Arsenal – Nottingham Forest: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2023.08.12.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 augusztus 08.
Arsenal
Teljesítmény:
N N N V N
  • Emirates Stadium
  • Augusztus 12. 13:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Nottingham Forest
Teljesítmény:
D V V V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A nap hátralévő részében már csak angol futball következik. Az Arsenal együttese tavaly az ezüstéremig jutott, Mikel Arteta csapata a célegyenesben fulladt le, és hagyta, hogy a Manchester City megelőzze őket.

A csapat a nyáron is sokat erősödött, és most már egyértelműen a bajnoki címre törnek. A szezon első kupája már megvan, a hétvégén épp a Cityt sikerült legyőzniük a Community Shield fináléjában. A körülmények érdekesek voltak, ki fogok térni rá.

A Nottingham Forestnek sokkal szerényebb célkitűzései vannak az idei évre. A tavaly feljutott, majd majdnem kiesett Forest idén visszafogottabban költekezett, és talán ez hozza majd meg a sikert számukra. De nem ezen a meccsen.

Legalábbis a sportfogadás mindenesei szerint kizárt, hogy a Forest akár csak pontot szerezzen. A 20bet 1.23-at ad az Arsenalra, 12.00-t a Nottinghamre, 7.00-t a döntetlenre.

Jöjjön az Arsenal – Nottingham Forest találkozó!

Arsenal

Ahogy azt már korábban megírtam, az Arsenal a második helyet szerezte meg a Premier League-ben, így a bajnoki cím megszerzése továbbra is várat magára. De egyre közelebb kerülnek hozzá, és amilyen keretet összerakott idén a spanyol, esélyes, hogy ott lehetnek a végelszámolásnál.

Idén csak három játékos érkezett, ám mindhárom stabil kezdőjátékosa lesz a csapatnak. Balbekknek megszerezték Jurrien Timber, a középpálya új vezére Declan Rice lesz, míg a támadásokban Kai Havertz vállalhat főszerepet. Ez a három játékos több mint 200 millió euróba került…

Távozott Granit Xhaka, Pablo Marí, Ainsley Maitland-Niles és Auston Trusty.

Az még kérdéses, hogy a Franciaországban nagyszerűen játszó Folarin Balogun sorsa mi lesz, Havertz és Gabriel Jesus mögött sok lehetőséget nem kaphat, sokan szeretnék is megszerezni az amerikai válogatott csatárt.

A hétvégén a Community Shield döntőjében a City ellen játszottak, és a mérkőzésen oda-vissza forogtak veszélyben a kapuk, de végül Cole Palmer, az ellenfél játékosa szerzett vezetést. Ezt a 101. percben (!) Leandro Trossard egyenlítette ki, végül pedig tizenegyesekkel győzték le Pep Guardioláékat.

Az említett Balogun lába nincs rendben, ahogy Reiss Nelson, Jorginho, Albert Sambi Lokonga, Oleksandr Zinchenko és Gabriel Jesus is sérült. Szóval a kezdő nagyban fog hasonlítani a hétvégire.

A várható kezdőcsapat:

Ramsdale – White, Saliba, Gabriel, Timber – Ödegaard, Partey, Rice – Saka, Havertz, Trossard

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.05.20.
nottingham
1:0
arsenal
2022.10.30.
arsenal
5:0
nottingham
2022.01.09.
nottingham
1:0
arsenal
2019.09.24.
arsenal
5:0
nottingham
2018.01.07.
nottingham
4:2
arsenal
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Nottingham Forest

Idén csendben volt eddig a Nottingham, Steve Cooperék tavaly vásároltak be alacsonyan. 24 új játékos, majdnem 300 millió euró elköltött pénz. Ehhez képest idén eddig három játékost szereztek meg, Ola Ainát, Chris Woodot és Anthony Elangát. Viszont 11 játékos távozott, mint például Jack Colback, Sam Surridge, Jesse Lingard vagy André Ayew.

Cooper mindenképp szeretne kapust igazolni, a pletykák szerint ketten szerepelnek a kívánságlistán: Matt Turner, valamint Kasper Schmeichel. Szó van még arról, hogy megveszik Kylian Mbappé öccsét, Ethan Mbappé a PSG akadémiáján játszik jelenleg, illetve Wilmar Barriosszal hozták szóba őket.

Hét felkészülési meccset játszott eddig a csapat: Kétszer nyertek, egyszer ikszeltek, négyszer kikaptak, ami nem túl jó mérleg, de tegyük hozzá, ezeken a meccseken nem az eredmény szokott számítani.

Cooper is úgy kezdi meg a szezont, hogy van pár sérültje: Luiz Felipe, Wayne Hennessey, Omar Richards és Moussa Niakhaté sem léphet pályára.

A várható kezdőcsapat:

Horvath – Worrall, Kouyaté, McKenna – Aurier, Freuler, Mangala, Aina – Gibbs-White, Elanga – Johnson

Tippelde

Véleményem szerint a Nottingham nem erősödött, inkább gyengültek. A védelem és a középpálya mindenképp. Azt sem látom, hogy Johnsonon kívül ki az, aki a góllövést magára vállalhatná. Szóval nem csak nehéz meccs, de nehéz szezon is vár majd rájuk.

Tippjeink a következők:

1.: Arsenal győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

Ha az első fogadásod vesztes, a Campobet a teljes összeget – 15.000 Ft-ig – visszatéríti egy Freebet formájában

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső