Juventus – AS Roma: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes – 2023.12.30.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 december 29.
Juventus
Teljesítmény:
N D N N D
  • Allianz Stadium
  • December 30. 20:45
Nézd élőben itt:
Rabona
AS Roma
Teljesítmény:
N V N D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Már itt is vagyunk újra, de ma is csak két meccs erejéig ugrottunk be, aztán még pihenünk egy kicsit. Az év utolsó előtti tippje következik itt a blogon, igyekeztünk valami különlegeset választani. A rengeteg angol meccs – valljuk be – nem igazán hozott lázba bennünket, ezért másfelé fordultunk. Egyébként nem azt mondom, hogy nem lesznek jó meccsek a Premier League-ben vagy a Championshipben, de nekünk valami igazán nagy rangadó kellett, és ezt a Serie A-ban meg is találtuk.

Szombaton este rendeznek egy találkozót Torinóban, ami szerintem a sportfogadás kedvelőinek figyelmét épp annyira felkeltette, mint a futballszurkolókét. Jön ugyanis a Juventus – AS Roma.

Mindig érdemes figyelni az ilyen meccsekre, egyrészt várható a jó futball, várható némi balhé is – főleg, ha José Mourinho is a képlet részét képezi -, és várható az is, hogy a bukik jó kis szorzókat adjanak.

Az aranyra hajtó öreg hölgy a favorit, a Librabetnél 2.00 a hazai siker, 4.20 a fővárosiak győzelme, 3.30 a döntetlen.

Juventus

Miután ebben a szezonban az európai kupaszereplés miatt nem kell aggodalmaskodni, a Juventus célja nem más, minthogy visszaszerezze a Serie A első helyét. Az út, amin elindultak jó, de még mindig nem elégséges. És őszintén szólva ez a keret nem biztos, hogy alkalmas arra, hogy bajnok legyen. Ám könnyedén rám cáfolhatnak, mindössze négy ponttal vannak lemaradva az Inter mögött, ami azért nem rossz.

A várhatóan nyáron távozó Max Allegri eddig a bajnokságban 12 győzelmet aratott, négyszer ikszelt, és csak egy alkalommal kapott ki. Az utolsó öt meccsén két döntetlen mellett háromszor nyertek, győztesen hagyták el a pályát legutóbb, a Frosinone ellen is. Az újonc idén meglehetősen nagy falatnak bizonyul több erősebb együttes számára is, nemrég a Napolit 4-0-ra verték például a Coppa Italiában. Ám a Juve megfogta őket is, a fiatal Kenan Yildiz gólja után még egyenlítettek a hazaiak, de Dusan Vlahovic góljára nem volt már válaszuk.

Hazai pályán a Juve az egyik legjobb az olaszoknál, és az egyetlen, amelyik még nem kapott ki otthoni közönség előtt. Hat győzelem mellett két döntetlenjük van.

Moise Kean, Alex Sandro és Mattia De Sciglio sérültek, míg a Paul Pogba – Nicoló Fagioli kettős eltiltását tölti, előbbi doppingolt a gyanú szerint – ami már nem is annyira gyanú, mert a B-minta is pozitív lett -, míg Fagioli tiltott sportfogadás miatt marad ki.

A várható kezdőcsapat:

Szczesny – Gatti, Bremer, Danilo – Cambiaso, McKennie, Locatelli, Rabiot, Kostic – Chiesa, Vlahovic

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.03.05.Serie A
roma
1:0
juventus
Serie A
2022.08.27.Serie A
juventus
1:1
roma
Serie A
2022.01.09.Serie A
roma
3:4
juventus
Serie A
2021.10.17.Serie A
juventus
1:0
roma
Serie A
2021.02.06.Serie A
juventus
2:0
roma
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

AS Roma

Pár ponttal le van maradva a Juventushoz képest José Mourinho együttese, az AS Roma jelenleg a tabella hatodik helyét foglalja el, 12 pont a difi közöttük.

A Special One meglehetősen hektikusan teljesít, már öt vereséget számlálnak, ami nagyban nehezíti a dolgukat abban, hogy mondjuk BL-t érő helyre kerüljenek. Lemaradásuk a negyedik Bolognával szemben három pont. Épp tőlük kaptak ki utoljára… Ám a legutolsó meccsük nem Mottáék ellen volt, hanem a Napoli ellen. A címvédőről tudjuk, hogy árnyéka önmagának, és ezúttal sem sikerült pontot szerezniük. Egészen sokáig nem született gól, majd Matteo Politano kiállítása felborította a pályát, és ezt követően érkeztek a hazai találatok: Előbb Lorenzo Pellegrini talált be, majd a lefújást megelőzően még Romelu Lukaku is.

Otthon sokkal erősebb a Roma, idegenben eddig csak két győzelmet számlálnak, kétszer ikszeltek, és már négy vereségük van.

Ha minden igaz, egyedül Chris Smalling és Tammy Abraham nem játszhat, mindkét angol játékos sérült.

A várható kezdőcsapat:

R. Patricio – Mancini, Llorente, Ndicka – Kristensen, Cristante, Paredes, Bove, Zalewski – Belotti, Lukaku

Tippelde

Hazai pályán még senki nem tudta megfogni a Juvét, a Roma pedig különösen gyenge mutatókkal rendelkezett idegenben. Szóval arra felé mutat minden, hogy az öreg hölgy ezúttal is győzedelmeskedik.

Tippjeink a következők:

1.: Juventus győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

Tombolázz és nyerj! A Rabona 5.000 Ft után egy tombolaszelvényt ad, a fődíj pedig 820.000 Ft

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső