Brighton – Tottenham: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2023.12.28.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 december 27.
Brighton
Teljesítmény:
D V N D N
  • Amex Stadium
  • December 28. 20:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Tottenham
Teljesítmény:
N N N V D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Túl a karácsonyi őrületen, megvolt mindenkinél a halászlé – rántott hal – bejgli kombó? Vagy volt ennél extrább cucc is a karácsonyi menüben? Az biztos, hogy három hét alatt nem ettem annyit, mint az elmúlt három napban, és ez persze az elmémre is hatással volt. Nehéz visszarázódni, de megéri, mert a héten Premier League, Championship és Serie A meccsek is lesznek. Meg egyébként még belga mérkőzések is, akit esetleg a Standard Liege vagy az Antwerpen vonzana.

Előre szólok, csökkentett üzemmódban nyomnánk le ezt a hetet, ami azt jelenti, hogy a megszokottnál jóval kevesebb mérkőzés jön most. Ez az a nap, amikor kettőt teszünk közzé, holnap és azután már eggyel kevesebbet.

A Brighton – Tottenham és az Arsenal – West Ham United mellett viszont nem tudtunk szó nélkül elmenni.

Az online sportfogadás szakértői szerint egy kemény meccsre van kilátás, és a helyezésektől függetlenül a sirályokat tartják favoritnak. Az Unibetnél 2.55 a hazai siker, 2.70 a vendég, 3.95 a döntetlen.

Brighton

A karácsonyi időszak a PL-ben már megkezdődött, tegnap jó sok meccset nyomtak le, a Brighton viszont csak holnap este lép pályára. Az a Brighton, amely tavaly az év meglepetéscsapatának számított, mostanra azonban kezdenek kifulladni. Számtalanszor lamentáltam már azon, hogy De Zerbinek mennyi gondja volt az eddig eltelt időszak során, és ezek varázsütésre nem oldódnak meg.

Az olasz csapata jelen pillanatban azért jobb, mint évekkel ezelőtt, amikor szürke kisegerek voltak a Premier League mezőnyében, ám attól, amit tavaly nyújtottak elmaradnak.

A csapat a legutóbbi öt meccséből kettőt nyert meg, a bajnokságban kikaptak az Arsenaltól, illetve ikszeltek a Burnley-vel, utoljára pedig a Crystal Palace-szal.

Ez igazából slágereredménynek mondható, mert a fővárosiak ellen folyamatosan 1-1-et érnek el, így történt ez három nappal Szenteste előtt is. Igazából még talán azt is mondhatjuk, hogy a döntetlen a vendégeknek kedvezett, mert a visszatérő Danny Welbeck a 82. percben tudott egyenlíteni.

Az Amex népe eddig csak egy vereséget látott idén, négyszer győzött a Brighton, négyszer meg döntetlent játszott.

A sérültek száma nem csökken, Julio Enciso, Solly March, Adam Webster, Joel Veltman, Ansu Fati, Tariq Lamptey, Pervis Estupinán és talán még Mitoma Kaoru sem léphet pályára.

A védelem összeállítása tehát problémás lehet, várhatóan ismét szerepet kap Igor, mint balbekk, és Jack Hinshelwood, mint jobb-bekk.

A várható kezdőcsapat:

Verbruggen – Hinshelwood, van Hecke, Dunk, Igor – Gilmour, Baleba – Adingra, Gross, J. Pedro – Welbeck

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.04.08.Premier League
tottenham
2:1
brighton
Premier League
2022.10.08.Premier League
brighton
0:1
tottenham
Premier League
2022.04.16.Premier League
tottenham
0:1
brighton
Premier League
2022.03.16.Premier League
brighton
0:2
tottenham
Premier League
2022.02.05.FA Kupa
tottenham
3:1
brighton
FA Kupa
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Tottenham

A Tottenham együttese remekül kezdett, majd jött egy mélyrepülés, ami lehúzta őket az első helyről, és azóta a 4-5. környékén találni a fővárosi együttest. Ennek a mélyrepülésnek most már talán vége, zsinórban három találkozót nyert meg a Spurs az utóbbi időben, legyőzték a Newcastle-t, a Nottinghamet, illetve a nagyszerű formában levő Evertont.

A liverpooliakat Richarlison és Son Heung-min góljaival sikerült kétvállra fektetniük, és ezzel megelőzték a Manchester Cityt, most ők a negyedikek. Ám a klub-vb-n győztes Haalandék egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak.

A Tottenhamnél csak egy csapat jobb idegenben, mégpedig a Liverpool. Szoboszlaiék 5-4-1-gyel állnak, míg Postecoglou-ék 5-3-1-gyel, ergo előzhetnek Sonék.

Náluk is nagyon sok a sérült, még több is, mint ellenfelüknél. A védelemből Cristian Romero, a támadók közül Richarlison kimaradhat, mindketten kisebb sérüléssel bajlódnak. Eltiltott Yves Bissouma, illetve tuti nem léphet pályára Ryan Sessegnon, Alfie Whiteman, James Maddison, Ivan Perisic, Rodrigo Bentancur, Micky van de Ven.

Edit: Cristian Romero egy hónapra kiesett.

A várható kezdőcsapat:

Vicario – Porro, Romero Dier, Davies, Udogie – Sarr, Lo Celso – Johnson, Kulusevski, Son – Richarlison

Tippelde

Nem ok nélkül a második a PL idegenbeli tabelláján a Tottenham. Úgy tűnik, hogy Ange Postecoglou kirángatta őket a nihilből, és most már visszatértek a győzelem útjára. Az Amexen keresztül vezet ez az út, és nem kétséges, a Tottenhamnek van esélye a sirályoktól is pontokkal távozni.

Tippjeink a következők:

1.: Tottenham győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

3.: Két és fél gól feletti eredmény

Tombolázz és nyerj! A Rabona 5.000 Ft után egy tombolaszelvényt ad, a fődíj pedig 820.000 Ft

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső