciót.

Sőt, ennél még lehet feljebb is, hiszen lőtávon belül a Chelsea és a WHU, tehát a 8. helyig felkerülhetnek.

Most épp egy kétmeccses győzelmi sorozatban vannak, a Wolverhampton után a Brightont is elintézték. A tavalyi szezon egyik legjobb csapatát simán, 3-0-ra verték Marcos Senesi, Enes Ünal és Justin Kluivert góljaival.

Idegenben sem rosszak, sőt, de azért nyolc vereségük már így is van. Mellette 21 pontot szereztek 6 győzelemmel és 3 döntetlennel. Kerkez Milos – ha már szóba került – még két mérkőzés erejéig nem léphet pályára – három mérkőzésre tiltották el egy durva belépő miatt -, de nem ő az egyetlen. Sérült Marcus Tavernier, Luis Sinisterra, Ryan Fredericks, Romain Faivre, Tyler Adams, Chris Mepham, Antoine Semenyo és lehet, hogy Illia Zabarnyi sem lehet ott.

A várható kezdőcsapat:

Travers – Smith, Zabarnyi, Senesi, Kelly – Cook, Christie – Ünal, Kluivert, Scott – Solanke

Tippelde

Kötelező győzelem előtt az Arsenal. Már, ha bajnokok szeretnének végre lenni. Szerintem ez nem is lehet kérdés.

Fő tippek:

1.: Arsenal győzelem

2.: Gól a második félidőben

Szerezz havonta 20.000 Ft értékű ingyenes fogadást a Dreambet oldalán, és folytatódjanak nagyszerűen a kedvenc bajnokságaid!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső