Brentford – Nottingham Forest: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2024.01.20.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 január 18.
Brentford
Teljesítmény:
V D V V V
  • Brentford Stadium
  • Január 20. 18:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Nottingham Forest
Teljesítmény:
N D N N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Nem sikerült a bravúr a kupában, de úgy gondolom, mostani csapatunknak/csapatainknak nem is a kupa a legfontosabb. Sokkal inkább a bajnokság, azon belül is az, hogy ne essenek ki. A szezon elején el sem tudtuk volna képzelni, hogy a Brentford majd a kiesés ellen fog küzdeni, de féltávhoz érve ez a helyzet. Sok mindent lehetne mondani, sok mindennel lehetne magyarázni, miért van ez így, de ez a vezetőséget egy cseppet sem érdekli, és egyre inkább fogy a türelem a csodát művelő Thomas Frank felé.

Az ellenfél már lépett ez ügyben, Steve Coopert váltotta Nuno Espirito Santo a kispadon. A Nottingham szintén gyengén szerepel, de a mostanában elért sikerek új lendületet adhatnak az együttesnek, és idén talán már nem kell folyton a nyakukban lihegőket figyelni.

Jöjjön a Brentford – Nottingham Forest találkozó!

Brentford

Nyilván bosszantja a szurkolókat, hogy nem jött össze a Wolverhampton ellen a bravúr, és az együttes végül kiesett az FA Kupából, de sokkalta fontosabb az, hogy a bajnokságban végre összeszedjék magukat. Többször elmondtam már, Thomas Frank remek edző, arról igazán nem tehet, hogy általában egy kezdőnyi játékost kell nélkülöznie.

A Wolverhampton ellen egyébként felvették a kesztyűt, hosszabbításra kényszerítették Gary O’Neill csapatát. Nathan Collins góljával először ők vezettek, aztán Neal Maupay másodjára is vezetést szerzett, de a hazaiak nem adták fel. Végül a hosszabbításban egy büntető döntött az ő javukra.

A formájuk tényleg borzalom, csak a Lutont tudták megverni az elmúlt hónapokban, tíz meccsből nyolcat buktak el, egyszer ikszeltek, egyszer nyertek.

Ez pedig azzal is együtt jár, hogy szép lassan kiesőhelyre zuhannak. Kéne valaki, aki meg tudja menteni a dolgokat, és van is ilyen a tarsolyban: Ivan Toney, aki nyolchónapos kihagyás után szombaton újra pályára léphet.

Ahogy pályán lehet majd Kristoffer Ajer is, aki kedden már pályára lépett.

Nem szerepelhet Christian Nörgaard, Kevin Schade, Aaron Hickey, Bryan Mbeumo és Rico Henry sérülés miatt, Yoane Wissa, Frank Onyeka és Saman Ghoddos a válogatott miatt.

Ó, és még valami: A múltkor jeleztem, hogy új igazolásokra volna szükség, hogy nőjön a keret, és Franknak ne az utánpótláshoz kelljen nyúlnia, gyors egymásutánban leigazolták Yunus Emre Konakot, valamint kölcsönbe érkezett Sergio Reguilón, aki Rico Henryt pótolja majd a védelem baloldalán.

A várható kezdőcsapat:

Flekken – Collins, Mee, Ajer – Roerslev Rasmussen, Janelt, Jensen, Damsgaard, Reguilón – Maupay, Toney

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.10.01.Premier League
nottingham
1:1
brentford
Premier League
2023.04.29.Premier League
brentford
2:1
nottingham
Premier League
2022.11.05.Premier League
nottingham
2:2
brentford
Premier League
2021.03.20.Championship
brentford
1:1
nottingham
Championship
2020.12.12.Championship
nottingham
1:3
brentford
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Nottingham Forest

Míg a Brentford kiesett az FA Kupából, addig a Nottingham bejutott a negyedik körbe. Mondjuk úgy, megküzdöttek érte. Tapsikolni nem kell a szurkolóknak örömükben, mert Nuno Espirito Santo együttese a harmadosztályú Blackpoollal alig tudott elbánni. Az első mérkőzésen 2-2-es döntetlen született, az újrajátszás alkalmával szintén ezt hozták össze a srácok. Így végül a hosszabbításban érték el a továbbjutást. Betalált Andrew Omobamidele, Danilo, illetve Chris Wood.

A bajnokságban is úgy tűnik, bejött az edzőváltás, mert az utolsó két alkalommal a csapat győzött, először a Newcastle Unitedot, később a Manchester Unitedot győzték le. Ez pedig nem kis szó, még akkor sem, ha tudjuk, hogy ezeknek a csapatoknak is megvan a maguk problémája.

Idegenben eddig két meccset nyertek, kétszer ikszeltek és hatszor kaptak ki.

Ami a keret változásait illeti: Érkező egyelőre nincs, távozó meg egy, Gustavo Scarpa tért vissza Brazíliába.

Sérültek: Taiwo Awoniyi, Felipe, Anthony Elanga, Divock Origi.

Egyéb hiányzók (pontosabban az Afrikai Nemzetek Kupáján szereplők): Ibrahim Sangaré, Ola Aina, Moussa Niakhaté, Chickhou Kouyaté, Willy Boly, Serge Aurier.

A várható kezdőcsapat:

Vlachodimos – Montiel, Worrall, Omobamidele, N. Tavares – Yates, Danilo – Hudson-Odoi, Gibbs-White, Dominguez – Wood

Tippelde

Mint láthattátok ti is, rengetegen fognak hiányozni mindkét csapatnál. Nem tudnám megmondani, melyiküknek fáj jobban a játékosok kiesése, valószínűleg mindkettőnek.

A Brentfordnál több játékos is visszatérhet viszont, ami döntő jelentőségű lehet.

Tippjeink a következők:

1.: Brentford győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt

Kétgólos vezetésnél a LibraBet meg sem várja a lefújást, azonnal jóváírja a fogadást!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső