West Ham United – Freiburg: Fogadási Tippek és Európa-liga Előzetes – 2024.03.14.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 március 12.
West Ham United
Teljesítmény:
D V N N V
  • London Stadium
  • Március 14. 18:45
Nézd élőben itt:
Rabona
Freiburg
Teljesítmény:
N N D V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Nem sokszor szoktunk olyat írni, hogy egy angol és egy német csapat folyamatosan találkozik egymással, de most mégis. Ez lesz a West Ham United és a Freiburg idei negyedik közös összecsapása! Hiszen az Európa-ligában már a csoportkörben is kétszer találkoztak, majd úgy hozta a sorsolás, hogy az egyenes kieséses szakaszban is összefutottak. Az első és második meccset az angolok nyerték, a harmadikat viszont a németek. Ha nem kapnak ki Sallai Rolandék az angol fővárosban, ők mennek tovább.

De meg lehet-e úszni a vereséget az amúgy jó erőkből álló kalapácsosok ellen? Véleményem szerint meg, mert David Moyes együttese nem a legjobb napjait éli. Rendkívül kiszámíthatatlanok, például a hétvégén a szinte fixen kiesőnek mondható Burnley-vel ikszeltek otthon…

Következzen a West Ham United – Freiburg találkozó!

West Ham United

Egyáltalán nem áll jól a West Ham szénája, és nem áll jól David Moyes szénája sem. A skót mester tavaly rendkívül gyengén teljesített a PL-ben, szerintem az mentette meg a menesztéstől, hogy az Európa-konferencialigát meg tudták nyerni.

Most egy fokkal – inkább kettővel – jobban teljesítenek hazájuk bajnokságában, de nagyon hektikusak, és emiatt az igazi áttörésre nincs esélyük. Lehet, hogy ismét az Európa-liga szolgálhat menekülőútként? Lehet, de az EL azért nehezebb terep, mint az EKL.

Nézzük, hogyan mutat most a WHU a PL-ben:

Az együttes továbbra is a hetedik helyen, ám a hétvégi botlásuk miatt az MU és a Tottenham is eltávolodott tőlük, míg a Brighton – Wolverhampton – Newcastle trió közelebb lépett.

Az európai kupaszereplés kivívására egyre fogy az esély, főleg, ha a kötelező győzelmeket sem tudják hozni még. Márpedig a Burnley ellen győzni kellett volna.

A Vincent Kompany által dirigált újonc a tabella utolsó előtti helyén áll jelen pillanatban, összesen húsz alkalommal kaptak ki, de a West Ham így sem tudta őket legyőzni hazai környezetben. A 2-2-es eredményt hazai részről Lucas Paqueta és Danny Ings szállították azután, hogy a vendégek 2-0-ra elhúztak.

A forma tehát teljesen kétségbeejtő, az utóbbi tíz tétmeccsükből kettőt nyertek, egyet az Everton, egyet a Brentford ellen, tehát a PL alsóházának tagjait tudták csak megverni.

Hazai pályán egy meccset nyertek az utolsó ötből, egyszer kikaptak (6-0-ra az Arsenaltól), háromszor ikszeltek (Bristol City, Bournemouth, Burnley).

A hétvégén Nayef Aguerd megsérült, valószínűleg csütörtökön nem játszhat. Mellette sérült még Emerson Palmieri, valamint Maxwel Cornet.

A várható kezdőcsapat:

Areola – Coufal, Mavropanos, Zouma, Cresswell – Soucek, Alvarez – Kudus, Ward-Prowse, Paqueta – Bowen

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi három egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2024.03.07.Európa-liga
freiburg
1:0
west ham
Európa-liga
2023.12.14.Európa-liga
west ham
2:0
freiburg
Európa-liga
2023.10.05.Európa-liga
freiburg
1:2
west ham
Európa-liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Freiburg

Megszakadt a Freiburg rossz sorozata a Bundesligában! Hatalmas szó ez, Christian Streichék a legutóbbi hat mérkőzésükön alulmaradtak vagy döntetlent játszottak. Még olyan simának tűnő mérkőzéseken is buktak, mint mondjuk a Werder Bremen elleni, az Augsburg elleni…

A VfL Bochum is nehezebben került kétvállra, mint arra sokan számítottak volna, de végül Maximilian Eggestein és Michael Gregoritsch góljaival győztek a vendégek. Sallai Roland kezdőként 69 percet kapott, Szalai Attila ismét nem jutott szóhoz.

A gárda csak a 8. a bajnokságban, és ami probléma, hogy a hatodik helyen álló Frankfurt messze tőlük, hét pont most a lemaradásuk velük szemben.

Ami a WHU elleni mérkőzést illeti: A csoportkörben kétszer sem tudtak nyerni az angolok ellen, de a múlt héten Sallai Roland gólpasszából Michael Gregoritsch győzelmet jelentő gólt szerzett.

Az előny szűk, de ezt a West Hamet idegenben féken tartani nem biztos, hogy lehetetlen küldetés.

Az más kérdés, hogy a Freiburgnak távol az Europa-Parktól nem megy a játék. A legutóbbi öt meccsükből hármat buktak el, egyszer ikszeltek, egyszer nyertek.

Az alábbi játékosok fognak hiányozni: Max Rosenfelder, Daniel-Kofi Kyereh, Kenneth Schmidt, Philipp Lienhart, Noah Weisshaupt, Jordy Makengo.

Megint kiesett valaki a védelemből, ennek ellenére Szalai Attila kezdetésére nem számítunk.

A várható kezdőcsapat:

Atubolu – Sildillia, Ginter, Gulde, Günter – Höfler, Eggestein – Doan, Grifo, Sallai – Gregoritsch

Tippelde

Úgy gondolom, bármelyik csapat is nyerjen, a difi maximum egy gól lesz. Szoros csata várható, aki hibázik, az kiesik. A West Ham van lépéskényszerben, a Freiburg türelmesen várhat, kontrázhat, amit csak akar, amíg az eredmény 0-0. Vagy amíg ők vezetnek…

Fő tippek:

1.: Döntetlen

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

Egyéb tippek:

1.: Kiállítás a mérkőzésen: Igen

2.: Szögletek száma: Over 8,5

Versenyezz más Ivibet játékosokkal és szerezz ingyenes fogadásokat! Több mint 2.400.000 Ft összdíjazás!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső