Aston Villa – Burnley: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2023.12.30.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 december 29.
Aston Villa
Teljesítmény:
V D N D N
  • Villa Park
  • December 30. 16:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Burnley
Teljesítmény:
V N V D V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Íme, itt jön az év utolsó tippje. Nem kell neki nagy feneket keríteni, úgy gondoltuk, egy lightosabb mérkőzéssel zárunk. A helyszín ismét Anglia, azon belül is a Premier League, hiszen ők még Szilveszter napján is játszanak. Az Aston Villa – amelynek esélye volt arra, hogy az első helyre kerüljenek karácsonyra, de láthatóan megijedtek a lehetőségtől – fogadja a Burnley csapatát, amely újoncként nem többet szeretne, csak bennmaradni.

Az egykori kiváló védő, Vincent Kompany által dirigált együttes messze a csúcsformától, míg a Championship küzdelmeit simán megnyerték, addig egy osztállyal feljebb már láthatóan vannak gondok.

Az online sportfogadás Magyarországon is elérhető egyik régi motorosánál, a 22betnél mindössze 1.40 a hazai siker, 9.50 a vendég, 5.50 az iksz.

Jöjjön az Aston Villa – Burnley találkozó!

Aston Villa

Megtorpant Unai Emery együttese, pont akkor, amikor a leginkább szükség lett volna győzelemre. Vagy inkább győzelmekre. A karácsony előtti meccsükön esélyük nyílt arra, hogy átvegyék a vezetést, és az Arsenal – Liverpool mérkőzés eredményének tudatában már az is tiszta, hogy ez nem csak ideiglenes vezetés lett volna. De Watkinsék elszúrták, a sereghajtó Sheffield United ellen hazai pályán képtelenek voltak nyerni, sőt még a döntetlen is nekik kedvezett, hiszen Nicoló Zaniolo a 97. percben egyenlített.

Mindenki azt hitte, a Manchester United ellen a csapat magára talált. Az első félidőben 2-0-ra vezettek – ezúttal John McGinn és Leander Dendoncker találtak be -, de ezt is elrontották, és a Unitednak sikerült a második játékrészben fordítania.

Így a Villa az első hely helyett maradt a harmadikon, a City elmaradt meccsének pótlása után előzheti őket, és már a közelben van a Tottenham is. Szerencséjükre ők tegnap kikaptak a Brighton ellen…

Nincs már hibátlan csapat hazai környezetben, a Villa volt az utolsó. Mondjuk még a mostani eredménysoruk is elképesztőnek mondható, hiszen nyolc győzelem mellett egyszer ikszeltek, még veretlenek.

Két hosszú távú sérültje van a csapatnak, Emiliano Buendía és Tyrone Mings, de mellettük is lesznek hiányzók: Youri Tielemans, Robin Olsen, Bertrand Traoré biztos kimaradnak sérülés miatt, Lucas Digne lehet, hogy nem tudja vállalni a játékot, Boubacar Kamara meg eltiltott lesz most is.

A várható kezdőcsapat:

Martínez – Cash, Konsa, D. Carlos, Moreno – D. Luiz, Dendoncker – Bailey, McGinn, Ramsey – Watkins

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.08.27.Premier League
burnley
1:3
aston villa
Premier League
2022.05.19.Premier League
aston villa
1:1
burnley
Premier League
2022.05.07.Premier League
burnley
1:3
aston villa
Premier League
2021.01.27.Premier League
burnley
3:2
aston villa
Premier League
2020.12.17.Premier League
aston villa
0:0
burnley
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Burnley

A Premier League nem egyenlő a Championshippel, erre hamar rájöttek Vincent Kompanyék. Akik a másodosztályban mindenkit maguk mögé utasítottak, míg kis túlzással a PL-ben őket utasítja mindenki maga mögé.

Az újon jelen pillanatban a tabella 19. helyét foglalja el, csak a Sheffield United gyűjtött kevesebb pontot náluk. Még nem kell készülni a következő másodosztályú szezonra, a lemaradásuk a már bennmaradó helyen szereplő Evertonhoz képest öt pont. És még azért van meccs, ahol lehet javítani. Nem biztos, hogy a Villa elleni lesz az, de épp a Sheffield mutatta meg, hogy McGinnéket is meg lehet fogni.

A Burnley az utolsó öt meccséből hármat elvesztett, egyszer ikszelt, egyszer nyert. Utoljára a Liverpool ellen játszottak, és bár az eredmény (0-2) nem ezt mutatja, de a Burnley-nek volt esélye a pontszerzésre.

Idegenben eddig 2-2-5-öt hoztak össze, ami nem is rossz, ezzel hat csapatot is előznek.

Kettő sérült játékosa van Kompanynak, Luca Koleosho és Jack Cork.

A várható kezdőcsapat:

Trafford – Vitinho, O’Shea, Beyer, Taylor – Odobert, Berge, Brownhill, Gudmundsson – Amdouni, Foster

Tippelde

Emerynek most kell megmutatni, hogy milyen képességekkel rendelkezik, két ilyen pontvesztés meg tudja zavarni a fejeket. A Villa nagyszerű csapat, és ha bajnok nem is lesz, a Bajnokok Ligája szereplést még el is csíphetik. De akkor a könnyű győzelmeknek könnyű győzelmeknek kell lennie…

Tippjeink a következők:

1.: Aston Villa győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

3.: Boldog Új Évet Kívánunk Mindenkinek!

Növeld a szorzóidat! Tégy egy multifogadást a 20BET oldalán, és nyerj akár 100%-kal több pénzt!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső