Torino – Bologna: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes – 2024.05.03.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 május 02.
Torino
Teljesítmény:
V D D V N
  • Stadio Olimpico di Torino
  • Május 03. 20:45
Nézd élőben itt:
Rabona
Bologna
Teljesítmény:
D N D D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Kiment a fejemből, hogy szóljak nektek, szerdán nincsenek tippek, de gondolom sejtette mindenki, hogy mi sem fogunk dolgozni a munka ünnepén. Most viszont már visszatérünk, és hoztunk is nektek péntekről, valamint szombatról néhány mérkőzést.

Péntek este egy olasz találkozót rendeznek, amely fontos, főleg a vendégeknek. A Torino – Bologna tavaly még két középcsapat összecsapása volt, mostanra azonban egy élcsapat és egy középcsapat versenyévé változott. Igen, a Bologna okozott nem kis felhördülést azzal, hogy BL-t érő helyen vannak, de megjegyzem: teljesen megérdemelten. Egyre kevesebb az idő, egyre kevesebb a meccs, és a vendégeknek nagyon el kell rontaniuk a dolgokat, hogy ebből ne legyen BL.

Torino

Az elmúlt évekhez képest Ivan Juric valódi előrelépést tudott hozni a Torino életébe. Nemrég még Davide Nicolának kellett véres verejtékkel bent tartani a bikákat, a horvát viszont a középmezőnyig juttatta az együttest. Van azonban – úgy tűnik – egy üvegplafon, melyet nem lehet megugrani, eltűntetni. A Torino így ismét a csak a 10. helyen áll, de mondom, a korábbi évekhez képest ez előrelépés.

A csapat jó ideig úgy tűnt, többet is elérhet, de az utóbbi hetekben mutatott játék és eredmény ezt megakadályozni látszik. Ugyanis négy meccs óta nyeretlenek, két vereség között két döntetlen, ez most a mérleg. A hétvégén bajnok Intertől kaptak ki, de egészen Adrien Tameze kiállításáig őrizték az egy pontot. Azonban a piros lapot követően gyorsan kaptak két gólt, nem is lehetett más a mérkőzés eredménye, mint hazai siker.

A szerzett 46 pontjuk tehát a 10. pozícióra elég, és a Torino az a csapat, mely a felsőház tagjai közül a legkevesebb gólt rúgta és kapta.

Hazai pályán csak két csapat tudta őket megverni, van nyolc döntetlenjük és hét győzelmük van még.

Kissé hiányos csapattal kénytelenek kiállni, Adrien Tameze eltiltása csak a jéghegy csúcsa, sérült még Gvidas Gineitis, Saba Sazonos és Koffi Djidji.

A várható kezdőcsapat:

Milinkovic-Savic – Bellanova, Buongiorno, Lovato, Rodríguez – Lazaro, Ricci, Ilic – Vlasic – Sanabria, Zapata

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.11.27.Serie A
bologna
2:0
torino
Serie A
2023.03.06.Serie A
torino
1:0
bologna
Serie A
2022.11.06.Serie A
bologna
2:1
torino
Serie A
2022.03.06.Serie A
bologna
0:0
torino
Serie A
2021.12.12.Serie A
torino
2:1
bologna
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Bologna

Nem hibátlan mostanság a Bologna, de szerencse is társul hozzájuk, ami miatt őrzik négypontos előnyüket az ötödik helyen álló AS Romával szemben. Teszem hozzá, az még nem gond, ha oda lecsúsznak, mert formabontó módon az ötödik hely is Bajnokok Ligáját ér.

Ha viszont a maradék négy fordulóban még az Atalanta is eléjük kerülne… De nem erre készülnek Thiago Mottáék, pont ellenkezőleg, ők felfelé szeretnének lépni. Kettő pontra a bronzérmes helyen álló Juventus, és látva, milyen formában vannak a zebracsíkosak, simán lehet, hogy az egész bajnokság legnagyobb meglepetését okozva a Bologna érmet szerez.

Nemrég hatalmas lépést tettek a Bajnokok Ligája felé azzal, hogy idegenben győzték le az AS Romát, de rá egy hétre hazai pályán botlottak, a kiesés elől menekülő Udinese ellen csak 1-1-et értek el.

A pontszerzés maga bravúr, hiszen Sam Beukema kiállítása miatt megfogyatkozott a hazai csapat, Alexis Saelemaekers mégis egyenlített.

Vannak hozható meccsei a Bolognának, ez például ilyennek tekinthető, főleg, mert idegenben most épp jó formát mutatnak: utolsó öt meccsükből négyet megnyertek, egyszer ikszeltek. Összmérlegük 5-8-3.

Nem játszhat tehát Sam Beukema eltiltás miatt, Lewis Ferguson, Jens Ödgaard és Adama Soumaoro pedig sérült.

A várható kezdőcsapat:

Skorupski – Posch, Lucumi, Calafiori, Kristiansen – Freuler – Ndoye, Aebischer, El Azzouzi, Saelemaekers – Zirkzee

Tippelde

Ősszel a Bologna úgy nyert, hogy gólt sem kapott. Most bármilyen győzelem jól jönne. A Torino akkora elánnal már nem fog játszani, persze ez nem azt jelenti, hogy fel fogják adni.

Fő tippek:

1.: Bologna győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

Versenyezz más Ivibet játékosokkal és szerezz ingyenes fogadásokat! Több mint 2.400.000 Ft összdíjazás!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső