Villarreal – Olympique Marseille: Fogadási Tippek és Európa-liga Előzetes – 2024.03.14.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 március 13.
Villarreal
Teljesítmény:
N V N N D
  • Estadio de la Cerámica
  • Március 14. 18:45
Nézd élőben itt:
Rabona
Olympique Marseille
Teljesítmény:
N N N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mára csak és kizárólag a második és harmadik számú kupasorozatból fogunk meccseket adni nektek. A hétvégi események tükrében igyekszünk még jobban, igyekszünk jobban teljesíteni, mert bár jó néhány szép eredményt elcsíptünk, néhány buktató azért volt.

Talán ez a párharc már eldőlt. Nem is csak talán, hanem szinte biztosan. A Villarreal négy kapott góllal tért haza Marseille-ből, a visszavágón a franciáknak elég nem kikapni négy góllal… Ami azért valljuk be, elég nehéz lenne.

Alaposan helybenhagyták Marcelino csapatát, nem jött össze tehát a visszavágás korábbi csapata ellen. A tét most az, hogy a sárga tengeralattjáró szépen búcsúzzon az EL-től.

Jöjjön a Villarreal – Olympique Marseille találkozó!

Villarreal

Nagy dérrel-durral harangoztuk be a múlt héten a Villarreal marseille-i vendégjátékát, ugyanis volt egy különös pikantériája a dolgoknak: Marcelino, a spanyol csapat edzője épp a Marseille-től tette át a székhelyét a sárga tengeralattjáróba, miután egy szurkolói csetepaté akaratlan részese lett, és inkább a távozás mellett döntött.

Vártuk az összecsapást, főleg azután, hogy mind a Marseille, mind a Villarreal 5-1-es győzelmet aratott a meccset megelőzően a bajnokságban. Potyogtak a gólok az EL-meccsen is, de ennek csak a franciák örülhettek. Négy gólt rúgtak hazai környezetben ellenfelüknek, ezzel a kiesés szélére sodorták Gerard Morenoékat.

Nem túlzás azt mondani, még ilyen arányban is megérdemelt volt a hazaiak győzelme, a spanyolok összesen egyszer lőttek kapura, az sem talált kaput. Ellenfelüknél ez kicsit jobb volt.

A gárdát nem törte meg a súlyos vereség, és a hétvégén a Real Betis ellen már egy jobb arcukat mutatták. Ekkor is idegenben léptek pályára, és Alex Baena, Sokratis (öngól) és Alexander Sörloth góljaival megnyerték a meccset 2-3-ra. A hajrában volt egy kis balhé, Chimy Avila és Alberto Moreno akaszkodtak össze, ami miatt mindkettejüket piros lappal jutalmazták.

Hazai pályán decemberben kaptak ki utoljára, azóta öt meccsen kétszer nyertek, háromszor ikszeltek.

Az EL-ben eddig három találkozót játszottak otthon, ebből kettőt megnyertek, egy döntetlent értek még el.

Izomsérülése miatt kétséges Kiko Femenia játéka, mellette biztosan kimarad Juan Foyth, Denis Suarez, Ramon Terrats, Alfonso Pedraza és Raúl Albiol játéka.

A hétvégi kezdőcsapat részben valósulhat meg tehát.

A várható kezdőcsapat:

Jörgensen – Bailly, Cuenca, Mandi, A. Moreno – Traore, Comesana, Parejo, Baena – G. Moreno, Sörloth

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi három egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2024.03.07.Európa-liga
marseille
4:0
villarreal
Európa-liga
2021.07.31.Barátságos Mérkőzés
marseille
2:1
villarreal
Barátságos Mérkőzés
2018.07.21.Barátságos Mérkőzés
marseille
1:1
villarreal
Barátságos Mérkőzés
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Olympique Marseille

Elkiabálni nem lehet, de azért úgy nézem, bejött a Marseille számára az újabb edzőváltás. Az elefántcsontparti szövetségi kapitányt torna közben menesztették, azonban sokáig nem maradt munka nélkül, Jean Louis Gasset egyből a Velodrome-ban kötött ki.

A rutinos mester pedig felrázta az addig botladozó együttest. Mikor a Brest ellen kikapott a csapat, várható volt, hogy Gennaro Gattusotól megválnak, ez meg is történt. Gasset azonnal beugrott, és pár nappal később már ő irányította az együttest a Shakhtar Donetsk elleni EL-meccsen. És a csapat azóta csak nyeri a mérkőzéseit. 3-1 az ukránok ellen, 4-1 a Montpellier ellen, 5-1 a Clermont ellen, 4-0 a Villarreallal szemben és 2-0 a Nantes ellenében. Elég jó kis eredménysor.

A Villarreal ellen igazán Pierre-Emerick Aubameyang tűnt ki, aki két gólt szerzett, mellette még Jordan Veretout talált be, illetve volt egy öngól, amit Mosquera szerzett.

A Nantes ellen ismét a gaboni villant, nem is egyszer, megint kétszer tette ezt.

A csapat újra versenyben van a dobogóért Franciaországban, míg az EL-ben a legjobb nyolc között érezhetik magukat.

Idegenben Gasset előtt nem igazán ment, az elmúlt tíz meccsből négyet bukott el a csapat, háromszor ikszelt, háromszor nyert. Ezek az eredmények szinte mind Gattusohoz köthetők.

Sérültjeik közé tartozik Valentin Rongier, Amir Murillo, Bilal Nadir és Samuel Gigot, illetve Pablo Ruiz, aki már régóta kiesett.

A várható kezdőcsapat:

Lopez – Clauss, Mbemba, Balerdi, Merlin – Ounahi, Kondogbia, Harit – Sarr, Moumbagna, Ndiaye

Tippelde

Az, hogy a Marseille továbbjut, szinte kész tény. Négy gólt nem fognak kapni a Villarrealtól anélkül, hogy közben egyet se rúgjanak. Emiatt Gasset egy kicsit tartalékosan is pályára küldheti a fiúkat, persze úgy, hogy közben a meghatározó játékosok a kispadon ülnek.

Fő tippek:

1.: Döntetlen

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

Egyéb tippek:

1.: Sárga lapok: Over 3,5

2.: Szögletek száma: Over 8,5

3.: Gól az első félidőben

Tippelj és nyerj Mike Tyson bónuszával a Rabona irodájánál!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső