AS Roma – Verona: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes – 2024.01.20.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 január 18.
AS Roma
Teljesítmény:
V V D N V
  • Stadio Olimpico di Roma
  • Január 20. 18:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Verona
Teljesítmény:
N V V N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Megtörtént az edzőváltás, lehetett rá számítani, mégis némiképp váratlan volt. José Mourinho éveken át igazgatta az AS Roma csapatát, ám a mostani forma, meg úgy en bloc az egész éves teljesítmény gyengébb lett az elvártnál, így a Special One-t újfent kirúgták. Nagy valószínűséggel hamarosan már tényleg egy szaúdi kispadon láthatjuk őt…

Az utód is megvan, a Roma drukkerek egy nagy kedvence tért vissza, de már nem a pályán fog segíteni, hanem a padon. Daniele de Rossi lett az új edző. Akinek első feladata a Verona legyőzése lesz. Még egy ilyen gyengén muzsikáló Romának is kötelező feladat, a Verona ugyanis jelentősen meggyengült az elmúlt szezonokban, és ahogy tavaly, úgy most is a kiesés ellen küzdenek.

Következzen az AS Roma – Verona találkozó!

AS Roma

Hát, a beharangozóban már elmondtam az AS Roma csapatánál történt legfontosabb hírt. José Mourinho megbukott, azóta állítólag már összeboronálták a Fradival, de erősen kétlem, hogy az végül megvalósulna.

Daniele De Rossi nehéz melót kapott a vállára, hiszen megfelelő tapasztalat nélkül kellene kikormányozni a viharból a Romát. Eddig csak a SPAL-nál dolgozott, ott sem túl sokáig, mindezek ellenére a játékosmúltja miatt százszázalékos bizalmat élvez.

A Special One egész szezonban nem tudott jól teljesíteni a csapatával, a nyári erősítések ellenére ez a gárda egy fokkal gyengébb lett. Ennek is köszönhető, hogy most csak a 9. helyen állnak, ez is közre játszott, mikor a felek elváltak egymástól. Na meg az, hogy a kupából a Lazio ejtette ki őket.

A Roma az utolsó öt meccséből egyet nyert meg a Serie A-ban, és már az AC Milan elleni mérkőzés előtt lehetett sejteni, hogy itt Mou melója a tét. Pioliékat ez hidegen hagyta, és 3-1-re legyőzték a fővárosi együttest. A vendégek egyetlen gólja 2-0-nál Leandro Paredes nevéhez fűződött.

Hazai pályán sokkal jobban megy a csapatnak, ez könnyebbséget jelenthet De Rossinak, illetve maga az ellenfél is. A Roma hatszor nyert, háromszor ikszelt, egyszer kapott ki.

Nehezítő tényező azonban a hiányzók száma: összesen nyolc játékosára nem számíthat De Rossi. Houssem Aouar és Evan Ndicka az ANK-n van, Bryan Cristante és Gianluca Mancini eltiltottak, Paulo Dybala, Renato Sanches, Chris Smalling és Tammy Abraham pedig sérültek.

A várható kezdőcsapat:

R. Patricio – Kristensen, Huijsen, Llorente – Celik, Pellegrini, Paredes, Bove, Spinazzola – Lukaku, El Shaarawy

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.08.26.Serie A
verona
2:1
roma
Serie A
2023.02.19.Serie A
roma
1:0
verona
Serie A
2022.10.31.Serie A
verona
1:3
roma
Serie A
2022.02.19.Serie A
roma
2:2
verona
Serie A
2021.09.19.Serie A
verona
3:2
roma
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Verona

Szintén nincs könnyű helyzetben a Verona együttese, sőt, ők talán még nehezebb szituációban is vannak. Ahogy tavaly, úgy idén is a kiesés elkerülése a cél a csapatnál, amely Igor Tudor irányításakor még a felsőházban tartózkodott megannyi remek játékossal.

A minőség csendben csökkent le, és azóta az edzők egymás kezébe adják a kilincset. Marco Zaffaroni sikeresen bent tartotta őket, majd érkezett Marco Baroni, aki egyelőre kitart, de nem tudni, meddig.

A Verona kiesőhelyen áll, hiába nyertek az utolsó fordulóban, ezt megtette a Cagliari is, így nem sikerült kikecmeregni a 18. helyről. A gárda az Empolit győzte le a kiesési rangadón, Milan Djuric és Cyril Ngonge góljaival.

Idegenben nem szerepelnek túl jól, ami nem meglepetés. Egyszer tudtak győzni, kétszer ikszeltek, hétszer kikaptak. Az utolsó öt meccsükből négyet buktak, egyszer pontot tudtak szerezni.

A gyengülés a télen sem állt meg, érthetetlen, miért adják el folyamatosan a jó, tehetséges játékosaikat, főleg ilyen nehéz helyzetben. Isak Hien az Atalantához igazolt, Filippo Terraccianot a Milan vette meg, Martin Hongla a Granada játékosa lett, Davide Faraonit meg kölcsönadták a Fiorentinának…

Sérült nincs, eltiltott azonban igen: Darko Lazovic, Ondrej Duda és Diego Coppola nem léphet pályára.

A várható kezdőcsapat:

Montipo – Tchatchoua, Magnani, Dawidowicz, Doig – Folorunsho, Serdar – Ngonge, Suslov, Saponara – Djuric

Tippelde

A Verona ismét gyengült, négyből legalább három meghatározó játékosukat adták el, tényleg nem értem, mi az együttes koncepciója. Biztos nem az, hogy kiessenek.

Bárhogy is legyen, a Roma most újult erővel, egy klublegendával a kispadon fogadja őket. Nem sok esélyt látok a vendégpontra…

Tippjeink a következők:

1.: AS Roma győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

Szerezz ingyenes fogadást az OlympusBet oldalán! A sikertelen tipped után 10.000 Ft-ot is visszakaphatsz a bukmékertől.

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső