Girona – Valencia: Fogadási Tippek és LaLiga Előzetes – 2023.12.02.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 november 30.
Girona
Teljesítmény:
D N N N N
  • Estadi Montilivi
  • December 02. 14:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Valencia
Teljesítmény:
D V N N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A szezon meglepetéscsapata továbbra is dobogón, de a hétvégén hibáztak, és az első helyet át kellett adniuk. Nincs veszve még semmi természetesen, de én továbbra is tartom, a Girona kerete nem annyira mély, hogy a szezon végét is a dobogón töltsék, és küzdjenek a bajnoki címért. Lehet, hogy tévedek, lehet, annak van igaza, aki azt mondja, a City hátszelével – aka tulajdonosi körével – mozgó katalánok megnyerhetik a ligát.

Most egy talán könnyebb feladat vár rájuk, bár a Valencia esetén sosem tudni, mire készüljön a sportfogadás szerelmese.

A Madridtól egy ötöst kaptak, utána a kiesőjelölt Celtát nem tudták megverni, de a szezon során képesek voltak már nagy győzelmeket elérni, vegyük például az Atletico Madrid legyőzését.

Az esélyek egyértelműnek tűnnek: A Campobetnél 1.72 a hazai siker, 4.00 a döntetlen, 5.00 a vendéggyőzelem.

Következzen a Girona – Valencia találkozó!

Girona

Lehet, hogy a Girona nem lesz bajnok. Sőt ez tűnik valószínűbbnek. De az biztos, hogy ez a katalán kiscsapat olyat mutatott a nagyoknak, akik eurószázmilliókból vesznek új játékosokat, amire nem voltak sokan képesek. Kövezzetek meg, de nekem szimpatikusak, és talán kinő egy új nagycsapat Spanyolországban, amely képes lesz a Barca – Atletico – Real Madrid hármast egy kicsit megszorongatni.

Egyelőre úgy áll a helyzet, hogy a fent említett csapatok közül csak a Real Madrid van előttük, ők is csak az egymás elleni eredmények miatt. Hiszen a Real anno 3-0-ra nyert Gironában.

És ezúttal is botlott Michel együttese, a jó erőkből álló Athletic Bilbao hozott el egy pontot az Estadio Montiliviből.

A vezetést a Girona szerezte meg a második félidőben, Victor Tsygankov vette be Unai Simon kapuját, tíz perccel később viszont jött az egyenlítés. Összességében az iksz igazságos eredmény, ha igazán objektív akarok lenni, a Bilbao egy fokkal jobban megérdemelte volna a sikert.

A Girona a botlás miatt lecsúszott az első helyről, de még mindig másodikok, és a forduló után is legfeljebb ott folytatják, előnyük négy pont az Atletico Madriddal szemben.

Hazai pályán elért öt győzelmük jól mutatja, van bennük erő, emellett egyszer – most – ikszeltek, egyszer – a Real Madrid ellen – kikaptak.

Probléma, hogy a Taty Castellanos utódjának hozott Artem Dovbyk sérült, és ezúttal sem lehet pályán. Nem ő lesz az egyedüli hiányzó, Borja Garcia, Juan Carlos, Joel Roca, Ricard Artero és Toni Villa szintén sérültek.

A várható kezdőcsapat:

Gazzaniga – Martinez, E. Garcia, Blind, Gutiérrez – Tsygankov, Herrera, A. Garcia, Martin, Savio – Stuani

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.02.05.LaLiga
girona
1:0
valencia
LaLiga
2022.08.14.LaLiga
valencia
1:0
girona
LaLiga
2019.03.10.LaLiga
girona
2:3
valencia
LaLiga
2018.11.03.LaLiga
valencia
0:1
girona
LaLiga
2018.05.12.LaLiga
girona
0:1
valencia
LaLiga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Valencia

Megzavarta Ruben Baraja együttesét a Real Madrid elleni vereség. Már eleve az sok, hogy ötöt kaptak a Bernabeuban, de aztán volt két hetük rendezni a sorokat. Nem sikerült. Úgy hittük, simán verik majd a Rafa Benitez vezette Celta Vigot otthon, de csak egy gól nélküli döntetlen sikerült. Az egy pont is pont, és igazából a Valencia számára minden egyes pont számít. Tavaly majdnem kiestek, idén nem szeretnének a piros zóna közelébe sem kerülni.

A vigóiak elleni találkozón meglepetésre inkább a vendégek jártak közelebb a gólhoz, a Valencia támadó gépezete csendesebb volt. Ez volt a gond a Real ellen is. Vagyis nem. Ott megvoltak a helyzeteik, Hugo Duro több találatot is jegyezhetett volna, itt azonban nem adtak melót a galíciai kapusnak.

A Valencia a középmezőnyben foglal helyet, a 10. pozíciót most aláírnák, de azért van még hátra. Idegenben továbbra sem megy nekik, mérlegük 1-3-3.

Nem igazán van sérült a keretben, egyedül André Almeida nem bevethető.

A várható kezdőcsapat:

Mamardashvili – Correia, Mosquera, Gabriel Paulista, Gaya – Perez, Pepelu, Guerra, Canos – Lopez, Duro

Tippelde

Az idegenbeli forma nem ad okot arra, hogy a vendégeket favorizáljam. Az sem, hogy a Girona mennyire erős otthon. Ami miatt egyedül ódzkodom a hazai sikertől az, hogy Dovbyk nem lesz pályán.

Tippjeink a következők:

1.: Girona győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt

Versenyezz más 20BET játékosokkal és szerezz ingyenes fogadásokat! Több mint 4.000.000 Ft összdíjazás!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső