Arsenal – Crystal Palace: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2024.01.20.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 január 18.
Arsenal
Teljesítmény:
V V V D N
  • Emirates Stadium
  • Január 20. 13:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Crystal Palace
Teljesítmény:
V D N V D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Felemás héten vagyunk túl, a kupameccsek miatt bosszankodhattunk picit, de a bajnokikkal jó lóra tettünk. Vissza is térünk abba a közegbe, amit kedvelünk, és ahol sokkal jobban megy az egyszeri tippelőnek. A Premier League kerül ma a középpontba, teljes fordulót ismét nem rendeznek, de ami van, arról be fogunk számolni.

Elsőként az Arsenal – Crystal Palace mérkőzésről. Mikel Artetáék egy kicsit most visszaestek, minek következtében lecsúsztak az első helyről, illetve kiestek az FA Kupából is. Egyre nagyobb a morgolódás Arteta miatt, többen már a távozását követelik, de ezek az emberek elfelejtik, hogy az Arsenal mennyi sikertelen edzőt fogyasztott el a spanyol érkezése előtt, és hogy most a bajnoki címért küzdenek, míg előtte erről szó sem volt.

Ellenfelük a Crystal Palace, amely alapjáraton egy gyengébb együttes, de az északiak mostani állapotában még akár esélyük is lehet.

Arsenal

Egyre több olyan közösségi médiás videóba lehet belefutni az interneten, ahol az Arsenal szurkolói Mikel Arteta munkáját minősítik. Könnyen lehet, hogy egy hangos kisebbségről van csak szó, az mindenesetre biztos, hogy a kritikát nem ok nélkül kapja. Az már más kérdés, hogy ettől függetlenül én – ha én döntenék – nem küldeném sehova a menedzsert, mert évek óta a legsikeresebb edzője az Arsenalnak.

Tény azonban, hogy az elmúlt hetek nem úgy jöttek össze, ahogy azzal az ágyúsok számoltak. A karácsony előtti fordulóban kezdődött a gond, ikszeltek a Poollal, ami az Anfielden nem is olyan nagy gond. Ezt követően viszont két nyerhető ellenféltől is kikaptak, előbb a West Ham, majd a Fulham nyert Gabrielék ellen.

És végül jött a 11 napja rendezett Arsenal – Liverpool az FA Kupa harmadik fordulójából, itt Jakub Kiwior öngóljával, illetve Luis Diaz bombájával a vörösök bizonyultak jobbnak.

Szóval itt tartunk most, egy döntetlen és három vereség egymás után, még szép, hogy sokan megkongatták azt a bizonyos harangot.

Az Arsenal lecsúszott a Premier League-ben a negyedik helyre, de az első helyezett Liverpoollal szemben még mindig csak öt pont a lemaradás, tehát nem kell lemondaniuk a bajnoki címről.

Egészen a WHU elleni meccsig veretlenek voltak otthon, most 7-2-1-gyel állnak.

Ezen a mérkőzésen sem lesz bevethető Mohamed Elneny és Tomiyasu Takehiro, mivel válogatott kötelezettségeik vannak. Szintén nem lesz pályán Gabriel Jesus, Thomas Partey, Fabio Vieira és Jurrien Timber, ők sérültek. Oleksandr Zinchenko is küzd egy sarok sérüléssel, de lehet, hogy ő bevethető lesz már.

A várható kezdőcsapat:

Raya – White, Saliba, Gabriel Magalhaes, Zinchenko – Ödegaard, Rice, Havertz – Saka, Nketiah, Martinelli

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.08.21.Premier League
crystal palace
0:1
arsenal
Premier League
2023.03.19.Premier League
arsenal
4:1
crystal palace
Premier League
2022.08.05.Premier League
crystal palace
0:2
arsenal
Premier League
2022.04.04.Premier League
crystal palace
3:0
arsenal
Premier League
2021.10.18.Premier League
arsenal
2:2
crystal palace
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Crystal Palace

Tegnap este elbúcsúzott az FA Kupától Roy Hodgson együttese, az Everton elleni megismételt mérkőzést 1-0-ra elveszítették. A fővárosiak ezzel még mélyebbre kerültek, pedig eddig sem volt valami nagy a morál és a harci kedv.

A Crystal Palace ugyanis az elmúlt tíz meccséből egyet tudott megnyerni, hasonló a szituáció a tavalyihoz, amikor Patrick Vieirát menesztették. Hodgson viszont ezer szállal kötődik a csapathoz, és várhatóan kap még egy esélyt. Ám lehet, hogy ez lesz az utolsó a 76 esztendős menedzsernek.

A bajnokságban a Brentford ellen játszottak utoljára, épp ellenük sikerült nyerni 3-1-re (Michael Olise duplájának és Eberechi Eze góljának köszönhetően), és ez lehetne bravúr is, csakhogy a Brentford szintén hullámvölgyben, tele vannak sérültekkel, úgyhogy nem történt más, minthogy hozták a papírformát.

A gárda most a 14. helyen, 5-6-9-es mérlegük lényegében arra elég, hogy ne legyenek bajban. Ám a Luton (a 18. helyről) csak öt pontra tőlük…

Mérlegük idegenben 3-3-4, négy mérkőzés óta nyeretlenek.

A hétközi meccshez képest nincs változás hiányzók terén, az alábbi játékosok nem léphetnek pályára: Michael Olise, Joel Ward, Jesurun Rak-Sakyi, Rob Holding, Jordan Ayew, Cheick Doucouré.

A várható kezdőcsapat:

Henderson – Clyne, Andersen, Guéhi, Mitchell – Lerma, Hughes – Mateta, Eze, Schlupp – Edouard

Tippelde

Kell a győzelem az Arsenalnak, hazai pályán egy sokakat nélkülöző, nem túl acélos Palace ellen ez a minimum. Nem mondom, hogy a legkönnyebb lesz, hiszen nem ok nélkül nyeretlen négy mérkőzés óta a hazai gárda, de azért meg fogják oldani.

Tippjeink a következők:

1.: Arsenal győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

Tombolázz és nyerj! A Rabona 5.000 Ft után egy tombolaszelvényt ad, a fődíj pedig 820.000 Ft

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső