Aston Villa – Lille: Fogadási Tippek és EKL Előzetes – 2024.04.11.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 április 10.
Aston Villa
Teljesítmény:
D V N D N
  • Villa Park
  • április 11. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Lille
Teljesítmény:
N N D D D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mai napunk utolsó meccse nem a második számú kupasorozatból érkezik. Nem is lenne ez lehetséges, mert már csak nyolcan vannak ott versenyben. Helyette áttérünk a harmadik számúra, vagyis az Európa-konferencialigára, amelyből igyekeztünk a legjobb meccset kiválasztani. Aztán persze kiderül majd, hogy igazunk lett-e. Az Aston Villa – Lille a két legpatinásabb csapat összecsapása lesz véleményünk szerint, akik még talpon vannak ebben a sorozatban.

A Villa a végső győzelemre is esélyes, a Lille nemkülönben. Ezért is lesz baromi izgalmas ez a mérkőzés.

Mondjuk ez nagyban függ attól is, hogy Unai Emeryék épp melyik arcukat mutatják. Ugyanis előfordul velük – egyre gyakrabban -, hogy csupán árnyékuk önmaguknak. És akkor hazai pálya ide-oda, a Lille győzelemmel térhet haza.

Aston Villa

Csodájára jártak az Aston Villának a szezon elején, ám mostanság egy kicsit megkopott a birminghamiek fénye. A gárdát irányító Unai Emery próbálkozik visszatérni a helyes irányba, de látható, hogy a csapat kerete nem annyira mély, hogy minden egyes sorozatban, melyen pályára lépnek, kitartsanak erővel. Ahogy a Liverpoolnál, úgy a Villánál is azt érzem, hogy a fő cél a minél jobb helyezés a Premier League-ben, minden más másodlagos.

Az együttes viszont túl sokat hibázott, és a céljától messzebb került. A Tottenham a hétvégén sikeresen megelőzte őket, így már csak az ötödikek. Mivel az első négy helyezett kerül a Bajnokok Ligájába, a Villa most minden erejével azon lesz, hogy visszaelőzze a fővárosi gárdát. Nem lesz egyszerű, mert ugyan pontazonosság lépett fel, a Spursnek van egy elmaradt meccse.

A PL-ben a csapat az utolsó öt meccséből csak egyet nyert meg, kétszer ikszelt, kétszer kikapott.

Most épp a Brentford fogta meg őket, fordulatos mérkőzésen játszottak 3-3-at. Betalált hazai részről Ollie Watkins kétszer, valamint a nemrég szerződtetett Morgan Rogers is gólnak örülhetett.

Az EKL előző körében a Villa az Ajaxszal játszott, azzal az Ajaxszal, mely a korábbi években megmutatta, hogy az utánpótlásképzés még mindig az ő asztaluk. Ez a mostani szezonjuk azonban sokkal gyengébb, így nem meglepő, hogy a Villa végül 4-0-val jutott a negyeddöntőbe.

Hazai pályán erősebbek, kiegyensúlyozottabbak, de már itt is be-becsúsznak gyengébb eredmények, gondoljunk csak a hétvégi ikszre, a Tottenham elleni 0-4-re vagy a Newcastle elleni 1-3-ra.

Újra pályán lehet az EL-ben Nicoló Zaniolo, aki a hollandok ellen eltiltott volt, a pályán lesz a sérüléséből felépült Emiliano Martínez, valamint a bajnokikat eltiltás miatt kihagyó John McGinn is. De még így is sokan nem segíthetnek, mint Emiliano Buendia, Tyrone Mings, Jacob Ramsey, Boubacar Kamara és Matty Cash.

A várható kezdőcsapat:

Martinez – Konsa, D. Carlos, P. Torres, Moreno – Bailey, D. Luiz, McGinn, Rogers – Diaby, Watkins

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2002.08.07.Intertotó Kupa
aston villa
0:2
lille
Intertotó Kupa
2002.07.31.Intertotó Kupa
lille
1:1
aston villa
Intertotó Kupa
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Lille

Erőteljesen visszaesett az utóbbi években a Lille együttese, de Paulo Fonseca láthatóan kihozta belőlük a maximumot. A francia gárda a bajnokságban a dobogóért küzd, elérhetik a második és a harmadik helyet, ami mindenképp előnyös volna. A negyedik pozíció ugyanis a BL-ben csak selejtezőt ér, annál feljebb viszont főtáblát kapnának. A csapat hátránya a Monacoval szemben három pont, míg a Brest négy egységgel van előttük.

A portugál mester a hétvégén nagy rangadót nyert meg meglehetősen simán, a kissé formáját elvesztő Marseille-t 3-1-re verték Jonathan David, Remy Cabella és Gabriel Gudmundsson góljaival.

Formájuk jó, tíz meccsből ötöt nyertek, háromszor ikszeltek, kétszer kaptak ki az elmúlt időszakban.

Az EKL-ben a Sturm Graz-cal futottak össze az előző körben, az idegenben elért 0-3 után otthon már félgőzzel is elérték a továbbjutást, ott egy döntetlent ki tudtak harcolni Affengruberék.

Azért az idegenben nyújtott teljesítményük miatt aggódhatnak kicsit, még úgy is, hogy az utolsó három meccsükön veretlenek maradtak. Előtte viszonylag sokat hibáztak, és olyan helyeken is botlottak, mint a Strasbourg vagy a Toulouse otthona.

Aki biztosan nem játszhat, az Andrej Ilic, Tiago Morais és Samuel Umtiti, de kérdéses még Angel Gomes játéka is.

A várható kezdőcsapat:

Chevalier – Santos, Diakite, Yoro, Ismaily – B. Andre, Bentaleb – Zhegrova, Cabella, Haraldsson – David

Tippelde

Abszolút van esélye a vendégeknek, mert az Aston Villa hajlamos mostanában a gyengébb játékra, már otthon is. Ettől függetlenül mi inkább őket favorizáljuk, de ahhoz a legjobbjukat kell majd nyújtaniuk.

Fő tippek:

1.: Aston Villa győzelem vagy döntetlen

2.: Két és fél gól feletti eredmény

Ha nem vagy jó formában, a 22bet akkor is segít: Húsz vesztes fogadás után bónuszt kapsz az irodától.

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső