Arsenal – West Ham United: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2023.12.28.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 december 27.
Arsenal
Teljesítmény:
D N D V N
  • Emirates Stadium
  • December 28. 21:15
Nézd élőben itt:
Rabona
West Ham United
Teljesítmény:
N V N N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mai második mérkőzésünk már elspoilereződött az imént, no meg aki ide kattint, az pontosan tudja, hogy mi következik. Az élen álló Arsenal hazai pályán fogadja városbéli riválisát, a West Hamet.

Sokat botlott mostanában Mikel Arteta együttese, mégis elérték, hogy a karácsonyt az első helyen tölthessék, de megállniuk nem szabad, hiszen a tegnap este győztes Pool ismét előzött…

Nem tartozik ezen csapatok közé David Moyes együttese, amelyet idén is meglehetősen nehéz kiismerni. Ki tudnak kapni 5-0-ra egy relatíve kiscsapattól, hogy aztán 2-0-ra megverjenek egy relatíve nagyot.

Sportfogadás tekintetében ez talán a simább találkozók közé tartozik, a Powbetnél csak 1.34 a hazai siker, 5.90 a döntetlen, 10.20 pedig a WHU győzelme.

Jöjjön az Arsenal – West Ham United találkozó!

Arsenal

Ismét lecsúszott az élről Mikel Arteta együttese. Ahogy azt már a bevezetőben is említettem, a csapatot a Liverpool előzte meg, akik tegnap este a Burnley otthonában győztek 2-0-ra. Így most a Pool 42 pontos, az Arsenal 40, az Aston Villa pedig maradt 39, hiszen tegnap a MU meglepetésre elverte őket…

Az ágyúsok, ha nyernek, akkor ismét elsők lesznek, ha ikszelnek vagy kikapnak, maradnak a másodikon. Szerencséjükre az Emirates-ben fognak pályára lépni, ahol ritkán szoktak hibázni.

Eddig 9 meccset játszottak, melyből 7-et nyertek meg, 2-szer ikszeltek, még senki nem tudta itt őket legyőzni.

Az elmúlt hétvégén őrült nagy rangadót játszottak a Liverpool ellen, és sikerült elkerülniük azt, hogy vereséggel távozzanak az Anfield Roadról. Az 1-1-es eredmény után Arteta elégedetten ölelkezett a stábtagokkal, ő is tudta, ez jó eredmény. A góljukat egyébként Gabriel Magalhaes szerezte, és nagyon örülhetnek, hogy a játékvezetők ezúttal velük voltak, Martin Ödegaard kezezése után ugyanis nagyon sokan kiáltottak tizenegyest. Ez azonban elmaradt.

Lássuk, kik nem vehetnek részt majd az összecsapáson!

Az egyik Kai Havertz, aki összeszedte ötödik sárga lapját, a helyét várhatóan Leandro Trossard veszi át. Esetleg Jorginho, aki felépült sérüléséből.

Sérült továbbá a nyári szerzemény, Jurrien Timber, valamint Tomiyasu Takehiro, Fabio Vieira és Thomas Partey.

A várható kezdőcsapat:

Raya – White, Saliba, Gabriel Magalhaes, Zinchenko – Ödegaard, Rice, Trossard – Saka, Gabriel Jesus, Gabriel Martinelli

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.11.01.Angol Ligakupa
west ham
3:1
arsenal
Angol Ligakupa
2023.04.16.Premier League
west ham
2:2
arsenal
Premier League
2022.12.26.Premier League
arsenal
3:1
west ham
Premier League
2022.05.01.Premier League
west ham
1:2
arsenal
Premier League
2021.12.15.Premier League
arsenal
2:0
west ham
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

West Ham United

Érdekes csapat a West Ham, amely képes a legképtelenebb eredményekre, mint mondtam, simán bennük van a 0-5, hogy aztán egy héttel később legyőzzenek egy nagynevű csapatot 2-0-ra.

Moyes együttese messze nem annyira gyenge, mint tavaly volt, de azért van bennük egy kis kettősség. Vagyis inkább bennünk, velük kapcsolatban.

A WHU most a hetedik helyen áll, mindössze hat pont a BL-t jelentő negyedik hely. Ami talán irreális, de az ötödik még talán elérhető.

A csapat a hétvégén a Manchester United ellen nyert, az ellen a Manchester United ellen, amely tegnap este hazai pályán 3-2-re megverte a bajnokság harmadik helyezettjét, az Aston Villát.

A hétvégi meccsen nem voltak ilyen fickósak ten Hagék, Jarrod Bowen és Mohamed Kudus góljaival meglehetősen simán győztek a hazaiak. Még akkor is igaz ez, ha amúgy statisztika alapján inkább a másik oldal felé állt a zászló.

A hazai mérleg rendben van, az idegenbeli már kevésbé: Mérlegük a kalapácsosoknak most 4-1-4, a győzelmeik háromnegyedét idegen földön szerezték.

A védelemből Nayef Aguerd, a támadók közül Maxwel Cornet és Michail Antonio marad ki, bár előbbi kettő játékára van azért esély, a jamaikai csatár biztosan nem játszhat.

A várható kezdőcsapat:

Areola – Coufal, Mavropanos, Zouma, Emerson – Alvarez, Soucek – Kudus, Ward-Prowse, Paqueta – Bowen

Tippelde

Kevés csapat jelentett eddig akadályt az Arsenalnak hazai pályán, és a West Ham nem azok közé tartozik, akik olyan hú, de nagy meglepetést tudnának okozni az Emirates Stadionban.

Tippjeink a következők:

1.: Arsenal győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

3.: Két és fél gól feletti eredmény

Az unalmas döntetlenekkel is lehet nyerni! A Spinanga oldalán, amennyiben egy meccs 0:0 lesz, és a fogadásod veszít, visszakapod a téted!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső