Leeds United – Southampton: Fogadási Tippek és Championship Előzetes – 2024.05.04.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 május 02.
Leeds United
Teljesítmény:
V N V D V
  • Elland Road
  • Május 04. 13:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Southampton
Teljesítmény:
V V V N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Szombaton minden eldől. Az angol másodosztályú bajnokságban legalábbis. Egy forduló maradt, egy feljutónk van eddig, egy másik szombaton délután boldog lesz. Egy pedig nagyon szomorú. Hogy melyik lesz a Leeds United? Azt még nem lehet biztosan mondani, de tippünk már van.

Daniel Farke csapatának ellenfele az a Southampton lesz, amely már az eredménytől függetlenül a play-off tagja. Ennek mondjuk Russell Martinék nem örülnek, ők simán fel akartak jutni, de ahhoz nem voltak elég konzisztensek, nem játszottak elég jól, sok olyan helyen botlottak meg, ahol nem kellett volna.

Így hát ők inkább már a rájátszásra készülnek, ami a Leeds csapatának kedvez. Jöjjön a Leeds United – Southampton mérkőzés!

Leeds United

Azt írtam a bevezetőben, van sejtésem arról, ki jut fel a másodosztályból az elsőbe automatikusan szombaton. Úgy hiszem, hogy nem a Leeds United. Tegnap ugyanis bepótolták az Ipswich mérkőzését a Coventry ellen, az újonc idegenben tudott győzni 2-1-re, így az utolsó körben nekik hazai pályán már egy döntetlen is elég az egyébként kiesés ellen küzdő Huddersfield ellen. Ha az Ipswich pontot szerez, teljesen mindegy, hogy Rutterék le tudják-e győzni a Southampton csapatát.

Csak saját maguknak köszönhetik, ha végül rájátszásra lesznek kényszerítve, számtalan meccslabdát kaptak a nem túl konzisztensen játszó Ipswichtől. A helyzet azonban az, hogy ők maguk sem tudtak kiegyensúlyozottan teljesíteni. Nézzétek csak meg az utolsó öt meccs eredményét: Három vereség, egy győzelem, egy döntetlen.

Mind közül a legutolsó vereség a legkétségbeejtőbb, a QPR rúgott ugyanis négyet Illan Meslier kapujába, miközben a fehérek szótlanok maradtak.

A play-offból feljutni a PL-be nem a legkönnyebb. Nyilván nem lehetetlen, főleg egy Leeds-kaliberű csapatnak, de ennél sokkal jobb és könnyebb módjuk is lett volna.

Ami a mostani mérkőzést illeti, az Elland Roadon fogadják ellenfelüket, ahol mindezidáig veretlenek voltak, 16-5-0-val álltak. Aztán jött a Blackburn, és elvette ezt a veretlenséget.

Az utolsó mérkőzésen nem vehet részt Pascal Struijk, Darko Gyabi és Daniel James, mindhárman sérültek.

A várható kezdőcsapat:

Meslier – Gray, Rodon, Ampadu, Firpo – Kamara, Gruev – Gnonto, Rutter, Summerville – Piroe

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.09.30.Championship
southampton
3:1
leeds
Championship
2023.02.25.Premier League
leeds
1:0
southampton
Premier League
2022.08.13.Premier League
southampton
2:2
leeds
Premier League
2022.04.02.Premier League
leeds
1:1
southampton
Premier League
2021.10.16.Premier League
southampton
1:0
leeds
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Southampton

Pár körrel ezelőtt felcsillant a remény, hogy a szentek odaérjenek a második helyre, de még az első sem volt annyira távol. Russell Martin együttese messze nem tudott állandó jó teljesítményt nyújtani, de a többiek botladozásai miatt ismét helyzetbe kerültek. És nem éltek vele.

A Soton, amikor jött a ziccer, lefagyott, csetlett és botlott, hogy végül biztosan a negyedik helyen fejezze be a bajnokságot. Három meccsük is vereséggel végződött egyhuzamban, így nem lehet bajnokságot nyerni, így nem lehet feljutni.

A Cardiff volt az első, amely a hajrában legyőzte őket, majd jött a Leicester elleni 5-0-s zakó, végül pedig a Stoke a St. Mary’s-ben bánt el velük 1-0-ra.

Az igazán kétségbeejtő, hogy ezen a három meccsen összesen egy gólt szereztek, noha olyan csatárok vannak a keretben, mint Che Adams, Adam Armstrong vagy David Brooks.

Miután a Southampton már biztosan negyedik lesz, nem lenne meglepő, ha Martin a legjobbjainak pihenőt adna, rájuk ugyanis majd a play-off során szüksége lesz. Még nem tudni, hogy a Norwich vagy a WBA lesz az ellenfél, de az tuti, hogy nem lesz egyszerű párharc.

Idegenben amúgy 10-6-6-os a mérlegük és négy forduló óta nem tudtak nyerni.

Sérültek: Juan Larios, Ross Stewart, Gavin Bazunu, Stuart Armstrong.

A várható kezdőcsapat:

McCarthy – Bree, Harwood-Bellis, Bednarek, Walker-Peters – Rothwell, Charles, Aribo – Edozie, Adams, Sulemana

Tippelde

Azt hiszem, ez egy elég egyértelmű meccs is lehet. A Sotonnak már nincs tét, a Leedsnek annál inkább. Ráadásul ők a legjobbak hazai pályán. Csak a mostani formájuk miatt vannak kétségek bennem.

Fő tippek:

1.: Leeds United győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

Kétgólos vezetésnél a Spinanga meg sem várja a lefújást, azonnal jóváírja a fogadást!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső