Huddersfield – Middlesbrough: Fogadási Tippek és Championship Előzetes – 2023.12.29.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 december 28.
Huddersfield
Teljesítmény:
N V D V D
  • The John Smith's Stadium
  • December 29. 20:45
Nézd élőben itt:
Rabona
Middlesbrough
Teljesítmény:
V N N N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ahogy tegnap már említettem nektek, tipp nélkül nem hagyunk benneteket, de az túlzás lenne, hogy az egész napunkat a monitor előtt fogjuk tölteni. Ez pedig azt jelenti, hogy a mai napra csak két angol másodosztályú találkozót hoztunk nektek.

A Huddersfield – Middlesbrough régen még rangadónak is minősült, azóta már sok víz lefolyt a Dunán. A tavalyi esztendőben rájátszásban szereplő Boro nem több most, mint egy masszív középcsapat, a két évvel ezelőtt rájátszásban szereplő Huddersfield meg még csak ezt sem mondhatja el magáról. Ők kőkeményen a kiesés ellen küzdenek. Megint.

A két csapatot tizenegy pont választja el egymástól, a hazaiak jó ideje nyeretlenek, szóval elvileg ez nem szabad, hogy problémát okozzon a sportfogadás szereplőinek. Ám a Championshipben a helyezés sokszor mit sem számít.

A Quickwin oldalán 4.30 a hazai siker, 3.90 az iksz, 1.70 a vendéggyőzelem.

Huddesfield

Kapaszkodik a Huddersfield, de hol van már az az idő, amikor a feljutásra hajtott a The Terriers?! Hát elmondom, sehol. A csapat most – ahogy tavaly is – a kiesés ellen küzd. A legutóbbi idényben Neil Warnock mentette meg őket, idén is vele kezdték meg a szezont, ám a rutinos, nyugdíjából visszatérő mester azóta már távozott. Hogy miért, az valójában nem teljesen tiszta. Annyi tiszta csak, hogy az utódja Darren Moore lett. A jamaikai mester irányításával a helyzet nem oldódott meg, féltávnál a Huddersfield a 21. helyen áll, 5-10-9 a mérlegük, és csak öt pont választja el őket a már kiesőhelyen levő QPR-től.

Már öt pont, ez a pontos megfogalmazás, mert míg a Rangers kikapott a Millwalltól kedden, addig a Huddersfield 3-0-ra legyőzte a Blackburnt. Az eredmény több mint meglepő, a Rovers inkább a felsőházba tartozik, ezúttal azonban ez mit sem számított. Jaheim Headley, Sorba Thomas és Delano Burgzorg találataival otthon tartottak minden vásárba vitt pontot.

Hazai mérlegük a gyengébbek közé tartozik, eddig 14 pontot szereztek, ennél csak három csapat csinált kevesebb pontot otthon. A mérleg pontosan három győzelemből, öt döntetlenből és négy vereségből áll.

Moore sérültlistája meglehetősen hosszúnak mondható, sérült ugyanis Oliver Turton, Patrick Jones, Kian Harratt, Josh Ruffels, Lee Nicholls, Danny Ward, Chris Maxwell és kétséges, hogy David Kasumu játszik vagy sem.

A várható kezdőcsapat:

Chapman – Lees, Helik, Nakayama – Thomas, Rudoni, Wiles, Hogg, Headley – Koroma, Burgzorg

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.08.19.Championship
middlesbrough
1:1
huddersfield
Championship
2023.08.08.Angol Ligakupa
huddersfield
2:3
middlesbrough
Angol Ligakupa
2023.04.01.Championship
huddersfield
4:2
middlesbrough
Championship
2022.10.22.Championship
middlesbrough
0:0
huddersfield
Championship
2022.04.18.Championship
middlesbrough
0:2
huddersfield
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Middlesbrough

Jócskán le van maradva a Middlesbrough együttese is az élbolytól, pedig bennük is lenne több. Vagy nem… Lehet, csak abból indulok ki, hogy tavaly a rájátszásban szerepeltek, majdnem Premier League-be jutottak. Ahhoz képest tényleg nagy visszaesés, amit művelnek, és valószínűleg már Michael Carrick is bánja, hogy nem fogadta el a fentebbről jövő ajánlatok valamelyikét.

A Manchester United csapatát is egykor edző menedzser együttese most a 14. helyet foglalja el, mondanom sem kell, ez csalódás, és mondanom sem kell, ebből idén nem lesz feljutás. Aztán persze ki tudja, egy erős tavasszal, néhány jó igazolással vagy kölcsönnel felérhetnek a legjobb hat valamelyikére.

Két győzelem után most ismét kikapott a Boro, elég váratlan helyről jött a vereség, a sereghajtó Rotherham győzte le őket 1-0-ra, akiknek a kiesése szinte már borítékolhatónak mondható volt.

Idegenben lépnek most pályára, ahol hatszor kikaptak már, kétszer ikszeltek, négyszer nyertek.

Itt most Marcus Forss, Emmanuel Latte Lath, Tommy Smith, Seny Dieng, Lewis O’Brien, Darragh Lenihan, Josh Coburn biztos nem játszik, míg Paddy McNair és Hayden Hackney játéka kétséges.

A várható kezdőcsapat:

Glover – Dijksteel, Clarke, Fry, Engel – Howson, Barlaser – Jones, Rogers, McGree – Silvera

Tippelde

Két önmaga alatt teljesítő együttes, nagy tempó, nagy rohanás, és menekülés előre felé. Mindkét csapatnak nagyon kellenek a pontok, kinek ezért, kinek meg azért. Hajtós meccsre számítunk, ahol nem biztos, hogy eldöntik, ki a jobb.

Tippjeink a következők:

1.: Döntetlen

2.: Két és fél gól alatti eredmény

Játssz, tippelj és nyerj: A Greatwin játékán 5.200.000 Ft a fődíj

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső