Aston Villa – Ajax: Fogadási Tippek és EKL Előzetes – 2024.03.14.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 március 12.
Aston Villa
Teljesítmény:
V D N N N
  • Villa Park
  • Március 14. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Ajax
Teljesítmény:
D D N V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ez a párosítás nekünk csalódást okozott a múlt héten, hiszen gólzáport vártunk, és az első menet mindent hozott, csak épp gólokat nem. Jöjjön az Aston Villa – Ajax, az EKL nyolcaddöntő visszavágóján, a felek gól nélküli döntetlenről várják a folytatást.

Sokat beszéltünk idén már az Aston Villáról, szót ejtettünk múlt héten a Tottenham elleni rangadójukról is, melyet olyan simán buktak el McGinnék, hogy azt a vendégeknek öröm volt nézni. Nekünk nem, mivel úgy gondoltuk, a birminghamiek otthon azért elbánnak a fővárosiakkal.

A BL-re még mindig hajtanak, még mindig meg is van az esélyük, hogy odaérjenek a legjobb négybe, de bizonyosan kemény időszak vár rájuk. Kissé fáradnak, kissé rövid a keret és sok a sérülés, ami rányomja a bélyegét az együttesre. No meg a sokszoros meccsszám sem segít nekik.

Az Ajax ezt a szezont elszúrta kétségtelenül. Legalábbis ami a hazai bajnokságot illeti. De John van’ t Schipék számára lehet még dicsőség az idény végén. Ennek az első lépése az, hogy nyerjenek a Villa ellen.

Aston Villa

Ha volt nagy meglepetés a hétvégén a nagy európai bajnokságok között, akkor az Aston Villa otthon kapott négyese mindenképp ezek közé tartozik, sőt a dobogós hely is adott. Senki nem számított arra, hogy Unai Emeryék ennyire gyengén fognak futballozni.

A Tottenham átszáguldott rajtuk, és nem lehet kifogás John McGinn piros lapja, mert akkor már két góllal vezettek Vicarioék.

A birminghami együttes megint azt a formáját vette elő, ami az utóbbi időben egyre többször előkerül. A Newcastle ellen is hasonló teljesítményt nyújtottak, ki is kaptak simán.

Nem volt ez jellemző rájuk az utóbbi időben, vagyis inkább úgy fogalmazok, hogy idén. Hiszen szárnyal a csapat, rendkívül jó és erős együttest faragott Unai Emery a nemrég még a kiesés elől menekülő csapatból. De most az a kérdés, hogy a hajrára a lendület ki fog-e tartani?

Hazai mérlegük erős, de már régóta nem hibátlan, sőt az utóbbi időben kifejezetten gyenge. Az utolsó öt meccsből négyet vesztettek el.

Hiányzók: Tyrone Mings, Emiliano Buendia, Boubacar Kamara, Ezri Konsa.

A múltkor megsérült Jacob Ramsey már ott lehet a keretben.

A várható kezdőcsapat:

Martínez – Cash, Lenglet, P. Torres, Moreno – D. Luiz, McGinn – Bailey, Tielemans, Diaby – Watkins

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi két egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2024.03.07.Európa-konferencialiga
ajax
0:0
aston villa
Európa-konferencialiga
2008.10.23.Európa-liga
aston villa
2:1
ajax
Európa-liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ajax

Az Aston Villa után a hétvégi bajnokin sem tudott nyerni az Ajax együttese, a középmezőnyben levő Sittard ellen játszottak döntetlent. A mérkőzésen Kenneth Taylor és Brian Brobbey betalált, a kettő között viszont két gólt rúgott az ellenfél is.

Ahogy mondtam, az Ajaxnak a szezonja a hazai bajnokságban elúszott, a folyton bajnoki címért küzdő együttes most csak az ötödik, és már majdnem harminc pont a hátrányuk az élen álló PSV-vel szemben. Reális cél volt a dobogó, de már attól is tizenhárom pontra vannak, szóval inkább a negyedik hely lehet a maximum. Ott az AZ Alkmaar áll, előnyük hat pont.

Nem csak az Aston Villától állítottak ki embert a legutóbb, hanem az Ajaxtól is, három perccel Ezri Konsa lapja után mehetett zuhanyozni Tristan Gooijer is.

És mint mondtam, gól nem esett ezen a találkozón. Hatalmas csalódás, mert igazi gólőrületet vártunk.

Idegenben az Ajax elég kétarcú, az előző körben csak hosszabbítás után tudták legyőzni a Bodö/Glimt csapatát, előtte kikaptak az USV Herculestől a kupában (egy amatőr csapatról beszélünk!), azelőtt meg a Marseille győzte le őket még az EL-ben. Ja, majdnem kiment a fejemből: győzött itt az Alkmaar is, méghozzá nem is olyan régen, az volt az Ajax utolsó idegenbeli mérkőzése.

Sérültek: Gaston Avila, Steven Berghuis, Steven Bergwijn, Amourricho van Axel Dongen.

A várható kezdőcsapat:

Ramaj – Rensch, Kaplan, Hato – Gaaei, Hendersno, Mannsverk, Sosa – Hlynsson, Brobbey, Taylor

Tippelde

Nézem ezt az Ajaxot, és azon gondolkozom, hogy nem tudták őket megverni az angolok? Most is ez jár a fejemben…

Fő tippek:

1.: Aston Villa győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

Egyéb tippek:

1.: Ollie Watkins bármikor szerez gólt

Tombolázz és nyerj! A Rabona 5.000 Ft után egy tombolaszelvényt ad, a fődíj pedig 820.000 Ft

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső