Granada – Cadiz: Fogadási Tippek és LaLiga Előzetes – 2024.01.03.

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2024 január 02.
Granada
Teljesítmény:
V V D V V
  • Nuevo Los Cármenes
  • Január 03. 17:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Cadiz
Teljesítmény:
D D D V D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

És már el is érkeztünk a kezdéshez. Nem sokat pihentünk Szilveszter után, de nincs megállás, a spanyolok már ma este játszani kezdenek. A mai meccsekről már nem írunk, de a holnapi és a csütörtöki találkozókról már igen.

És igen, a mai nap teljesen spanyol lesz, semmi más nem jön, csak öt LaLiga-mérkőzés.

Elsőként egy olyan, ami nem biztos, hogy megfogja a sportfogadás kedvelőit, a Granada – Cadiz nélkülözhet mindenfajta izgalmat. Vagy épp a forduló legjobb meccse is lehet. Hiszen két kiesés ellen menekülő együttesről van szó, az ilyen meccseket nem szokása elengedni a csapatoknak.

Az Unibetnél 2.23 most a hazaiak győzelme, 3.15 a döntetlen, 3.65 a vendégsiker.

Granada

Nem úgy sült el az idénynek az első fele, ahogy arra a Granadánál számítottak. Novemberig bírták Paco Lopezzel a kispadon, a hónap végére viszont úgy döntöttek (főleg, hogy egy fontos rangadót buktak el 3-1-re az Alaves ellen), a spanyolnak mennie kell. Érkezett Alexander Medina, egy uruguayi edző, aki Európában még nem tette le a névjegyét, és nagyon úgy tűnik, hogy a Granadával nem is fogja. Semmi nem változott gyakorlatilag, így a vezetőségnél el lehet azon gondolkozni, hogy nem az edző minden probléma forrása.

A csapat jelen pillanatban a 18. helyen áll a 20 csapatos bajnokságban, és meglehetősen messze vannak a még bennmaradást érő helyektől. A mostani riválisuk, a Cadiz – akik a 16., vagyis még LaLigát érő helyen állnak -, hét ponttal szerzett többet.

Az utolsó öt meccsen Uzuniék egy pontot szereztek, csak halkan jegyzem meg, Medina eddig négy meccsből hármat elbukott. Utoljára a Sevilla győzte le őket simán, már félóra után eldőlt a találkozó, végül az andalúz házi-rangadót 3-0-ra nyerte a Sevilla.

A gárda idegenben egy pontot szerzett, míg otthon hetet. Erre építhetnek. Mérlegük egyébként 1-4-4.

Úgy néz ki, Jesús Vallejo és Raúl Fernández nem tudják majd vállalni a játékot sérülés miatt.

A várható kezdőcsapat:

Ferreira – Sanchez, Miquel, Torrente, Neva – Gumbau, Ruiz – Uzuni, Villar, Zaragoza – Boye

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2022.02.28.La Liga
granada
0:0
cadiz
La Liga
2021.12.13.La Liga
cadiz
1:1
granada
La Liga
2021.05.02.La Liga
granada
0:1
cadiz
La Liga
2020.10.04.La Liga
cadiz
1:1
granada
La Liga
2019.05.26.La Liga 2
granada
1:1
cadiz
La Liga 2
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Cadiz

Már fentebb olvasva is kiderülhetett, hogy a Cadiznál sincs rendben minden, viszont most meg is erősítem ezt: A Cadiznál sincs rendben minden. A sárgamezesek ugyan jelenleg bentmaradást érő helyen vannak, ez azonban gyorsan változhat. A Granada és az Almeria ugyan meglehetősen messze van tőlük, de a Celta Vigo egy győzelemnyire. Egy fél szezon pedig hátra van…

A Cadiz 2-9-7-es mérleget hozott össze, majdnem annyi a döntetlenjük, mint az ebben élenjáró Real Betisnek. A különbség annyi, hogy a Cadiznak sokkal több a veresége.

Mondjuk az elmúlt időszakban nem igazán tapasztalták meg a vereség ízért, a legutóbbi öt bajnokijukon ikszeltek. Utoljára a Real Madridtól kaptak ki, illetve a kupában meglepetésre az Arandinától 2-1-re.

Idegenben még nyeretlenek, 0-4-5-öt hoztak össze, majdnem háromszor annyi gólt kaptak, mint amennyit rúgtak…

Itt egy fokkal több a sérült, biztosan kimarad Roger Marti és Ivan Alejo, kétséges Gonzalo Escalante és Luis Hernández játéka.

A várható kezdőcsapat:

Ledesma – Carcelen, Fali, Chust, Pires – Navarro, Fernandez, Alcaraz, Sobrino – Ramos, Gomez

Tippelde

Megmondom őszintén, ritka, amikor a spanyoloknál egy ilyesfajta kiesési rangadó gólgazdag eredményt hoz. Most sem a remek futballra számítunk, inkább a küzdésre meg a fogcsikorgatásra…

Tippjeink a következők:

1.: Döntetlen

2.: Két és fél gól alatti eredmény

Tombolázz és nyerj! A Rabona 5.000 Ft után egy tombolaszelvényt ad, a fődíj pedig 820.000 Ft

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső