Valencia – FC Barcelona: Fogadási Tippek és LaLiga Előzetes – 2023.12.16.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 december 15.
Valencia
Teljesítmény:
V N V D V
  • Camp de Mestalla
  • December 16. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
FC Barcelona
Teljesítmény:
V V N N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A hét utolsó napjára spanyol, angol, német és olasz meccset is hoztam nektek. Előbbivel kezdünk, a gyenge formában levő Valencia a gyenge formában levő FC Barcelonát fogadja. Volt idő, amikor ez hatalmas rangadónak számított, manapság már nem annyira. De abból kiindulva, hogy mindketten kifejezetten gyengén teljesítenek az elmúlt időszakban, ez még egy izgalmas mérkőzés is lehet. Főleg, hogy a Mestallában rendezik meg.

A Valencia az elmúlt öt meccséből egyet – egy kupameccset – nyert meg, a Barca pedig a Girona után az Antwerpentől is kikapott, noha egyik meccsen sem volt tartalékos…

Az online sportfogadás szakértői szerint azért illene pontokkal távozni Valenciából, az Unibet a vendégekre 1.68-at, a hazaiakra 5.20-at, a döntetlenre 4.00-t ad most.

Jöjjön a Valencia – FC Barcelona találkozó!

Valencia

Mint a bevezetőben mondtam, a Valencia az utóbbi időben egy sikert tud felmutatni, a nem túl patinás Arosa SC-t verték 1-0-ra a Spanyol Kupában. A bajnokságban viszont nagy gondok vannak, abszolút a mély felé tart a csapat, kábé, mint tavaly, amikor Gennaro Gattusot elküldték. Ott a szezon végén a kiesés elől menekült a Valencia. Viszont úgy láttuk, ez idén nem fog velük megtörténni. Stabilan tartották középmezőnybeli helyezésüket, még egy ilyen meggyengült kerettel is.

Aztán a Real Madrid elleni vereséget követően megtorpantak, azóta pedig nem tudnak bajnokit nyerni.

Iksz a Celta ellen, vereség Gironában és a hétvégén Madridban is a Getafétól. A vereség ténye mellett a jövőre nézve is fontos dolgok történtek, kiállították Gabriel Paulistát és Javi Guerrát is, akiknek a hiánya látható lesz majd a Barcelona ellen is.

A Valencia ráadásul két sérülttel is rendelkezik, José Gaya mellett André Almeida nem szerepelhet.

Így balbekk majd a fiatal spanyol bekk, Yarek Gasiorowski lehet, a védelem közepére érkezik Cenk Özkacar, a középpályára pedig Moukhtar Diakhaby.

Otthon egyébként jobbak, mint idegenben, 4-1-2-es mérlegük van, míg távol a Mestallától 1-3-5.

A várható kezdőcsapat:

Mamardashvili – Correia, Mosquera, Özkacar, Gasiorowski – Foulquier, Diakhaby, Pepelu, Perez – Lopez, H. Duro

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.03.05.LaLiga
barcelona
1:0
valencia
LaLiga
2022.10.29.LaLiga
valencia
0:1
barcelona
LaLiga
2022.02.20.LaLiga
valencia
1:4
barcelona
LaLiga
2021.10.17.LaLiga
barcelona
3:1
valencia
LaLiga
2021.05.02.LaLiga
valencia
2:3
barcelona
LaLiga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

FC Barcelona

Mélyül a válság a Barcánál is, Xavi együttesét egymás után érik a kínos vereségek. Az elmúlt hétvégén a listavezetővé váló Girona nyert a Lluis Companysban 4-2-re, majd a hétközi BL-meccsen az Antwerpen is megverte őket. Utóbbi meccs érdekes volt, az addig nyeretlen belgák 3-2-re győztek, és az igazi dráma a mérkőzés végén volt: A 91. percben 2-1-nél Marc Guiu egyenlített, aztán egy perccel később az Antwerpen megint betalált.

Végül is, nem számított ez Xaviéknak, maximum a lelküknek. Nem emlékszem, mikor veszített el egymás után két mérkőzést a Barca. És mindezeken hét gólt kaptak… Pedig a védelem rendben van, Inaki Pena is jól pótolta eddig Marc André ter Stegent.

A bajnokságban a Barca csak a negyedik, hét ponttal a Girona mögött. Idegenben bukták pontjaik többségét, több a nem nyertes meccsük, mint a nyertes, 3-4-0-val állnak most.

A kapuskérdésről már szót ejtettem, ter Stegen ezúttal sem játszhat, ahogy Gavi, Inigo Martínez, Frenkie de Jong és Marcos Alonso sem.

A várható kezdőcsapat:

Pena – Koundé, Christensen, Araujo, Baldé – Pedri, Romeu, Gündogan – Yamal, Lewandowski, J. Félix

Tippelde

Az biztató a vendégek számára, hogy a Valencia gyenge formában futballozik, plusz még három kulcsjátékosuk sem bevethető. Így kötelező volna a győzelem ellenük.

Tippjeink a következők:

1.: FC Barcelona győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

3.: Két és fél gól feletti eredmény

Szerezz ingyenes fogadást az OlympusBet oldalán! A sikertelen tipped után 10.000 Ft-ot is visszakaphatsz a bukmékertől.

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső