Augsburg – Union Berlin: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes – 2024.04.12.

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2024 április 11.
Augsburg
Teljesítmény:
V D N N N
  • WWK Arena
  • április 12. 20:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Union Berlin
Teljesítmény:
V D N N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Kicsit visszafogott lesz a mai napunk, nem a rangadók napja lesz a péntek. Merthogy javában onnan hoztunk nektek meccseket, kivéve egyet. De azt a végére hagyjuk. Tudhatjátok, nem mindig a rangadókra bukom, így az Augsburg – Union Berlin mérkőzést sem azért választottam, mert akkora meccsnek néz ki. Hanem mert látok benne fantáziát.

Tavaly erre simán kettest mondtam volna (amúgy akkor tévedtem volna), de most már változtak az erőviszonyok. Míg az Augsburg közvetlenül az élmezőny alatt foglal helyet, addig a fővárosi ellenfél csak az alsóházban található.

És mégsem lehet azt mondani, hogy egyértelmű volna ez a meccs…

Augsburg

Majd másfél éven át ült Enrico Maassen az Augsburg kispadján, de nem voltak megelégedve a német munkájával, így októberben menesztették. Úgy gondolom, jól döntöttek, de könnyen okoskodom, egyszerűen ránéztem a tabellára. A helyére érkező Jess Thorup ugyanis őrült nagy menetelésbe kezdett, és az általában alsóházas Augsburgból csinált egy jó csapatot. Láttunk már ilyet, hogy egy kiesőjelöltet összekapnak, vegyük például a Mainzot, amely tavaly az egyik legkellemesebb meglepetés volt a német bajnokságban. Most meg könnyen lehet, hogy ki fognak esni…

Az Augsburg előtt tehát ott a jó példa, de ott a veszély is egyben. A gárda most a 7. helyet foglalja el, kis szerencsével még akár az Eintracht Frankfurtot is megelőzhetik, akár még a nemzetközi kupákban is indulhatnak, de azt hiszem, a szurkolóik már azzal elégedettek lehetnek, hogy kedvenceik nem izzadnak a bennmaradásért.

A gárda a válogatott szünet óta nem találja önmagát, előtte zsinórban négy bajnokit nyertek, azóta viszont ikszeltek a Köln ellen, majd a hétvégén 3-1-re kaptak ki a Hoffenheimtől. Esélyük sem volt a győzelemre, de a pontszerzésre igen. Az első félidőben 2-0-ra elhúztak a hazaiak, de Ermedin Demirovic szépítése után felmerült a döntetlen lehetősége. Végül a kitámadó vendégek egy kontragólt kapva 3-1-es vereséget szenvedtek.

Ez még így is nagyon szép eredmény, de nem biztos, hogy így marad. Hat forduló van még, mateimatikailag még ki is eshetnek. Csak nem fognak, legfeljebb, az alsóházba esnek vissza.

Otthon ötször nyertek, háromszor kaptak ki és hatszor ikszeltek.

Sérültjeikből majdnem össze lehetne hozni egy teljes kezdőt, hiszen Iago, Elvis Rexhbecaj, Fredrik Jensen, Kristijan Jakic, Kevin Mbabu, Niklas Dorsch, Reece Oxford, Raphael Framberger és Robert Gumny sem bevethető.

A várható kezdőcsapat:

Dahmen – Gouweleeuw, Bauer, Uduokhai – Breithaupt – Vargas, Engels, Maier, Pedersen – Tietz, Demirovic

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.11.25.Bundesliga
union berlin
1:1
augsburg
Bundesliga
2023.05.06.Bundesliga
augsburg
1:0
union berlin
Bundesliga
2023.01.07.Barátságos Mérkőzés
augsburg
1:4
union berlin
Barátságos Mérkőzés
2023.01.07.Barátságos Mérkőzés
augsburg
0:1
union berlin
Barátságos Mérkőzés
2022.11.09.Bundesliga
union berlin
2:2
augsburg
Bundesliga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Union Berlin

Egy jó szezonnal az Union Berlin végérvényesen a nagyok közé tudott volna emelkedni, de a tavalyit messze nem sikerült megismételni. Akkor a negyedik helyen végeztek, most pedig a tizenharmadik helyen állnak. A sikeredző, Urs Fischer, már az ősszel lelépett – nem önszántából -, és bár a helyét elfoglaló Nenad Bjelica kicsit fel tudta hozni a csapatot, ez még mindig nem az igazi. Annak ellenére gyengélkedik az együttes, hogy jóval erősebb keretük van, mint sok előttük állónak.

Már nincsenek kiesőhelyen, és várhatóan nem is fognak oda visszatérni, bár hat forduló alatt még lehetnek meglepetések. A mostanság nagyot menő Mainz-cal szemben hat pont az előnyük, ők jelenleg osztályozós helyen állnak.

A szünet óta nem nyert a csapat, sőt az ötmeccses formájukat nézve is kongathatják a vészharangokat. Háromszor kaptak ki, egyszer ikszeltek, egyszer nyertek.

A hétvégi vereségük várható volt, a veretlen Bayer Leverkusen érkezett, és a hazaiak saját maguk dolgát nehezítették meg azzal, hogy még Robin Gosenst is kiállították. Így is csak 1-0-ra kaptak ki, de ez ugyanúgy 0 pont, mintha megszórták volna őket Grimaldoék. Schäfer András egyébként eltiltása után kezdőként 63 percet játszott.

A csapat idegenbeli teljesítménye az egyik fő oka, hogy ennyire gyengén állnak. Mindössze 9 pontot szereztek csak meg, már 9-szer kikaptak és csak 2-szer nyertek. Szintén aggasztó, hogy mindössze 9 gólt rúgtak 14 meccsen…

Az eltiltott Gosens mellett szintén kimarad Lucas Tousart, Yorbe Vertessen, Jerome Roussillon és Jakob Busk.

A várható kezdőcsapat:

Rönnow – Doekhi, Vogt, Leite – Juranovic, Laidouni, Khedira, Schäfer, Trimmel – Aaronson, Hollerbach

Tippelde

Az Union Berlin bennünket nem győzött meg, habár Bjelica érkezése után voltak jobb időszakaik. A cél innentől kezdve maximum annyi, hogy a kiesés réme ne fenyegesse őket, de könnyen lehet, hogy ezúttal sem tudják megverni az Augsburgot.

Fő tippek:

1.: Augsburg győzelem vagy döntetlen

2.: Két és fél gól alatti eredmény

Cashback a Sportuna oldalán! Kapj pénzt a vesztes fogadásaid után, a veszteségeid 10%-át nyerheted vissza!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső