West Ham United – Liverpool: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2024.04.27.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 április 25.
West Ham United
Teljesítmény:
V D V V N
  • London Stadium
  • április 27. 13:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Liverpool
Teljesítmény:
V N N V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Triplázás helyett szinte üres kéz. Ez a Liverpoolra vonatkozik, de ugyanúgy vonatkozhatna a West Hamre is. Csakhogy David Moyes együttesétől senki nem várta, hogy trófeát vagy trófeákat fognak nyerni idén. A Pooltól viszont igen.

Az utolsó idényét töltő Jürgen Klopp tegnap este csalódottan nyilatkozott, miután csapata a szezon egyik legfontosabb meccsét elveszítette. Nem csak az a fájó, hogy az Everton legyőzte őket, hanem az, hogy ezzel a vereséggel biztosan kiszállnak a bajnoki versenyfutásból, illetve a játék is elég gyenge volt.

A német egy Ligakupával kell, hogy beérje, de persze nem fogják feladni, amíg biztossá nem válik az, hogy nem lehetnek bajnokok.

A szombat délután kezdődő West Ham United – Liverpool mérkőzés ezért is lesz izgalmas.

West Ham United

Abszolút hullámzó teljesítményt nyújtott idén a West Ham United, a tavalyihoz képest viszont – a bajnokságban – így is előrébb léptek. Mondjuk még nincs vége, David Moyes csapata pedig szörnyű formában van, ebből még bármi lehet. Pontosabban bármi már nem. Nem lesz bajnok a WHU, nem fognak kiesni. De a fejlődés elmaradhat, illetve az már eldőlt, nemzetközi kupát nem fognak nyerni. Tavaly azt nyertek, az EKL fináléjában legyőzték a Fiorentinát, idén viszont a Bayer Leverkusen kiejtette őket.

Maradt a bajnokság, ahol még ideális esetben – és reálisan nézve – a hatodik helyre odaérhetnek. Ám most nem úgy tűnik, hogy ebből lesz is valami.

A fővárosiak az utolsó öt meccsükön egyszer nyertek, egyszer ikszeltek, háromszor kikaptak. Többek között a hétvégén, a Crystal Palace elleni találkozójukat is elbukták, nem is akármilyen körülmények között: öt gólt kapva. Ők is rúgtak kettőt Michail Antonio és Dean Hendersonnak köszönhetően (utóbbi öngól volt), de azzal persze semmire sem mentek.

Nyolcadik helyen állnak, ám a körülöttük levők kevesebb meccset játszottak, így van ennél lejjebb.

Nem garancia a győzelemre a hazai pálya adta előny, mert a kalapácsos srácok egyáltalán nem meggyőzők saját otthonukban. Mérlegük 6-7-4, négy mérkőzés óta nyeretlenek.

A felnőttekhez tartozó George Earthy mellett Konstantinos Mavropanos, Nayef Aguerd és Jarrod Bowen nem játszhat, magyarul három kulcsjátékos is kimarad.

A várható kezdőcsapat:

Areola – Coufal, Zouma, Ogbonna, Emerson – Soucek, Alvarez – Kudus, Ward-Prowse, Paqueta – Antonio

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.12.20.Angol Ligakupa
liverpool
5:1
west ham
Angol Ligakupa
2023.09.24.Premier League
liverpool
3:1
west ham
Premier League
2023.04.26.Premier League
west ham
1:2
liverpool
Premier League
2022.10.19.Premier League
liverpool
1:0
west ham
Premier League
2022.03.05.Premier League
liverpool
1:0
west ham
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Liverpool

Kész, a Pool tényleg szétesett a végére. Nem tudni, hova tűnt a tűz a játékosokból, mi fogta meg őket ennyire, de az elmúlt egy hónapban elintézték, hogy több kupát ne nyerjenek már. Ezzel valahol dicstelenül ér véget a Klopp-éra, a német mindenképp megérdemelt volna egy bajnoki címet búcsúzásképp.

Igaz, a második helyen áll a csapat, de már csak négy forduló van hátra. Az Arsenal három ponttal előttük, nem is beszélve a Cityről, akik két mérkőzéssel vannak lemaradva – ma este a Brighton ellen fognak játszani, valamint van még egy elmaradt meccsük.

A Pool az Atalanta elleni zakó idején már nem volt csúcsformában, 3-0-s vereséget szenvedtek az olaszoktól, a PL-ben kikaptak a Crystal Palace-tól, majd most az Evertontól.

A labdabirtoklás fullasztó volt, lövésekből több volt a vendégek oldalán, gólból viszont a kékek készültek jobban. A mester a meccs után a szurkolóktól bocsánatot kért, kifejezte, hogy fogalma sincs, mi történik a csapatával. Én tudom, elfáradtak. Fejben és fizikálisan egyaránt.

Újabb idegenbeli mérkőzés következik, a csapat 9 meccset nyert meg, 5-ön ikszelt, 3-szor kapott ki távol az Anfieldtől.

Sérültek: Diogo Jota, Conor Bradley, Thiago Alcantara, Joel Matip, Cody Gakpo.

A várható kezdőcsapat:

Alisson – Alexander-Arnold, Konaté, van Dijk, Robertson – Szoboszlai, Endo, Mac Allister – Salah, Nunez, Diaz

Tippelde

Egyik csapat sincs mentálisan a toppon, de a Poolt mindenesetre jobban megfogja érinteni az, hogy szétestek a szezon végére. Ez pedig esély a mostanában bakit bakira halmozó kalapácsosok számára.

Fő tippek:

1.: West Ham győzelem vagy döntetlen

2.: Két és fél gól feletti eredmény

Heti Reload bónusz a Powbet oldalán! A bónusz mértéke 50%, legfeljebb 150.000 Ft-ig

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső