Arsenal – Brighton: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2023.12.17.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 december 15.
Arsenal
Teljesítmény:
D V N N N
  • Emirates Stadium
  • December 17. 15:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Brighton
Teljesítmény:
N D N V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Két mérkőzés erejéig az angol élvonal következik, két igazán jó mérkőzést választottam nektek. Az első az Arsenal – Brighton, amely még úgy is nagyon izgalmas lehet, hogy a Brighton idén azért elmarad attól, amit tavaly láttunk tőlük. Roberto De Zerbi hajója egy kicsit megfeneklett. Vagy aztán a fene tudja, rengeteg problémája volt már az olasznak, és ahhoz képest viszont nagyon jól tartják magukat. Sikerült az Európa-ligában is továbbjutniuk.

Az Arsenal meg a BL-ben halad előre, a bajnokságban a bajnoki címre gyúrnak, ám az Aston Villa elleni vereség miatt elbukták az első helyüket.

Izgalmas mérkőzés várható, a sportfogadás szakértői szerint az ágyúsok viszont simán nyernek. Az AmunRa oldalán 1.49 a hazai siker, 5.00 a döntetlen, 7.00 a vendéggyőzelem.

Jöjjön az Arsenal – Brighton találkozó!

Arsenal

Sokba került az Arsenalnak a hétvégi vereség. Mikel Arteta csapata az Aston Villa ellen szenvedett 1-0-s vereséget, és mivel a Liverpool, ha nem is annyira egyszerűen, de hozta saját meccsét, Szoboszlaiék előztek. Az ágyúsok ezt a formát folytatták a Bajnokok Ligájában is, tegyük azonban hozzá, nem volt szükségük a győzelemre, a pontszerzésre, attól függetlenül már megnyerték a csoportjukat.

Így a PSV Eindhoven ellen játszhattak a tartalékok, persze mindenkit nem lehetett pótolni, mindenki nem kaphatott pihenpt. Saliba és Gabriel a kezdőbe voltak jelölve, ahogy a mostanában kezdőként szereplő Kai Havertz is, de pályán volt Ramsdale, Cedric, Kiwior, Trossard, Nelson, Jorginho, Elneny és Nketiah is. Utóbbi amúgy gólt szerzett.

A gárda otthon a Villa, a Pool és a Newcastle mögött a negyedik legjobb, még veretlenek, hat győzelmük és két döntetlenjük van.

Ezen a találkozón új hiányzóval is számolni kell, a BL-ben megsérült Mohamed Elneny, illetve Gabriel Martinelli kapott el egy vírust, ám ő szombatra várhatóan játékra kész állapotban lesz. Felépült Emile Smith Rowe, aki pályára lépett a PSV ellen, sérült még mindig Fabio Vieira, Thomas Partey, Tomiyasu Takehiro és Jurrien Timber.

A várható kezdőcsapat:

Raya – White, Saliba, Gabriel Magalhaes, Zinchenko – Ödegaard, Rice, Havertz – Saka, G. Jesus, Martinelli

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.05.14.Premier League
arsenal
0:3
brighton
Premier League
2022.12.31.Premier League
brighton
2:4
arsenal
Premier League
2022.11.09.Angol Ligakupa
arsenal
1:3
brighton
Angol Ligakupa
2022.04.09.Premier League
arsenal
1:2
brighton
Premier League
2021.10.02.Premier League
brighton
0:0
arsenal
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Brighton

Saját csoportjából sikerült továbbjutnia a Brightonnak is, igaz, ez sem tegnap dőlt el, hanem már két hete. Roberto De Zerbiék egyébként nem a Bajnokok Ligájában, hanem az Európa-ligában indultak, de egy olyan csoportban, amely a BL-nek is becsületére vált volna. Itt volt még az Olympique Marseille, az Ajax és az AEK Athén is, a sirályok pedig első helyen mentek tovább, köszönhetően a tegnap este aratott 1-0-s győzelmüknek a franciák ellen. A győztes gólt a 88. percben Joao Pedro szerezte.

Nehezen indult be az EL, először kikaptak az AEK-től, majd ikszeltek az Ajaxszal, utána viszont minden meccsüket megnyerték.

A bajnokságban annyira most nem megy, a Brighton csak a hatodik, és az utolsó öt meccsükből négyen is ikszeltek. Például a hétvégén is, amikor a Burnley volt az ellenfél. Őket azért illett volna legyőzni, de a Brighton még a döntetlennek is örülhetett, lévén, hogy Simon Adingra a hajrában egyenlített.

Az látszik, hogy az Amexben jobb teljesítményt tudnak elérni, idegenben szerezték az összes vereségük háromnegyedét, háromszor kaptak ki, egyszer ikszeltek, háromszor nyertek.

Itt is hosszú a sérültlista, hosszabb, mint az ellenfélnél. Nem áll készen a játékra Julio Enciso, Tariq Lamptey, Pervis Estupinan, Ansu Fati, Danny Welbeck, Adam Webster és Solly March.

A várható kezdőcsapat:

Steele – Gross, van Hecke, Igor, Hinshelwood – Baleba, Gilmour – Adingra, Joao Pedro, Mitoma – Ferguson

Tippelde

Bírom a Brightont, de idegenben annyira azért nem jók, és ez lehet a vesztük az Arsenal ellen, akik általában remekelnek hazai környezetben.

Mindenki őket gondolja esélyesnek, ám van egy tényező, ami minket egy picit aggaszt: az elmúlt öt meccsből, amelyet az Emiratesben játszottak, négyet a Brighton nyert meg…

Tippjeink a következők:

1.: Két és fél gól feletti eredmény

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

3.: Gól a második félidőben

Kétgólos vezetésnél a LibraBet meg sem várja a lefújást, azonnal jóváírja a fogadást!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső