Brighton – Luton: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2023.08.12.

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2023 augusztus 08.
Brighton
Teljesítmény:
D V N V V
  • Amex Stadium
  • Augusztus 12. 16:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Luton
Teljesítmény:
N V D D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Már nagyon bánom, hogy kábé három éve a mostani főszereplőinket az angol élvonal legszürkébb csapatának neveztem. Butaság volt, mondjuk akkortájt a Graham Potter irányította Brighton még tényleg nem az a csapat volt, mint most. Az alapokat a Chelsea-nél megbukó mester lefektette, Roberto De Zerbi pedig úgy néz ki, csúcsra járatja. Az olaszt nemrég Pep Guardiola a jelenkor egyik legbefolyásosabb, legjobb edzőjének nevezte, és nem ok nélkül. Fiatal, játszó csapatot épít, tele olyan tehetségekkel, mint amilyen Moises Caicedo vagy Simon Adingra, de a sort még bőven folytathatnám.

A Luton az egyik újonc a PL-ben, és a sportfogadás nagyágyúi szerint az egyik biztos kieső. A legkisebb költségvetéssel rendelkeznek, stadionjuk lakóházaktól van körül ölelve, nem úgy néznek ki, mint egy PL-csapat. Itt a lehetőség, hogy fittyet hányva mindezekre, bebizonyítsák, helyük van a legjobb csapatok között.

A Brighton győzelme a Vulkanbetnél 1.33, a döntetlen 5.50, a vendégsiker 10.20.

Jöjjön a Brighton – Luton találkozó!

Brighton

Roberto De Zerbi előtt adott a feladat, hogy a Brightont saját képére formálja. Tavaly a szezon közben érkezett, így nagyon nem tudott olyan játékosokkal erősíteni, akikkel akart. Az biztos, hogy Trossarddal hamar megromlott a kapcsolata, a belga ment is, most pedig Robert Sánchezzel gyűlt meg a baja, a spanyolt meg is vette a Chelsea…

Az olasznak megvan a maga stílusa, amit egyesek szeretnek, mások viszont nem tudnak elfogadni…

Alexis Mac Allister távozását követően egy másik kulcsjátékos, Moises Caicedo is menni fog, állítólag a Chelsea-vel már folyik a tárgyalás, és dűlőre is fognak jutni, mert Caicedo menne, a Chelsea-nek meg van pénze…

Nézzük, kik érkeztek a nyáron!

A kapusposztra megvették a jelenkor egyik legnagyobb tehetségét, a holland Bart Verbruggent, a védelembe érkezett Igor a Fiorentinától, a középpályára Mahmoud Dahoud és James Milner, illetve egy fiatal román szélső, Adrian Mazilu. A legnagyobb fogás azonban Joao Pedro megvásárlása volt, aki tavaly a Watfordot erősítette.

További jó hír a sirályoknak, hogy a belgiumi kölcsönjátékát követően visszatért Simon Adingra, ő, Welbeck, Joao Pedro és Evan Ferguson félelemmel tölthetik majd el az ellenfelek védelmét.

De Zerbi azon volt, hogy a PL startjáig meghonosítsa a játékosok között saját játékstílusát, egy támadó, labdabiztos taktikát. A felkészülési mérkőzések alapján ez nem megy könnyen: Kikaptak a Chelsea-től, a Newcastle-től, ikszeltek a Rayo Vallecanoval és megverték a Brentfordot.

Jakub Moder továbbra sem bevethető, egyik felkészülési mérkőzésen sem volt ott, tehát a terv, miszerint a nyárra jó állapotban lesz, nem jött össze. A csapat másik sérültje Moises Caicedo, ha addig nem távozik, akkor sem játszhat a Luton ellen.

A várható kezdőcsapat:

Verbruggen – Veltman, Dunk, Webster, Estupinan – Dahoud, Gross – March, Joao Pedro, Mitoma – Ferguson

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2016.07.23.
luton
2:1
brighton
2009.02.17.
luton
4:3
brighton
2009.01.20.
brighton
0:0
luton
2008.04.12.
luton
1:2
brighton
2007.11.03.
brighton
3:1
luton
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Luton

Két éve is nagyon közel járt a PL-be jutáshoz a Luton, ám akkor a play-off során nem sikerült nyerniük. Most viszont igen, a döntőben a Coventry csapatát tizenegyesekkel verték meg. Elképesztő, hogy ez a csapat honnan jutott el a legfelsőbb osztályig, nemrég még a National League-ben, vagyis az ötödosztályban szerepeltek, és volt egy játékos, aki az egész utazás során velük volt. Pelly Ruddock Mpanzu lehet az első játékos, aki egy csapatban jutott el az ötödosztálytól az élvonalig.

A Luton szerény költségvetéssel dolgozik, de azért a nyáron pár játékost ők is meg tudtak szerezni. Érkezett ingyen Chiedozie Ogbene, kölcsönben Issa Kaboré, valamint megvásárolták Thomas Kaminskit, Marvelous Nakambát, Mads Andersent, Ryan Giles-t és Tahith Chongot.

Rob Edwards fontos játékost nem adott el, mondhatni, a ballasztot dobta ki a léghajóból, és a feleslegesnek ítélt játékosoktól szabadult meg, mint például Harry Isted, Fred Onyedinma, Elliot Thorpe vagy Henri Lansbury.

Felkészülésük során a Luton hat mérkőzést játszott, melyek közül három iksszel, kettő győzelemmel, egy döntetlennel ért véget.

A szombati napon Dan Potts, Jordan Clark, Gabriel Osho és Reece Burke nem lesz bevethető.

A várható kezdőcsapat:

Kaminski – Andersen, Lockyer, Bell – Chong, Ruddock Mpanzu, Nakamba, Clark, Giles – Morris, Adebayo

Tippelde

Dacára, hogy a Brighton nem igazán volt eredményes a nyár folyamán, egyértelműen az övék az erősebb csapat, és hazai pályán kínos lenne, ha nem tudnának nyerni a Luton ellen. Amely könnyen lehet, hogy pofozógép lesz, de okozhatnak kellemes csalódást.

A tippjeink a következők:

1.: Brighton győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

3.: Két és fél gól feletti eredmény

Amennyiben a választott csapatod két góllal vezet, a Casinia azonnal jóváírja a nyereményt

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső