Liverpool – Manchester United: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2023.12.17.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 december 15.
Liverpool
Teljesítmény:
V N N N N
  • Anfield
  • December 17. 17:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Manchester United
Teljesítmény:
V V N V D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ígértem két jó meccset, egyet ebből már prezentáltam. A másik pedig most jön. A Liverpool – Manchester United is volt már nagyobb rangadó, valljuk be őszintén, és az, hogy most nem nevezhetjük igazi rangadónak, nem a Liverpool hibája.

A Manchester United a tavalyi felívelés után most épp ennek ellenkezőjét teszi. Erik ten Hag nem bír a súllyal, ami ránehezedik, a BL-ből kiestek, a bajnokságban pedig… Nos, ti is látjátok, hol tartanak…

Ebből nem lesz Sir Alex-pótlás, ebből nem lesz bajnoki cím, ebből semmi sem lesz, ha minden így megy tovább. És nem kizárt, hogy a holland az utolsó meccsein ül a kispadon, mert a türelem el fog fogyni felé.

Lehet, hogy pont Szoboszlaiék ellen.

Ami az online sportfogadás Magyarországon is jelen levő irodáit illeti, ők hazai győzelemmel számolnak. Nagyon könnyű hazai győzelemmel. A Quickwinnél 1.36 a Pool sikere, 5.95 a döntetlen, 10.00 a vendéggyőzelem.

Liverpool

Nem annyira gördülékeny az a szekér mostanában, de Jürgen Kloppnak mindig sikerül elintézni, hogy a Pool jól jöjjön ki a meccseiből. Leszámítva mondjuk a tegnap estét, amikor a tét nélküli EL-mérkőzésen kikaptak a Royale Union SG-től. Tegyük hozzá, a Pool az ifistáival állt ki, a kezdőben kapott helyet Jarell Quansah, Conor Bradley, Luke Chambers, Kaide Gordon és Ben Doak is, a kispadról pedig Callum Scanlon és James McConnell szállt be. A csapat egyetlen gólját épp Quansah szerezte.

Nem ez a fontos, az eredmény ellenére a Pool megnyerte a csoportját, sokkal jobban számít, hogy a legjobbak tudtak pihenni, és készülhettek a Manchester United elleni mérkőzésre. Akiket egyébként tavaly az Anfield Roadon 7-0-ra vertek meg.

Az elmúlt hétvégén sokáig gondban voltak a Crystal Palace ellen, végül a cserék segítettek a győzelem elérésében, Mo Salah egyenlített, Harvey Elliott pedig a győztes gólt rúgta meg a hosszabbításban.

Otthon a Pool félelmetes, hét mérkőzésből hetet megnyertek a PL-ben.

A csütörtökihez képest nincs változás sérültek terén, az alábbi spílereket ki kell hagyni: Diogo Jota, Joel Matip, Stefan Bajcetic, Thiago Alcantara, Andy Robertson, Alexis Mac Allister.

A várható kezdőcsapat:

Alisson – Alexander-Arnold, Konaté, van Dijk, Tsimikas – Szoboszlai, Gravenberch, Jones – Salah, Núnez, Díaz

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.03.05.Premier League
liverpool
7:0
man united
Premier League
2022.08.22.Premier League
man united
2:1
liverpool
Premier League
2022.07.12.Barátságos Mérkőzés
man united
4:0
liverpool
Barátságos Mérkőzés
2022.04.19.Premier League
liverpool
4:0
man united
Premier League
2021.10.24.Premier League
man united
0:5
liverpool
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Manchester United

Kifelé áll Erik ten Hag rúdja a Manchester Unitedtől. A holland – akit a barátai is intettek attól, hogy elfogadja a felkérést – ebben az idényben csalódást keltően szerepel csapatával, a bajnokságban csak a hatodik helyet foglalják el, (9-0-7-es mérleggel, kereken tíz pontra mostani riválisuktól), a Bajnokok Ligája kaland pedig véget ért számukra. Én értem, hogy a Bayern München egy nagyon erős csapat, és őket legyőzni felért a mostani Unitednak a lehetetlennel, de a Koppenhága és a Galatasaray azért nem kellett volna, hogy megoldhatatlan feladat legyen. És mégis az volt. Szégyenszemre a Manchester a hétközi veresége után a csoportja utolsó helyén maradt, nem folytatják a BL-ben, az EL-ben a tavasszal.

Ez pedig tényleg a kirúgás szélére sodorta ten Hagot. A mester a nyár folyamán 200 milliót költött új játékosokra, közülük Mason Mount többet sérült, mint amennyit pályán van, André Onana olyan potyagólokat kap, hogy az ember elszégyelli magát, Rasmus Höjlund pedig még nem rúgott gólt a Premier League-ben.

Ráadásul most is rengeteg a sérült, nem is tudom, hogyan fognak kiállni szombaton… Anthony Martial és Marcus Rashford betegek, de várhatóan rendbe jönnek, van esély Victor Lindelöf, Mason Mount, Harry Maguire és Luke Shaw játékára is, de biztos kimarad a kegyvesztetté váló Jadon Sancho, az eltiltott Bruno Fernándes, illetve jó néhány sérült, mint Christian Eriksen, Casemiro, Amad Diallo, Lisandro Martínez és Tyrell Malacia.

A várható kezdőcsapat:

Onana – Dalot, Varane, Lindelöf, Reguilón – McTominay, Amrabat – Antony, Rashford, Garnacho – Höjlund

Tippelde

Még ha a teljes MU el tudna utazni a Beatles városába, akkor sem hinném, hogy sok esélyük lenne az erős listavezető ellenében. Szerintem ezúttal azt kell megúszni, hogy a tavalyihoz hasonlóan nagy pofont kapjanak.

Tippjeink a következők:

1.: Liverpool győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Gól az első és a második félidőben

Játssz, tippelj és nyerj: A Greatwin játékán 5.200.000 Ft a fődíj

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső